Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD FX
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
-
válasz
tropico
üzenetére
Éppenséggel nem feltétel a 4 GB RAM a 64 bites rendszerhez, sőt, ha úgy nézzük akkor 64 GB fölött van ebből kifolyólag haszna. De azért az kicsit vicces kérdés, hogy otthoni használatra minek, én számos helyen hasznát tudom venni, nem csak munkára...
Amúgy nem arról van szó, hogy megszüntetik a 32 bites telepítőt, hanem csak nem az lesz az alapértelmezetten felajánlott. Most a fordított helyzetben levő 64 bites telepítőnek sincsen emiatt hátránya, szerintem többedmagammal használjuk így is páran.Az UEFI jó, én örülök neki, nekem az van, nem is mondtam róla semmi rosszat. Valószínűleg amúgy valóban inkább arról lehet szó, hogy csak a 64 bites rendszer fogja rendesen kezelni az akkora méretű háttértárolókat, legalábbis rendszerbetöltés szempontjából. De nem tudom, nekem az 1 TB a plafon merevlemezből.
(#44702) viw: CompizConfig beállításkezelő -> Ablakkezelés -> Ablakok elhelyezése -> Fix ablakelhelyezések.
-
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest