Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
8 napja hibaüzenetet kapok a frissítéskezelő futása közben, elindul töltöget, majd a végén közli, hogy: "A tárolóinformációk letöltése meghiúsult. Ellenőrizze internetkapcsolatát."
És a részleteknél ez van:
"W: Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/nemh/rendszerment/ubuntu/dists/oneiric/main/source/Sources 404 Not Found
, W: Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/nemh/rendszerment/ubuntu/dists/oneiric/main/binary-i386/Packages 404 Not Found
, E:Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead."Emlékeim szerint nem piszkáltam semmit mostanában.

Mi lehet a nyűgje???
-
bsanya
aktív tag
Előre is köszönöm!!!
/dev/sda6 / ext4 rw,errors=remount-ro,commit=0 0 0
proc /proc proc rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
sysfs /sys sysfs rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
fusectl /sys/fs/fuse/connections fusectl rw 0 0
none /sys/kernel/debug debugfs rw 0 0
none /sys/kernel/security securityfs rw 0 0
udev /dev devtmpfs rw,mode=0755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,noexec,nosuid,gid=5,mode=0620 0 0
tmpfs /run tmpfs rw,noexec,nosuid,size=10%,mode=0755 0 0
none /run/lock tmpfs rw,noexec,nosuid,nodev,size=5242880 0 0
none /run/shm tmpfs rw,nosuid,nodev 0 0
binfmt_misc /proc/sys/fs/binfmt_misc binfmt_misc rw,noexec,nosuid,nodev 0 0
gvfs-fuse-daemon /home/sanya/.gvfs fuse.gvfs-fuse-daemon rw,nosuid,nodev,user=sanya 0 0
/dev/sda5 /media/Egyeb ext4 rw,nosuid,nodev,uhelper=udisks 0 0 -
bsanya
aktív tag
Tudom írni, olvasni, hiszen még most is oda mentek minden fontos dolgot, hogy egy újratelepítésnél ne vesszen minden

A többit, amit írtál kicsit magas

Van egy olyan partícióm (mert nálam is ugyanez a helyzet), ami megmaradt a Kubunturól, és ugyanazok a mappák vannak benne. Jelen pillanatban a Media/Egyeb/Sanya alatt vannak ugyanazok a mappák, amik a Home/Sanya alatt vannak, ezt nyugodtan törölném, mert nem mentettem ide semmit és a Media/Egyeb/Sanya-t csatolnám oda...
Ez bonyolult lenne? -
bsanya
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Nekem a Lubuntu felment minden zokszó nélkül...

Más:
Tegnap apuméknak is felnyomtam a Lubuntut, biztos jobban elfut az ő gépükön, mint az Ubuntu, mert az kínszenvedés volt....
Viszont, amikor a partíciós táblát csináltam, nem tudtam csatolni a "D" meghajtót....., csak formázni engedte volna (de akkor minden adat elvész), különben nem engedte a csatolást kijelölni hova szeretném....
Ezt miért? -
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azt hiszem valami integrált: Intel® GM45 Express Chipset
-
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hogyan tudom a fekete hátteret eltüntetni? Feldobott egy ablakot, de mire elolvashattam volna eltűnt

-
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azokat a felső ikonokat melyik progi rakja ki?
-
bsanya
aktív tag
Srácok, mondjátok már meg miért nem tudok zenét hallgatni a gépemen???
Clementine: elindítom, majd magától kilép (néha elindul, de amikor megadnám a zenetár helyét, akkor kilép)
Exaile: megadtam a zenetár mappát, majd be is olvassa, de a zene lejátszásra kattintva, "az erőforrás nem található" hiba jön
Banshee: ua. mint az exaile, csak nem jön hibaüzi, egyszerűen nem csinál semit
Egyedül a Lubuntu "gyári" Audacious játszik rendesen mindent, de ennek a felülete.... minimalista
-
bsanya
aktív tag
Kipróbálnám az Exaile zenelejátszót, de a zeneszámra kattintva ez a hibaüzenet jelenik meg:
"A beállított bin1 audiosink elem nem működik."
mi lehet a hiba?
-
bsanya
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Húúú, b@ szki ezt Te csináltad????

