Hirdetés
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hagyjátok, teljesen felesleges úgysem fogja fel soha rá kell hagyni. Így csak szemeteli a fórumot.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lehet nem hoztad létre a /home/god/windows mappát.
-
fradi81
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Minden gond nélkül működik mindenfajta linuxon.

-
fradi81
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Itt valószínűleg a rendszerfigyelő maga ami hajtja, ha más program nem fut. A folyamatoknál láthatod. Az 1,4Gb meg elég soknak tűnik, de van miből meríteni úgyhogy semmi gond.
-
fradi81
veterán
12.04-hez hogyan lehet az oracle/sun javát telepíteni?
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Kmess debet lehet már letölteni valahonnan vagy van valakinek működő patchelt változat?
-
fradi81
veterán
KDE-ben melyik beállítástól is leszilyen régimódi a kinézet? gtk+ megjelenésnél van raleigh meg oxygen-gtk egyikkel se jobb.
-
fradi81
veterán
Használ-e valaki Kmess-t? Van belőle valahol működő deb?
-
fradi81
veterán
Disabling akondi, alt+f2, start typing akonadi, akonadi configuration menu will appear, click it, go to akonadi server configuration – tab, then press stop at the bottom right also uncheck Use internal MYsQL server. In notification it will show that akonadi has been stopped.
1. Disable Semantic Desktop
a: System Settings -> Desktop Search -> Basic Settings, unticked Nepomuk and Strigi
b: System Settings -> Desktop Search -> Desktop Query, unticked “Index files on removable media” and unticked every folder under “Customise index folders…”
c: System Settings -> Desktop Search -> Backup, set “Backup frequency” to Disable2. Disable Notifications:
a: System Settings -> Application and System Notifications -> Manage Notifications, unticked all the “Show me a message in a popup” under “Desktop Search” and Semantic Desktop” -
fradi81
veterán
Hello
Van egy új nyomtató, szépen működik. De Libre office 3.3.3. valamiért a lap bal felső negyedrészébe nyomtatja a dokumentumot. Átkonvertáltam vele pdfbe, majd azt már ki tudtam nyomtatni a document viewerrel, thunderbirddel is jól nyomtat. Ebből gondolom hogy nem nyomtató beálítás gond, mi lehet a hiba? Nyomtatás-általános-tulajdonságok, itt A4-re van állítva a papírméret. -
fradi81
veterán
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy van még az imo.im oldal állítólag itt is megy a webkam, de akkor már inkább a gmail.

Nem tudom hol láttál undokoskodást.