Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Plazma TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Volt egy kis időm állítgattam mindenfélét a Kubuntun, egyre inkább tetszik, a sebességes is jó.
Sajnos még pár dologgal nem tudom megbirkózni:-Hogyan lehet elérni, hogy ctrl+alt+v-re @-ot csináljon?
-Az alkalmazáskezelőben telepített dolgokat hol látom, mert hiába telepítem nem látom az alkalmazások között (ezt megkérdeztem pár hsz-el ezelőtt is, de bátorkodtam ismét megkérdezni, mivel most jobban meg tudom fogalmazni a kérdéseimet
)
-Ha az alaplapom oldalán nincsen Linuxhoz driver, akkor esélytelen az alaplapi 5.1-emet beizzítani, mivel most csak sztereóban szól az 5.1-ből a zene, ami azért valljuk be elég idegesítő probléma.Illetve +1 chromeos kérdés, ami nem tudom megoldható-e, ha a címsorba kattintok firefoxnál pl,(legalábbis régen még win alatt) akkor alapból kijelöli az egész beírt mindenséget, ellenben ha chrome alatt odakattintok akkor csak megjeleníti a címsorban a kurzort, ahova kattintottam, és ez engem idegesít sokszor. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy ez ilyen és szokjam meg?
Egyébként tetszik, hogy egyszerű és jól kezelhető, sok logikus dolog van benne.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)