Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drane
csendes tag
Sziasztok!
Egy-két hónapja követem a topicot olvasó üzemmódban, és már pár dologgal tisztában vagyok, de most segítségeteket kérném. Procihúzással próbálkoztam eddig, ami csak FSB emelésből állt, és így már a "gyári" értéken vagyok. (alapból 2Ghz-en pörgött a proci 2,6 helyett. core2duo E7300) A CPU-n egy Asus Triton 70 hűtő figyel, és gyári fesszel 2,6Ghz-en 60-63°C körül mozog a hőmérséklete. Nem sok ez egy kicsit a hűtőhöz képest? Mert még szeretnék kinyerni egy kis + teljesítményt.
Másik: szeretném elérni, hogy a ramjaim legalább a gyári értékeket hozzák, de ezt gőzőm sincs, hogy hol- és miként kéne csinálni. Maguk a menüpontok megvannak, csak azt szeretném megtudni,hogy miként kéne állítani ezeket az értékeket. Eddig biosban semmit sem állítottam fsb-n kívül, szóval minden a gyári értéken van. A RAM-ok: Geil Evo One 1066mhz 2x2gb. Az időzítésnek 5-5-5-15-nek, a fesznek pedig 2,2-2,4V körül kéne alakulnia. Gépem többi része adataimnál.
Előre is köszi,
drane
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest