Hirdetés

Aktív témák

• Babetta-X

senior tag

Volt egy kis időm állítgattam mindenfélét a Kubuntun, egyre inkább tetszik, a sebességes is jó.
    Sajnos még pár dologgal nem tudom megbirkózni:

-Hogyan lehet elérni, hogy ctrl+alt+v-re @-ot csináljon?
    -Az alkalmazáskezelőben telepített dolgokat hol látom, mert hiába telepítem nem látom az alkalmazások között (ezt megkérdeztem pár hsz-el ezelőtt is, de bátorkodtam ismét megkérdezni, mivel most jobban meg tudom fogalmazni a kérdéseimet :) )
    -Ha az alaplapom oldalán nincsen Linuxhoz driver, akkor esélytelen az alaplapi 5.1-emet beizzítani, mivel most csak sztereóban szól az 5.1-ből a zene, ami azért valljuk be elég idegesítő probléma.

Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?

Egyébként tetszik, hogy egyszerű és jól kezelhető, sok logikus dolog van benne.

Aktív témák