Ezzel elképzelhető, hogy egy frissen feltelepített rendszert (amiben minden benne van, ami kellhet) lemásolhatom? Ha bármi történne visszaállíthatom ugyanolyanra / több gépet feltelepíthetek a megszokott rendszerrel? Ez király lenne
Erről találok leírást valahol?
(olvastam itt is erről a témában, de akkor még nem jutott el az agyamig, hogy ez nekem is fontos lehetne) -
bsanya
aktív tag
Hello

A Lubuntu telepítésénél icike-picike hibát vétettem, a rendszer partíciót ugye formáztam, arra ment a Lubuntu, de a nagyobbik partíciót nem csatoltam a home alá.
Így most, van egy home mappám a szokásos almappákkal (dokumentumok, letöltések....) és elvileg a "media" alatt van a nagyobbik partíció ugyanezen almappákkal. Hogyan tudnám ezt a nagyobbik partíciót így utólag a home alá csatolni? Próbáltam utánaolvasni, de csak a telepítéskori csatolásról találtam infót. A gparted-el próbáltam machinálni, de azt írja az információnál, hogy "állapot: nincs csatolva", de csatolás opciót nem találok. -
bsanya
aktív tag
Keresnék valami pofás zenelejátszót Lubuntu alá, a beépített (Audacious) nem tetszik.
-
bsanya
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
Nos, félig

Végre elindul a Lubuntu, de úgy döntöttem először csak próbamódban indítom biztos, ami biztos. Bejön a Lubuntu felirat, alatta pöttyögnek a pöttyök
, de a vége nem az, amire számítottam, hanem bejön a kurzoros mód és valami nem tetszik neki. ilyet ír ubuntu@ubuntu:Végül is mindegy, megpróbálom a teljes telepítést, de előtte megkérdezném, vannak olyan mappák, amiket szerencsés elmenteni? gondolok itt thunderbird mappa a levelek miatt vagy hasonló, ezeket hol tárolja?
-
bsanya
aktív tag
-
bsanya
aktív tag
Kipróbáltam, tetszik ez a Lubuntu...., telepíteném.
Megvan az iso file, ezt kéne kiírnom CD-re (a pendrive-ra egyszerűen nem megy az írás, és van olyan gép a családban, ami nem tud bootolni usb-ről), ehhez elég nekem a sima Xfburn progi vagy kell még valami, ami indítólemezzé teszi (erre tudok csak gondolni, amiért nem indult el a kiírt CD-ről) -
bsanya
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam...
Letöltöttem egy lubuntu-11.10-alternate-i586.iso és egy lubuntu-11.10-dsktop-i586.iso lemezképfájlt, majd ezeket kiírva CD-re próbáltam bebootolni és kipróbálni/telepíteni a Lubuntu-t. Nem jutottam vele még a boot-ig sem...
Most, hogy sikerült a virtualbox-ot felraknom, ugyan ezt az iso fájlt adtam meg neki VB alatt, és láss csodát települ....
Ezt nem értem
-
bsanya
aktív tag
Végre egy kis sikerélmény...
Sikerült feltelepítenem a Vbox-t és elindítanom rajta a Lubuntu telepítését. (az viszont érdekes, hogy arról a CD-ről települ, amiről bootolva nem indult el semmi
) -
bsanya
aktív tag
válasz
üzenetére
$ sudo sh jre-6u30-linux-i586.bin
[sudo] password for sanya:
Unpacking...
Checksumming...
Extracting...
jre-6u30-linux-i586.bin: 86: ./install.sfx.2470: Permission denied
Failed to extract the files. Please refer to the Troubleshooting section of
the Installation Instructions on the download page for more information.
-
bsanya
aktív tag
Addig jutottam, a CIB internetbank használatához a jre-6u30-linux-i586.bin fájlt kellene telepítenem. Rákeresve, az sh parancsot kellene használnom, de erre ezt kapom:
"$ sh jre-6u30-linux-i586.bin
Unpacking...
Checksumming...
Extracting...
jre-6u30-linux-i586.bin: 86: ./install.sfx.2085: Permission denied
Failed to extract the files. Please refer to the Troubleshooting section of
the Installation Instructions on the download page for more information."Más:
Letöltöttem a lubuntu-11.10-alternate-i386.iso fájlt is (mert a kubuntu felrakásánál is hiába próbáltam a "desktop" változatot, azzal nem ment az "alternate" változattal felment), kiírtam CD-re de ezzel sem indul....
Türelmes vagyok, és tudom, hogy sokat kell még tanulnom, hogy magabiztosan használhassam a Linux-ot, de kezdek elfogyni......
Egyik topiktárs javasolta a multisystem nevű progit, gondoltam azzal is teszek egy próbát. Letöltöttem, kicsomagoltam (ahogy a leírásában is szerepel), kaptam az Asztalon egy "install-depot-multisystem.sh" fájlt, amit úgyszintén nem tudok telepíteni, mert mindenféle hibát ír.....

-
bsanya
aktív tag
válasz
üzenetére
Na látod, itt vagyok meglőve, ezekkel a különböző disztrókkal nem vagyok tisztában kicsit sem. Debian meg Gnome, meg a többi csak keverednek bennem. Tudtok olyan honlapot javasolni, ahol szépen le van vezetve a története a Linux rendszernek és érthetően elmagyarázva?
Addig is linkeljetek nekem lécci egy Lubuntu LiveCD-iso fájlt, amit kiírva CD/pendrive-ra tudok csinálni egy szűz Lubuntu-t. Amit kiírtam CD-re 658Mb, az nem akar bootolni.
-
bsanya
aktív tag
válasz
üzenetére
Tudom, hogy még nagyon az elején járok a Linux rendszer tanulmányozásában, ezért elnézést is kérek, ha hülyeséget írok vagy kérdezek.
Én Lubuntu-t szeretnék felrakni USBLive pendrive-ra, nem tudom ehhez van-e köze a opensuse-nek?Na, gyorsan utána is néztem:
a hivatalos oldalon találtam olyat, hogy:openSUSE-LXDE-11.4.i686-1.1.1-Build2.1.iso
és
openSUSE-LXDE-11.4.x86_64-1.1.1-Build2.1.isosima 32bites géphez melyiket töltsem le?
-
bsanya
aktív tag
Ez a hétvége lehet megint nem az enyém lesz..... előbb ez a CIB bankos szar, majd mondom mindegy, úgyis újra akartam húzni a gépem, kipróbálnám a Lubuntu-t. Múltkor a hivatalos honlapról letöltöttem a "lubuntu-11.10-desktop-i386.iso" fájlt, most kiírtam Xfburn progival, de ez sem csinál semmit, mintha üres lenne a lemez....
-
bsanya
aktív tag
Miért nem működik a CIB internetbankom? Sem chrome sem ff alatt nem megy.... , pedig valami java telepítve van

-
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
bsanya: "Kubuntut használok LXDE felülettel,...."
rybank: "...Kubuntut használok LXDE felülettel..."

bsanya: "Nagyon nagy hülyeséget írtam?
"rybank: "Nem hülyeség. A lényege, hogy milyen alkalmazásokat használsz. Ha rengeteg KDE-st és csak kevés többist, akkor oké, hogy Kubuntu alatt használsz LXDE-t.
Viszont, ha rengeteg könnyűsúlyú alkalmazást ott a Lubuntu."Arra gondoltam, nem véletlenül írta rybank a Lubuntu használatát...., ha Kubuntut használok LXDE felülettel, az attól még csak Kubuntu, nem?
-
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
GTK vagy QT4 kell nekem?
-
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
És azt hogy?
-
bsanya
aktív tag
Mondjátok már meg lécci, hogyan tudom egyszerűen feltelepíteni a double commandert a kubuntu rendszeremre?
Eltávolítottam a fent lévő 0.4.5.1-1-t synaptic csomagkezelővel, mivel nem működött...
Gondoltam megkeresem és újratelepítem, de nem találtam se synaptic-al, se muon-al.
Csak a kíváncsiság hajt, mivel eddig nem tudtam használni
-
bsanya
aktív tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
Terminalból:
Synaptic simán elindult hibajelzés nélkül
Doublecmd:sanya@sanya-Aspire-5738:~$ gksu doublecmd
Start watching
inotify_init(): failed
Cannot get device list
[FORMS.PP] ExceptionOccurred
Sender=EAccessViolation
Exception=Access violation
Stack trace:
[FORMS.PP] ExceptionOccurredEz mi???
-
bsanya
aktív tag
Nagyon sokat kell még tanulnom a Linux-ról......., de nem adom fel

Telepítettem a Synaptic csomagkezelőt, mert jobban bejön, mint a Muon, illetve a Double Commander-t, mert jókat mondtak róla.
Települt is mindkét program, kiraktam őket az asztalomra, hogy könnyen indíthatóak legyenek, a Synaptic addig jut, hogy kéri a jelszavam azután semmi, a DC még addig sem, csak kattintok rá és semmit nem csinál, miért???? -
bsanya
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Krusader alatt, unsupported archive file....
-
bsanya
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Krusader-el is próbálkoztam....
Vannak ugye a film.rar, film.r00, ..... film.r57 fájlok, ezek egy film feldarabolt részei. Win alatt rákattintottam a film.r57-re és ott volt a komplett film.mkv.
Kubuntu alatt (krusader vagy dolphin vagy más) file kezelőnél, ha rákattintok a film.r57-re akkor csak annak a tartalmát mutatja, ami 143Mb, nekem a komplett film kellene.
Remélem érthetően írtam le, ez win alatt egy kattintás volt, ezt hiányolom most... -
bsanya
aktív tag
Nem boldogulok a kicsomagolással

Sem Dolphin, sem más, kijelölöm a kicsomagolandó file-t, majd "kicsomagolás ide..." gomb, de nem történik semmi, arról meg jelen állapotban álmodni sem merek, hogy az legyen a végeredmény, amit szeretnék: meglegyen egyben a film.
Mit rontok el?
(miért nincs total commander linux alá, ami úgy műxik, mint a Win7-ben?
) -
bsanya
aktív tag
Srácok kérnék egy kis segítséget.
A gyerekek kedvenc film "sorozata" (Indiana Jones) 4 részből 2 rar-ba jött le a másik kettő sima mkv-ba.
Win7-nél ha a TC-ben rányomtam az utolsó fájlra, akkor megvolt egyben a mkv fájl.
Kubuntut használok LXDE felülettel, itt Krusader alatt csak az adott fájlt csomagolja ki ha rákattintok.
Mivel tudnám elérni, hogy egyben meglegyen a hőn áhított mkv file? -
bsanya
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Ez a 3 kattos dolog valóban nyerő, de nekem régebben tudta egy kattra is ;-), csak nem tudom mi változott az új verzióban vagy hogy hol lehet beállítani, hogy már az első kattra jelölje ki az egész szöveget.
sheratan:
Ez a megoldás lesz a nyerő
Köszönöm!!!
hcl:
Ez még jobb ötlet
Lehet ezt még fokozni? Mondjuk, ha rágondolok a címsorra, akkor is kijelöli?

-
bsanya
aktív tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
"Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?"
Na ez engem is nagyon érdekelne, nagyon zavaró, főleg annak, aki hozzászokott!
Én kérdeztem a Chrome topikban is, de nem jött megoldás rá
-
bsanya
aktív tag
Talán még egyszer megpróbálom, de ha nem megy komolyan, feladom.....

Megint újrahúztam a rendszert, mert nem tetszett az egy nagy partíció....., a partition manager meg nem úgy csinálta meg, ahogy szerettem volna.Nos a meghajtóm így néz ki:
sda1 swap 2Gb
sda5 / 50Gb
sda6 /home 250Gb
Ezzel a részével már meg vagyok elégedve
A file rendszeremben, a "home" mappában van egy "lost+found" könyvtár (ez lenne a 250Gb meghajtó, de mitől lett ez lost+found????) és egy "sanya", amiben a szokásos dokumentumok, letöltések .... mappák vannak.
No most ugye mindenhol a mentési helyet a 250Gb meghajtómra szeretném rakni, mert azon elférnek a dolgok, viszont nem elérhető sem file kezelőből sem sehonnan.
Írjátok már le nekem lécci azt a parancssort, amit beírva a terminálba "láthatóvá" teszi (jogosultságot ad "sanya" felhasználónak, azaz nekem, hisz nincs is több felhasználó a gépemen) nekem a lost+found mappámat (ezt át is szeretném nevezni
) -
bsanya
aktív tag
Kezd elegem lenni a Kubuntuból, és a legidegesítőbb, hogy a lámaságom miatt van ez

Újra raktam a z egész rendszert, hagytam hogy ő állítsa be a partíciókat, majd rájöttem az mégsem jó és a partitional managerrel felosztottam, kapott 50Gb a rendszer és lett egy 250Bb Media nevű partícióm.
Mi a francot kell megadnom és hol, hogy bármelyik fájlkezelőben lássam a Media partíciót, mert sem a beépített Dolphin, sem az általam jobban kedvelt Krusader nem látja
-
bsanya
aktív tag
válasz
bsanya
üzenetére
Abban az esetben, ha az előbb említett mappákat kimentettem pendrive-ra, újratelepítem a rendszerem, most már rendszerezett/átgondolt partíció kiosztással, és a friss rendszer /home mappájába visszamásolom a mentett mappákat, akkor a "régi" rendszerem kapom vissza?
Nem számít, hogy a régin más volt a partíció kiosztás? Természetesen a felhasználó ugyanaz vagyis én leszek
-
bsanya
aktív tag
Nem követed a fórumot reggel óta...

