Új hozzászólás Aktív témák
-
3arnus
csendes tag
válasz
kriszbon #8687 üzenetére
Figyelj,ezzel az overclockkal nekem épp az fps noveles volt cél,nem fogok emelni ,ha nincs eredmenye,de azert koszi hogy segitettel,legallab bele latttama tuning vilagaba,rendes ember vagy hogy segitettel
,jah es nekem a biosba nem tudom allitani a meoria frekit,es pci clockot is csak auto lehet,szar ez lap
,de ez a dual mire jo? mert ha dualra allitom akkor jobban mukodnek?
es kosz hogy te is utanna neztel,jobban ertel hozza mint en.majd jon a husvet,fogok sporolni majd veszek alaplapot es egy pentium 2200ast, a vga-m hoz azt ajanlottak(mivel ez meg uj,csak a jelenlegi proci nem hajtja ki),es veszek vagy 2gb ddr2es ramot,(már talan 170eurobol meglenne)es akkor majd lesz 125fix fps.....azert koszi,hogy segitettel,thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- KábelszatNet-2002 Kft.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest