Hirdetés
Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hagyjátok, teljesen felesleges úgysem fogja fel soha rá kell hagyni. Így csak szemeteli a fórumot.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lehet nem hoztad létre a /home/god/windows mappát.
-
fradi81
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Minden gond nélkül működik mindenfajta linuxon.

-
fradi81
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Itt valószínűleg a rendszerfigyelő maga ami hajtja, ha más program nem fut. A folyamatoknál láthatod. Az 1,4Gb meg elég soknak tűnik, de van miből meríteni úgyhogy semmi gond.
-
fradi81
veterán
12.04-hez hogyan lehet az oracle/sun javát telepíteni?
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Kmess debet lehet már letölteni valahonnan vagy van valakinek működő patchelt változat?
-
fradi81
veterán
KDE-ben melyik beállítástól is leszilyen régimódi a kinézet? gtk+ megjelenésnél van raleigh meg oxygen-gtk egyikkel se jobb.
-
fradi81
veterán
Használ-e valaki Kmess-t? Van belőle valahol működő deb?
-
fradi81
veterán
Disabling akondi, alt+f2, start typing akonadi, akonadi configuration menu will appear, click it, go to akonadi server configuration – tab, then press stop at the bottom right also uncheck Use internal MYsQL server. In notification it will show that akonadi has been stopped.
1. Disable Semantic Desktop
a: System Settings -> Desktop Search -> Basic Settings, unticked Nepomuk and Strigi
b: System Settings -> Desktop Search -> Desktop Query, unticked “Index files on removable media” and unticked every folder under “Customise index folders…”
c: System Settings -> Desktop Search -> Backup, set “Backup frequency” to Disable2. Disable Notifications:
a: System Settings -> Application and System Notifications -> Manage Notifications, unticked all the “Show me a message in a popup” under “Desktop Search” and Semantic Desktop” -
fradi81
veterán
Hello
Van egy új nyomtató, szépen működik. De Libre office 3.3.3. valamiért a lap bal felső negyedrészébe nyomtatja a dokumentumot. Átkonvertáltam vele pdfbe, majd azt már ki tudtam nyomtatni a document viewerrel, thunderbirddel is jól nyomtat. Ebből gondolom hogy nem nyomtató beálítás gond, mi lehet a hiba? Nyomtatás-általános-tulajdonságok, itt A4-re van állítva a papírméret. -
fradi81
veterán
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy van még az imo.im oldal állítólag itt is megy a webkam, de akkor már inkább a gmail.

Nem tudom hol láttál undokoskodást.