Pont az lenne a kérdésem, hogy jelenleg van olyanom (mert volt winfosom), és hogy mindenképp kell-e olyan egy újrapartícionálásnál?
Illetve nincs valami ötleted a partíció szerkesztésre, hogy ne kelljen újrahúznom a gépet? Az előzményeket megtalálod

Live CD-ről sem megy az unmount
-
bsanya
aktív tag
Szerintem nekiesek egy új telepítésnek, új partíciós tábla kialakítással.
Jó ötlet?
Az a sda1 ntfs /boot kell nekem?
Tudom, hogy kell egy SWAP partíció 1,5GB, egy "/" a rendszernek és egy "/home" a többinek.
Más, valami jó ötlet? -
-
bsanya
aktív tag
válasz
üzenetére
sda5-t nem engedi törölni:
"The partition /dev/sda5 cannot currently be deleted because one or more partitions with higher logical numbers are still mounted.
Please unmount all partitions with higher logical numbers than 5 first."át tudom nevezni ezeket a sda martíciókat?
-
bsanya
aktív tag
Mert a "beépített" partition manager nem akarta megcsinálni, amit szerettem volna.
Mivel winfosról tértem át a meghajtórendszerem még most is kesze-kusza.
/dev/sda1 ntfs 100Mb (ebből 34Mb használ és boot flag)
/dev/sda2 extended 297.37Gb gondolom ez a merevlemezem úgy unblock és lba flag
/dev/sda6 linux-swap 2.33Gb
/dev/sda7 ext4 / 18.62 / 6.07
/dev/sda8 ext4 /home 41.91 / 34.03
/dev/sda5 ext4 /media/c1048fae.......(sok szám) 234.5 / 3.86
unallocated 637.88MbHogyan tudnék ebből:
sda6 maradna
sda7 rendszer maradna
sda8 /home maradna de megnagyobbítva a sda5 és az unallocated-l partícióval
file rendszert csinálni? -
bsanya
aktív tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Kubuntun ki tudom én próbálni ezt a legújabb 4.8 xfce-t? Ha igen, rövid leírást tudtok mellékelni? Amit eddig elolvastam, hogy Software centerből töltsem le, majd jelentkezzek ki, és a bejelentkezésnél már a xfce-vel jelentkezzek be, ennyire egyszerű? Ha nem tetszik, csak nem azzal indulok és annyi?
-
bsanya
aktív tag
Kubuntura telepítettem a Gparted-t, rákattintok pörög kettőt és nem indul el :-(
Mi lehet a hiba? -
bsanya
aktív tag
Tudna valaki használható torrent progit javasolni Kubuntuhoz?
Win7-n qtorrent-t használtam, jó volt, Kubuntu-n próbáltam már Ktorrentet illetve a Vuze-t, de egyik sem jött be :-( -
bsanya
aktív tag
Milyen paranccsal/beállítással tudnám magam rendszergazdai jogosultságokhoz juttatni?
Gondolok itt arra, hogy ha egyszer bejelentkezek a rendszerbe, akkor ne kelljen utána még 10* megadni a jelszavam egyes programok indulásakor illetve mappákhoz való hozzáférésnél...
Más felhasználó nincs a gépemen, ezért nem is értem a dolgot.
Kubuntu 11.10Köszönöm
-
-
bsanya
aktív tag
- Printer is not HPLIP installed. Printers must use the hp: or hpfax: CUPS backend to function in HPLIP
- error: User needs to be member of group 'lp' to enable print, scan & fax.
- error: User needs to be member of group 'lpadmin' to manage printers.ezeket a hibákat, hogy tudom kijavítani?
-
bsanya
aktív tag
Kiadtam terminálban a ping parancsot egy wifis nyomtatóhoz, meddig megy el a ping folyamat? hogy tudom leállítani, mert már 863-nál jár

Aktív témák
- Google Pixel topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Proxmox VE
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

, de a vége nem az, amire számítottam, hanem bejön a kurzoros mód és valami nem tetszik neki. ilyet ír ubuntu@ubuntu: