Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- fejhallgató max 20000ft-ért
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Na újra telepítettem, hogy minden tisztalappal menjen.
Szóval most nem raktam fel semmi drivert még, és gyorsan fut az egész rendszer ahogy kellene neki, de nincs 3D támogatás. Gondoltam felrakom akkor a letöltött drivert, de az erre kiírta, hogy előbb távolítsam el a régit. Na mivel én nem raktam fel semmit ezért nem értem mit akar
Szóval kifogytam az ötletekből...
(Amúgy amit ő ajánl fel drivert amit fel is tudok tenni, azzal folyton kifagy a rendszer...) 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Nintendo Switch Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Amúgy amit ő ajánl fel drivert amit fel is tudok tenni, azzal folyton kifagy a rendszer...)