- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszif
csendes tag
A hűtőt már eldöntöttem, nem hinném h a coolermaster sokkal hatékonyabb lenne és nem is tetszik.
Nos,sikerült elindítanom 1,3Von,de a vista a végtelenségig töltögette volna magát, ha hagyom.Vagy ez a helyzet vagy pedig el sem indul az alaplap.Kézzel próbálkoztam először,lehet a kis fesz miatt nem bírja a proci, viszont valami gond lehet ha 1.325ön a vista 5percig tölt azán csinál egy kékhalált mindezt alap órajelen.Sajna mindkét lehetőség bent maradt!
4976MHz-en terhelten a max 57fok,ez főlé nem ment,de nem stabil és nagyob fesszel a vista nem megy csak vánszorog.Biost még nem frissítettem, nincs flopi.A kari elég falánk kell neki a két csati és abbol egynek 8pinesnek kell lenie, ez már 300w,de nem vesz fel ennyit.Neten keresgélve láttam hogy egy teljes konfig 3870x2 vel kb330wot eszik,tehát maradt 120w.Elvileg elégnek kellene lenni,de nem biztos.
Így maradt az alaplap,de nem hinném hogy csak az enyé lenne bugos.A neten nem találkoztam hasonló problémával,ezzel a lappal és procival a töbség 1.45V feszt és 3GHz környéki órajelet ért el,
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest