Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu0106
csendes tag
Pápán HD lett a Cartoon Network, Cartoonito, NickToons,TeenNick.
-
balu0106
csendes tag
Ma nézem eddig csak 16 csatorna volt a letöltésnél ma meg 20 csatorna lett!
-
balu0106
csendes tag
Ez jó ugye nincs vele gond? Mert ugye ott megjelent 237 szám a csatornában de ez törli magát vagy indítsam újra a modemet.
-
Esetleg valakinek van infója smtp szerver beállításáról?
A sztgépen nem megy a levelezésnek a küldés reésze. Egy darabig még ment a mail.pr.hu-val, egy ideje nem megy.
Nem találtam infót erről a honlapjukon - vagy nem jól kerestem; negyed óra után meguntam a bogarászást. -
balu0106
csendes tag
Már készítik a honlapon is az új csomagokat mert nem elérhető tv, internet,telefon csomag menüpont a szolgáltatásoknál!
-
balu0106
csendes tag
A Cellkábelnél is Februártól lesz változás mint internet csomagoknál és TV csomagoknál úgy, hogy akkor a KábelszatNet-nél is várható lesz a változás!
-
balu0106
csendes tag
Valami készül megjelentek az új internet csomagok eddig nem voltak fent meg ezek !
-
balu0106
csendes tag
Na ilyen lett az én itthon készített csatorna kiosztás Pápairól frekvenciákal együtt közölve.
-
balu0106
csendes tag
Hello.Ezt én csináltam saját magam!
-
balu0106
csendes tag
Szerintettek ez jónak mondható az internetnél ugye?
-
balu0106
csendes tag
Sziasztok! Csináltam egy aktuális csatorna kiosztási táblázatot frekvenciákat is be írtam a pápai részen. Így kellene a szolgáltatónak is megjelentetni a csatorna kiosztást.
-
balu0106
csendes tag
Tavaly is Februárban volt változás minden évben akkor tesznek fel új csatornakiosztást!
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, semmi infót nem közölnek weboldalon mi fog változni január 1-töl.
-
válasz
miszabot #166 üzenetére
Lehet, hogy rajta kellene lennie, de e-mail-en csak ennyi jön (évek óta):
"Tisztelt Ügyfelünk! E-számlája érkezett a KábelszatNet-2002. Kft.-től! A számlát kényelmesen kiegyenlítheti online ügyfélszolgálatunkon: https://ugyfelkapu.kabelszat2002.hu/ugyfelkapu/"Természetesen meg tudtam oldani.
Csak az eljárás nem tetszett, mint említettem méltatlan a 21. századhoz. -
atisoly
csendes tag
Szia. Én is tatáról vagyok.
Hogyn hasznalod az iptv-t? Hol fizetsz elő? Én drágabbat találtam.
És az is érdekelne, ha a kabelszat2002-nél vagy, hogyan tudsz iptv-t hasznalni, mert nekem olyan mintha tiltva lenne nálam az iptv. UDP, RTSP protokol korlátozva vagy tiltva lennenek. Nekem egy arris routerem van és sok vele a gondom.... -
Okt1-től átálltak valami másik megújult felületre.
Eddig oké, megvettek ezt-azt.Már régóta nem kapok papír alapú számlát, mert minek, ez oké.
Az új felület azonban új regisztrációt is kér. De minek?
Regisztrálni pedig a papír alapú számlán megadott szerződésszámmal lehet.
Már régóta nem kapok papír alapú számlát.
A régi reg nem megy, így nem tudok belépni.
Tehát nem is tudom megnézni a szerződésszámot.
Tehát nem tudok újra regisztrálni.
De van lehetőség vendégként is befizetni a számlát, az ügyfélazonosítóval is.
Az is a papír alapú számlán van.
Már régóta nem kapok papír alapú számlát.
10 goto 10?
Hétvégén nincs üf...
Ez valahogy félrement.Kommunikációs szinten mindenképp.
Megvalósítás szinten is.Tán először - ha már a számla elkészültéről kapok e-mailt - kommunikáció, hogy helló bélám, ilyen és olyan változások lesznek, a regisztrációt kell megújítani/új reg kell.
Legutóbb a Fordnál volt ilyen, ott is elfelejtettek kommunikálni hasonlót. 4 napig ültek a témán, majd küldtek egy olyan levelet, hogy mitől lehetett, hogy nem engedett be a rendszerük. Persze ott meg tudtam oldani új jelszó létrehozásával.
Ez itt nem áll rendelkezésre. A régi reghez tartozó jelszóvisszaállítás nem megy, hiszen újra kell regisztrálni.10 goto 10...
Nem mondom, hogy gratulálok ehhez a lépéshez.
(Amúgy nyilván meg fogom oldani, valahol tuti megvan az azonosító; de maga az eljárás a 21. századhoz méltatlan. Fogalmazzunk úgy, hogy van lehetőség a fejlődésre. Kíváncsi lennék, van-e valamilyen szabványügyi megfelelőségük.)
-
GuruZone
őstag
Jött levél a MicroWave-től, hogy papíron 2024. októbertől mi is a KábelSzatNettel leszünk szerződésben: [kép]
-
zolokas
aktív tag
Filmbox HD-ra váltott, English Club még mindig SD, MCM Top már elérhető. Oxigén még mindig nem a lineális csatorna megy
-
zolokas
aktív tag
-
zolokas
aktív tag
Tata körzet, MCM Top másnál se megy? a Oxigén musik nem a lineális streamet adja teljes eltérés van sokszor. A English Club már sd nem HD, Nicktoon is sd nem HD. A TLC HD lett az pozitív előrelépés.
-
GuruZone
őstag
Sziasztok, az én szolgáltatóm is a KábelszatNet-hez tartozik. Azt megteheti, hogy "aláíratja" velem 2024. március végén a hűségszerződést a tv csatornákra, majd 2024. április másodikán kiveszi az MTV Live HD-t és beteszi egy 1600 Ft-os HD+ kiegészítő csomagba??
Mi csak mese és zenecsatornákat nézünk.
-
miszabot
csendes tag
Sziasztok!
Köszi az infókat!
Illetve van még egy plusz hasznos infóm. A Mobil TV alkalmazásban csatornabővítést hajtottak végre.Az ÁSZF-ben sehol nem találom a mobil applikációnak a leírását.
-
zolokas
aktív tag
válasz
balu0106 #153 üzenetére
2024. április 02.
A műszaki módosítások következtében a televíziókészülékek és set-top-box eszközök
újrahangolása válik szükségessé.
Átállás után az alábbi hálózati paraméterek szerint lesz elérhető szolgáltatásunk a hálózaton:
- Kezdőfrekvencia: 266MHz
- Moduláció: 256QAM
- Jelátviteli sebesség: 6875kS/s
- Hálózati azonosító: 1070
Amennyiben Ön saját televízió készülékén keresztül veszi igénybe szolgáltatásunkat, úgy
kérjük a készülék használati útmutatójában leírtak szerint hangolja újra készülékét. -
balu0106
csendes tag
Tisztelt Előfizetőnk!Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a tatai, zirci és devecseri hálózatunkon a magasabb szintű szolgáltatás elérése és a meghirdetett új csatornák megjelenése érdekében változtatásokat hajtunk végre a csatorna kiosztásban. A műszaki módosítások következtében a televíziókészülékeket újra kell programozni.Az átállás időpontja: 2024. április első hete.Az analóg rendszerű csatornák továbbítását megszüntetjük. Ezen csatornák természetesen a digitális kínálatban továbbra is elérhetők lesznek. Amennyiben csak az analóg adások vételére alkalmas régi televízió készüléke van a digitális adások vételére alkalmas set-top box segítségével továbbra is láthatja megszokott csatornáit (a feltételekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon).Ha a készülék hangolását nem tudják elvégezni, úgy jelezzék azt az Önhöz tartozó ügyfélszolgálatunkon, és segítünk a készülékek automatikus behangolásában.
-
balu0106
csendes tag
2024.04.01-től
-
balu0106
csendes tag
2024.04.01-től
FEM3 neve TV2 KLUB leszAPOSTOL TV bekerül Pápa településen a TELJES csomagbaÁSZF 4.a.sz. mellékletében kivezetésre kerül a PREMIUM MAX az alábbi településeken:
Devecser, Zirc, Olaszfalu, Bakonyszentkirály, Csesznek, Nagyesztergár, Dudar, Csetény, Szápár, Bakonynána, Bakonybél, Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, Vértestolnaátnevezésre kerül a CLASSIC (új neve: ALAP), a PREMIUM (új neve: BŐVÍTETT) az alábbi településeken:
Devecser, Zirc, Olaszfalu, Bakonyszentkirály, Csesznek, Nagyesztergár, Dudar, Csetény, Szápár, Bakonynána, Bakonybélátnevezésre kerül a PRÉMIUM (új neve: BŐVÍTETT), a PRÉMIUM EXTRA (új neve: TELJES), a PEZSGÉS (új neve: FELNŐTT), a VILÁG1 (új neve: IDEGENNYELVŰ), a VILÁG2 (új neve: IDEGENNYELVŰ), POPCORN (új neve: HD +), LEXIKON (új neve: HD +), LEXIKON PRÉMIUM (új neve: HD +), HD+ (új neve: HD +), D ID (új neve: IDEGENNYELVŰ az alábbi településeken:
Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, Vértestolnaúj csomagok kerülnek bevezetésre (ÁSZF 4.a.sz. melléklet) TELJES, HD +, ZENE, IDEGENNYELVŰ néven az alábbi településeken is:
Devecser, Zirc, Olaszfalu, Bakonyszentkirály, Csesznek, Nagyesztergár, Dudar, Csetény, Szápár, Bakonynána, Bakonybélúj csomagok kerülnek bevezetésre (ÁSZF 4.a.sz. melléklet) ZENE néven az alábbi településeken is:
Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, VértestolnaALAP (régi CLASSIC) csomag kibővül Devecser településen:
BONUM TV, JAZZ TV HDBŐVÍTETT (régi PREMIUM) csomag kibővül Devecser településen:
MAGYAR MOZI TV HD, PARAMOUNT HD, ÍSOROZAT+, SOROZAT KLUB, MOZI KLUB, RTL OTTHON HD, VIASAT HISTORY HD, VIASAT NATURE HD, KÖLYÖK KLUB HD, EURONEWS HD, OXYGEN MUSIC, BALATON TV, ORF1, ORF2BŐVÍTETT (régi PRÉMIUM) csomag kibővül Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, Vértestolna településeken:
SOROZAT KLUB, MOZI KLUB, RTL OTTHON HD, KÖLYÖK KLUB, OXYGEN MUSIC, BALATON TV, ORF1, ORF2TELJES (régi PRÉMIUM EXTRA) csomag kibővül Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, Vértestolna településeken:
PAX, APOSTOL TV, DUCK TV, ENGLISH CLUB HD, MCM TOP HD, TRACE URBAN HD, ARD, FRANCE 24, TV5 HD, RAI UNO HD, BLOOMBERG, HRT1 HDKivezetésre kerülnek a több digitális kiegészítő csomag után járó kedvezmények Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, Vértestolna településeken.Megszüntetésre kerül a KÖLYÖK csomag, mert az új BŐVÍTETT csomag része lesz Baj, Kecskéd, Környe, Lábatlan, Süttő, Szomód, Tarján, Tata, Várgesztes, Vértessomló, Vértestolna településeken. -
balu0106
csendes tag
Ha jól bele gondolok más nem volt csak a Kábelszat meg a Telekom de android box nem kellett a Telekomtól meg ott csak 3 tv-re lehetett kérni a tv csomagot plusz box díjak ott is ilyen 15000ft lett volna a csomag.Itt Pápán NET600 12500Ft plusz a Prémium Max tv csomag 8900ft plusz 300ft kártya díj tv készülékenként.Most,hogy lett DIGI itt csomagba olcsóbban jövök tv-t alig nézünk de még mindig ez a legolcsóbb.
-
balu0106
csendes tag
Pápán is nagyon sok előfizetőt vesztett el a cég mert kiépítették a városba a Digi optikát kábel tv-t ad nem iptv-t én is váltottam eddig fizettem 21 ezer ft a a NET600, Prémium Max csomagért a KábelszatNet-nél most a diginél 1000 net és 122 tv csatorna 8990ft! 4 TV kötve
-
balu0106
csendes tag
De amint láttam a 2024.02.23-tól már írják,hogy az említett 4 csatorna benne van a bővített csomagba Pápán!
-
balu0106
csendes tag
Pápán is lett Magyar Mozi Tv HD, Balaton Tv,Oxigen Music Tv, RTL Otthon,Sorozat Klub,Kölyökklub HD, Moziklub de az utóbbi 4 csatornát nem jelzi a friss ÁSZF.
-
zolokas
aktív tag
Magyar Mozi TV HD a kínálatban Tatai körzet, és egy + francia zene csatorna RFM HD és egy angol nyelvű Docubox HD, a Gametoon és a Fightbox HD még elérhetőek.
-
miszabot
csendes tag
válasz
Aldoraal #137 üzenetére
2,4 Ghz-vel használom a netet. Jól át kell gondolnod, mert lehet neked nem lesz elég a 200-as net, és akkor nagyobb csomagra kell váltanod, akkor viszont már kevés lehet a 2,4 Ghz-es WiFi sugárzás. A jel továbbításba nagyon sok minden bele tud szólni, pl.: egy régi fotel, amiben vas rugók vannak, szétszórta egy ismerősnél a jelet. Feltettük egy magasabb polcra a routert és minden baj elhárúlt
-
Aldoraal
újonc
válasz
miszabot #136 üzenetére
Köszönöm a véleményed és a tanácsod. Annyit még kérdezhetek, hogy te 5Ghz-es vagy 2,4Ghz-es routerrel használod a netet? Azért kérdezem mert nem tudom, hogy ekkora sávszélesség mellett érdemes-e venni egy Wifi 5-ös routert. A fő célom a Wifivel az interferencia és sávszélesség-veszteség minimalizálása lenne.
-
miszabot
csendes tag
válasz
Aldoraal #135 üzenetére
Szia!
Én nekem Tatán van szolgáltatásom tőlük. Ezt a területet a PR-telecomtól vették meg. Nálam sima kábelmodem van egy 200/10-es nettel. Elég stabilnak mondanám, bár múlthéten pont vacakolt, de azelőtt meg 6 hónapig semmi nyűgje nem volt.
Én mindenképpen sima modemmel kérném és én tenném mögé a routert. Pápán nem tudom milyen más szolgáltató van még. ( Az utcában 10/1-es ADSL lehetőségem van ezen szolgáltatón kívül. )
-
Aldoraal
újonc
Sziasztok!
Abban kérném ki a véleményeteket, hogy szerintetek milyen a kábelszat2002 internetes szolgáltatása. Melyik csomag lehet a legmegérőssebb? Pápán lakom és sajnos kevés az opció, eléggé lehúzásnak tűnik a szolgáltatásuk. Ha nem a kábelszatot , mit érdemes választani?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
zolokas
aktív tag
Bővítés meg nuku, semmi új, többi szolgáltató többet ad és HD-t a PR is pl.
-
miszabot
csendes tag
Jött egy kis áremelés, netem 500 Ft-al nőtt, meg a TV csomagom is 500 Ft-al, úgy hogy semmi nem változott pozitív irányba. És az egészben az a vicc, hogy van hűségnyilatkozatom.
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Valaki friss infót tud a jövő évi kiosztásról?
Kábeszatnet kft még nincs fent a oldalukon semmi infó. -
miszabot
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #124 üzenetére
Szia!
Újhegyben nincs gond vele bár itt koax hálózat van, viszont tényleg drága. -
KicsiBGery
csendes tag
Szerintem nagyon drága, a szolgáltatás minősége az megfelelő...
-
Sziasztok
Tatán mik a tapasztalatok ezzel a szolgáltatóval ?
Bláthy Ottó utca régen PR-telekom volt de csak a netet használtam ami elvileg optika volt bár a lakásba csak egy utp kábelt kaptam.
A vége felé már voltak vele bajok utána le is mondtam és Telekom lett belőle de most az is megszűnik Vidanet miatt.
TV + Internet + esetleg telefon érdekelne elsősorban.
Neten kemény 1,5 csillagos az értékelésük Tatai "fiókra" rákeresve.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Ma délutántól nehezen érem el a youtube videókat. Az oldal bejön, videótkeresni tudok, a kommenteket látom. De a videó elinditásakor teker egy csomót vagy el sem indul. Net van, gyors, más oldalak, videós oldalak műkődnek.
Mobilnettel megy a youtube rendesen.
Nálatok minden ok?köszi
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Tatai körzetbe át lettek nevezve már a tv csatornák? Mert Környe területén még nem, rtl még mindig rtl klub a rtl három meg még mindig rtl +, és még sorolhatnám.
-
balu0106
csendes tag
Minden topik társamnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok,
Az alábbiakban kérném a segítségeteket:
Új építésű 2 db ikerház, 2-2 lakással, az utcában elvileg nincs kiépítve Telekom hálózat.
Az internet szolgáltatás a vidanet kábelén (koax) keresztül megvalósítható.
TV szolgáltatást nem tud a Telekom így nyújtani mert csak a netre vannak leszerződve a vidanettel. ( Bérlik a hálózatot)
Időközben az egyik lakó beköttette a kábelsatnet szolgáltató által a netet+TV-t.
A 2. lakó igényét a telekom visszadobta, mondván nem megvalósítható a bekötés.
Mi próbáljuk átköltöztetni a meglévő telekomos szolgáltatásainkat az új címre, eddig még nem ütköztünk akadályba, de csak az Internetet tudják átvinni ( vidanet kábelén keresztül)
Itt jön a slussz poén:
Vidanet ügyfélszolgálata:
A műszaki kollega bejegyzése a szomszéd lakására vonatkozóan:
"Társasház, a kábelsatnet megelőzött minket, betáp és belső hálózat kiépítve, nem fér el még egy kábel."
Tehát elvileg nem lesz megvalósítható se a telekom se a vidanet részéről szolgáltatást létesíteni az új címen.
A telken belül el van vezetve a föld alatt az optika és a koax egyaránt. Az utcáról jövő kábellel lehet a probléma szerintem.
Ilyenkor kihez lehet fordulni?
Kinek a feladata a több szolgáltató lehetőségnek megtermtése az ügyfelek számára?Mik a tapasztalatok a kábelsatnet szolgálatóval kapcsolatban? Google értékelés elég rossz.
Mennyire stabil a net, tv?Előre is köszi!
-
zolokas
aktív tag
A cégnek hol található a frekvencia kiosztás doksija a oldalon, nem találom, területek szerint.
-
zolokas
aktív tag
válasz
KicsiBGery #109 üzenetére
Mit várunk ettől a cégtől azt csinál területen ként amit akar. Pápa a központ azt nem tud semmit a többi területről vicc, mondta a diszpécser hiába 1 cég több terület és kissebb maszekok vállalják be ezeket. A PR ilyet nem csinált. Még mindig lekeres a tv 6 db üres csatorna helyet, de semmi jelforrás nincs rajta. Prémium csomagot kéne át szabni mert ez így egy vicc. Arena 4 Match 4 sok szolgáltatónál már alap csomagba van. A Love Nature kéne prémium csomagba + zene csatorna musik+ pl, a prémiumba simán mehetne a E! HD csatorna Auto Motor channel HD. Látom a Izaura az HD lett Tatai terület a Fishing and Hunting HD-nak van írva még is SD, A RTL+ is HD-t ír, még is SD. EPG is katasztófa, nekem saját forrás van saját csatornákhoz, ez a cég meg nem tudja megoldani ezen a szinten
-
KicsiBGery
csendes tag
Mondjuk az elég dühítő, hogy a megszűnt sportcsatornák helyébe nem rakták be az Arena4-et meg a Match4-et és még emeltek is az árakon.
-
masterful87
senior tag
Ma hívott valami szerelő, hogy a lépcsőházunkon belül is behúznák az optikát a lakásokig.
13 lakásból 7 érintett, ha minden igaz vasárnap délelőtt fognak jönni, és azt mondták a régi LAN+koax rendszer megszűnik, optika jön be az ONT-ba, amin van koax kimenet is. Szóval a szerelés idejére se tévé, se internet, telefonról meg nem is beszéltünk.
Van esetleg valakinek tapasztalata, mire lehet számítani, milyen sebességet adnak, mennyire megbízható, milyen ONT adnak, kábeltévé minősége változott-e, stb?Tata, Kazincbarcikai utca 21. 5-ös lépcsőház
-
Hackware
csendes tag
Tegnap előtt este, helyre lett állítva a nagyrésze amit mondtatok. Epg hiba még előfordul. Hangoljatok ha a Match4 nem a 86-os helyen van.
Tegnapi esti tv hiba (kb17:00-tól 18:30-ig) titeket is érintett?
-
zolokas
aktív tag
válasz
KicsiBGery #101 üzenetére
Ma úgyis kutyulás van, megszűnt 6 csatorna helyettük nincs semmi, de listába benne van, le keresi a tv
-
zolokas
aktív tag
válasz
KicsiBGery #99 üzenetére
Azt nem tudom de érdekes nálam mind 2 megy a
Digi Sport 1 2 helyén ráadásul még mindig az a neve nem írták át!.Jazz tv pl a hatos csatorna epg megy a RTL+ HD az sd a fishing and hunting is sd még is HD írt név, Apostol tv sötétség, MTV live sima mtv epg mutat. A fightbox nem vagyok előfizetve mégis kódolatlan
-
KicsiBGery
csendes tag
Milyen előfizetésed van? Nekem prémium extra csomag. Az Arena4-et látom, hogy van de nem vagyok jogosult a nézésére a match4-et pedig nem is látom. De a digisport1 és 2-nél nincs semi. Én is úgy tudom, hogy Bajon és Tatán ugyanaz a csatornakiosztás. Lehet újra kéne hangolnom a csatornákat?
-
zolokas
aktív tag
válasz
KicsiBGery #97 üzenetére
Hát én nem tudom mi van itt, de én is a tatai körzethez tartozom és, van de nincs át nevezve se! van match4 és arena 4 is digi sport 1 és digi sport 2 helyén! Ráadásul cell kábelt ír szolgáltató kiválasztásnál! Pedig Baj És környe csatorna kiosztása ugyanaz.
És még a arena 4 2x van csatorna kiosztásba! a orf 2 is, meg valami apostol tv ami nem elérhető
-
zolokas
aktív tag
válasz
KicsiBGery #94 üzenetére
A két csatorna elérhető a digi Sport 1 és 2 helyén, még mindig nincs át írva
-
Hackware
csendes tag
válasz
KicsiBGery #92 üzenetére
Ha korábban PR-Telecomos terület volt akkor igen.
-
KicsiBGery
csendes tag
Érdeklődnék,hogy valaki tudja-e, hogy Baj területén elérhető lesz-e az Arena4 és a Match4 a prémium+ előfizetésben?
-
zolokas
aktív tag
Cég nincs a helyzet magaslatán, miért nem tudják át nevezni normálisan a csatornák nevét, meg azt is hogy HD, epg is gatya rossz, rakás csatornán nincs epg. PR Telekom ott ilyen nem volt. Arena 4 2x van listába, orf 2 2x helyi tv 2x infó hd feketeség rtl+ az sd még is HD a neve, fishing and huntig sd még is HD ra van irva, német csatornákon nincs epg, fightbox hd kódolatlan 3 hónapja, vannak bőven hibák, jazz tv hatos csatorna epg van, mtv live sima mtv epg van, Digisport 1 2 van írva match 4 és arena 4 helyett, ewtn már a bonum, német RTL 2 az rtl zwei.
-
zolokas
aktív tag
válasz
masterful87 #88 üzenetére
tőlem emelhet, csak akkor adjon normális minőséget ne SD-t
-
balu0106
csendes tag
Ezúton is szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy Általános Szerződési Feltételeink (továbbiakban ÁSZF) 2022. augusztus 05. napjától az alábbiak szerint változnak.
Hegymagas településen előfizető hiányában megszűnik a szolgáltatás és törölve lett az ÁSZF-ben isMédiaszolgáltató partnereink az alábbi televíziós csatornák működését befejezik: DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3 és Pesti TV, erre figyelemmel az érintett kábeltelevíziós csomagok árait bruttó 60 Ft-tal csökkentjük, ugyanezek csomagoknál a gazdasági körülmények változásai, így a szolgáltatáshoz felhasznált áruk, szolgáltatások, termékek jelentős hányadának devizában felmerülő beszerzési költségei és a forint árfolyamának gyengülése, az energiaárak, a bérköltségek emelkedése és az általános infláció elkerülhetetlenné teszik az árak korrekcióját, mindezek alapján az érintett kábeltelevíziós csomagok árai változnak, egységesen bruttó 60 Ft-tal emelkednek, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi áraink változatlanok maradnak 2022.08.05-től
Továbbá szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy Általános Szerződési Feltételeink (továbbiakban ÁSZF) 2022. szeptember 01. napjától az alábbiak szerint változnak.
akciók (6.sz. melléklet) aktualizálva lettekMédiaszolgáltató partnerünk az alábbi televíziós csatornák működését befejezi: Film Now, DIGI World, DIGI Life, DIGI Animal World, H!t Music Channel és Music Channel, erre figyelemmel az érintett kábeltelevíziós csomagok árait bruttó 100 Ft-tal csökkentjük, ugyanezen csomagoknál a gazdasági körülmények változásai, így a szolgáltatáshoz felhasznált áruk, szolgáltatások, termékek jelentős hányadának devizában felmerülő beszerzési költségei és a forint árfolyamának gyengülése, az energiaárak, a bérköltségek emelkedése és az általános infláció elkerülhetetlenné teszik az árak korrekcióját, mindezek alapján az érintett kábeltelevíziós csomagok árai változnak, egységesen bruttó 100 Ft-tal emelkednek, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi áraink változatlanok maradnak 2022.09.01-tőlAz ÁSZF 4. a. mellékletében szereplő kábeltelevíziós programcsomagok közül kivezetésre kerülnek mind a technológiát illetően elavult, mind a szolgáltatás fenntartása szempontjából gazdaságtalan csomagok és helyükbe új szolgáltatáscsomagokat vezetünk be. Mindezek alapján az ÁSZF-ben meghatározott kábeltelevíziós csomagok összetételei és árai változnak, melyet a mellékelt 1.sz. táblázat mutat be.Az ÁSZF 4.b. mellékletében felsorolt minden internetszolgáltatás csomagjai pedig egységesen bruttó 420 Ft-tal emelkednek. -
balu0106
csendes tag
Arra leszek majd kíváncsi, hogy a Digisport csatornák meg a Digi természet adók helyére mit raknak be majd. Igaz Arena 4 van meg a többi testvér csatornái is szerintem be fog kerülni a Match 4 csatorna.
-
balu0106
csendes tag
Úgy összeségében meg vagyok elégedve velük mert pl üzemzavar az nagyon ritkán van az internet 99% jól mükődik a tv részéről annyit a HD csatornáknál a képmínőség az nagyon jó csak árban nem olcsók.
-
zolokas
aktív tag
A DTX és a Viasat film mióta kódolatlan? Elvileg prémium csomagos csatornák, a fightbox is kódolatlan pedig a filmbox pack része
, jazz tv van hatos csatorna néven és EPG is azt mutatja, RTL + HD nincs javítva SD fishing and hunting nincs javítva SD-re, vicc ez a cég komolyan
-
balu0106
csendes tag
Pápán a mai napon be került a Sláger tv az alapcsomag részeként.D1 tv terjesztése megszűnik helyett a Jazz tv kerül be.
-
balu0106
csendes tag
Okos boxra gondoltam megállítható vissza tekerhető adás ezek a plusz dolgokra gondoltam.
-
balu0106
csendes tag
Én majd arra leszek kíváncsi, hogy ahol ők szolgáltatnak mikortól fogják a koaxot el hagyni és optikán szolgáltatni. Vagy lesz olyan szolgáltatásuk mint pl a Vodafonenak.
-
balu0106
csendes tag
pl. Pápán a TV Paprika csatorna meg a Spektrum Home csatorna is HD-nak van irva mégsem HD csak SD irtam nekik e-mailt még nem is válaszoltak rá de a csatornák is még mindig SD verzió.
-
balu0106
csendes tag
Ugye az a baj a digitális csatornák Budapestről vannak elosztva és ha ott nem intézkednek akkor pl Pápán is nem nézik csak valaki be szól telefonon vagy e-mailbe akkor intézkednek.
Ez a mai világba elég gyenge hozzáállás de hát mit tudunk csinálni max el megy az ember más szolgáltatóhoz. -
zolokas
aktív tag
a filmbox csomagot írták hogy kódolatlan lesz, a oldalon de mégse azok Tatai körzet
-
miszabot
csendes tag
válasz
masterful87 #57 üzenetére
Bízzunk benne
-
miszabot
csendes tag
válasz
masterful87 #55 üzenetére
Emelt a számlán a szolgáltató?
Amúgy érdekes, de a DA VINCI az HD-ban van elosztva
-
masterful87
senior tag
Én a februári számlára leszek kíváncsi! Február 3-án lejár a hűségem, eddig fizettem 10400-at, bementem, hogy mennyi lenne ha újrakötném, közölte, hogy 13700!
Hűség nélkül meg 18 ezerre jönne ki, és azt javasolta, hogy várjam meg mennyi lesz, ezt mondták személyesen és telefonon is, mert hogy nem törvényszerű, hogy lejárt hűségidő után drágább lesz. Meglátjuk! -
zolokas
aktív tag
Látom HD bővítés nem nagyon volt idén, se RTL+ HD se HÍR TV HD, FILM MANIA HD, DA VINCI HD, STB STB
-
miszabot
csendes tag
válasz
janopanda #48 üzenetére
Szia! Itt a tv készülékben kell keresni a megoldást. Feltételezem, hogy conax kártyát használsz és nem set top box-ot. Én találkoztam Samsung tv-nél és LG tv-nél is ilyen hibával. A kereséskor a régiót kell megváltoztatni Finnországra, vagy Svédországra, vagy valamilyen skandináv országra. Ez esetben megtalálta az összes csatornát, de össze vissza volt a sorrend. Én nekem sikerült azt megtenni, hogy visszaállítottam Magyarországra és újra kerestettem és akkor minden csatorna meglett. Egy kalappal a beállításhoz!
-
janopanda
friss újonc
Sziasztok!Kábelszatnet szolgáltatásom van jelenleg és olyan problámám van,hogy a lakásban 3 tv van jelenleg,ebből 2 minden tv csatornát megtalál,de a 3.-nál hiányoznak csatornák Pl.Rtl.klub,Tv2,stb.ez vajon mitől lehetséges?Köszönöm ha segítesz!
-
zolokas
aktív tag
Digi csatornák elvileg megmaradnak itt
-
zolokas
aktív tag
Januártól a Digi csatornák kivezetésre kerülnek, HD verzió csatornákról nincsen infóm mi marad mi lesz, gondolom a film now-ra aki elő van fizetve azoknak olcsóbb lesz a havi díj
-
miszabot
csendes tag
válasz
Bchristina #41 üzenetére
Helló! Én csak Tata Újhegyről tudok nyilatkozni. Átvételkor voltak gubancok, de azóta megint stabil az internetszolgáltatás. Esetleg szomszédokat érdemes megkérdezni, hátha náluk van bekötve internet.
-
Bchristina
friss újonc
Hello, még új vagyok itt. Környebányán elérhető szolgáltatással kapcsolatban van valakinek infója? Állítólag csak a kábelszatnet elérhető ami a tv-t és internetet illeti, viszont sajnos csak rosszat olvastam velük kapcsolatban -itt is és máshol is -
Nem tudom milyen megoldás lehetséges rajtuk kívül. HO-ban dolgozok elég fontos a jó netHa a környékről van valakinek tapasztalata örömmel fogadom
-
miszabot
csendes tag
válasz
masterful87 #37 üzenetére
Nekem is volt emelés mindkétszer, szintén tatai körzet.
-
masterful87
senior tag
válasz
Ezen az emelésem felbuzdulva megint utána néztem nálam mit ad itt Tatán a Vidanet és a Telekom, és megint arra jutottam, hogy inkább lenyelem a békát, mert ilyen klafa tévét, ennyi HD adóval, tévé és telefon mellett nem igen kapok 10 ezerért.
Még ha a 90-es LAN internet helyett végre behúznák az optikát a lakáson belülre, na akkor végképp befognám a számat. -
zolokas
aktív tag
válasz
Még nem néztem a számlát majd megírom hogy volt-e emelés, én is Tatai körzetbe vagyok.
-
masterful87
senior tag
Ahhoz képest milyen kellemes volt az átvétel nekem már kezd a tököm kilenni ezzel a Kábelszatos csodával!
Májusban közölték az apróbetűsben, hogy 06.01-től 200Ft emelés lesz, mert a gazdaság ezt indokolja. Egye-fene, úgy tudom hogy évente egyszer szabad emelni inflációval akkor is ha nekem van hűségidőm.
Na de hogy 10.01-től már megint 200-at emeltek, ehhez már nem igazán van gyomrom! Egyáltalán megtehetik, hogy egy éven belül kétszer emelnek egyoldalúan?Ez tatai előfizetés, régi PR-os, nyugtassatok meg, hogy legalább másnál is emelnek szépen?
-
miszabot
csendes tag
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy mikor lessz HD az RTL+ csatona. Azt írták folyamatban van az átállás
És mondom az RTL most+ szolgáltatás sem elérhető. Erre küldtek egy kódot. A honlapon sehol nem találtam, hogy lehet igényelni. Érdemes kipróbálnotok, kell nekik egy szerződés szám, szerződő neve és cím. -
zolokas
aktív tag
rtl+ HD látom itt sose lesz
-
kulu22
aktív tag
A PR-nek írtam egy csúnya levelet, tulajdonképpen semmi konkrétumot nem válaszoltak, csak kiküldték hogy törvényi kötelezettség miatt milyen adataimat tartják nyilván ill. hogy a Kábelszatnet-et ismét tájékoztatták, hogy nem járultam hozzá az elérhetőségem átadásához. Ha esetleg mégis előfordul jelezzem a Kábelszatnet felé.
Ami ugye vicc, mert egyátalán hogyan került hozzájuk bármi ha nem voltam soha szerződéses (meg úgy általában semmiféle) kapcsolatban velük?
A második hívásnál amúgy elküldtem melegebb éghajlatra a marketingest, azóta nem kerestek szerencsére, így hagytam a fenébe az egészet.
Cserébe azóta a Tarr Kft-től kerestek ezen a telefonszámon egy számomra ismeretlen embert már többször, de ez már offtopic. -
kulu22
aktív tag
Járt más is úgy, hogy felmondta a PR-nél és megtiltotta az adatai továbbadását, ennek ellenére telefonon megkeresték a KábelszatNet-től a makretingesek?
-
zolokas
aktív tag
HGTV HD és Prime HD a kínálatban
-
miszabot
csendes tag
Kért már valaki új csomagajánlatot ettől a csodás cégtől? Vagy esetleg solo szolgáltatást? Mert én csak az ÁSZF-ben találtam ajánlatokat. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy TV nélkül 250-es net és telefonra mennyit kérnek el.
-
miszabot
csendes tag
Tata Újhegy városrészen most állíthatták át a netet PR telecom-ról, Kábelszatnet-re, mert most már a speedtest is kabelszat-ot ír. Kíváncsi leszek milyen minőségű marad a net.
@Zolokas
Milyen eltérést találtál az ÁSZF-ben? -
petailor
újonc
Most jött email. Marad minden csatorna januártól, változás ugyanaz mint a pr-nél.
-
Kaba
veterán
válasz
ImpersonatoR #13 üzenetére
Nálunk a legtöbben már átmentek a Telekomhoz,így kikerülték a kábelszatnetet.Nem tudom elképzelni,hogy a kábelszatnet januártól tovább sugározza a PR-s csatornákat,mivel nem rendelkeznek ilyen jogokkal.Többek között pl.Arena 4 stb.
-
zolokas
aktív tag
177 programhelyen comedy central hd
-
miszabot
csendes tag
válasz
ImpersonatoR #13 üzenetére
Ezen nem csodálkozok!
Amúgy szerintem a PR- adja a netet még mindig, ahogy feljebb írja #zolokas. Bár nekem már nem jön a PR info csatija.
Feljebb írtam, hogy a szomszéd kihívta a szerelőket, és szerencsére csak a táp kábel volt rossz a modemnek és azt cserélték.
Továbbra is aggaszt a január 1-ei nagy csatornaátrendezés.
-
En novemberben megszüntettem Pt-telecomnal a net előfizetésemet ahogy megláttam a KábelszatNet-2002 Kft. honlapját
80/20 -as netem volt Tatán.
Kicsit sajnálom mert elvileg optika volt elég jó pingel most a koax azért nem az igazi.
Mondjuk vicces, hogy szeptemberben hálózat fejlesztést ígértek a pr telecomnal meg fel is hívtak hogy készüljek mert lesznek jobb csomagok.
Erre eladjak az egészet.Majd azért varom a beszámolókat lehet hűség nélkül visszaköttetem pár hónapig meg a netet majd valamikor.
-
zolokas
aktív tag
PR iNFO csatorna is maradt, ezek szerint csak a kábelszatnet karbantartja a pr céget
-
petailor
újonc
Üdv! Jött számla emailben. Beregisztráltam az ottani ügyfélkapura, fizetés rendben ment. Ami érdekes, az egész ügyfélkapus felület, az automatikus email, totál olyan mint a pr-nél. Nekem az elejétől érthetetlen volt, hogy egy jóval kisebb piaci szereplő vesz területet,de minden feltétel marad. Nem logikus. Fogalmam sincs mi a cél, de szerintem ez az egész egy cégjogi megoldás. Szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanaz a tulajdonosi kör maradt. Vagy hamarosan lesz ugyanaz.
-
Snowman44
friss újonc
Szerdán aztán miután a keddi 3 órányi próbálkozás, és a szerdai 3 órás próbálkozás után elértem őket, mai napra ígértek szerelőt. Mostanáig sehol senki, telefonon szintén nem elérhetőek, jelezni nem jelezték, hogy mégse jönnek...Ilyenkor mi van azzal, hogy 72 óra alatt javítaniuk kellene? Hétvégén nincs is nyitva ügyfélszolgálatuk, tehát mire talán ismét elérem őket, addigra eltelt 6 nap az első telefonálásom óta... Remélem ez elegendő indok lesz a szerződés felmondására, hűségidő ide vagy oda! Persze a számlát sikerült kiküldjék, azzal nincs hiba...
-
miszabot
csendes tag
Vicces, hogy ahogy volt átvették a PR-től. És nem terjesztették ki a meglévő településekre. Ennek a fényében kíváncsi leszek a jövő évire. Elvileg, ha ennél gyengébbet szolgáltatnak, akkor a versenyhivatalnál lehet reklamálni.
Ma kaptam számlát tőlük, amelyben az ő adataik összecsúsztak elég szépen
Vicces volt. Jeleztem nekik és azt mondták, ők is észlelték a hibát.
Akinek PR-telecom-nál online számlázás volt beállítva, annak küldtek 2020 novemberi számlát? -
miszabot
csendes tag
De jó, hogy nyitottál egy topicot. Egy szomszédnál kiment a modem. Nem tudom, hogy sikerült-e bejelentenie. Igazából nem is a modem ment ki szerintem, csak a táp kábel. Ha kijönnek kíváncsi leszek mit adnak vagy mit csinálnak. Szerencsém volt, mert nem voltam HO-ban 1-én.
A netes ÁSZF szerint maradt az 500 MBit/s-es sebesség is. De kitudja milyen modemet adnak hozzá. Viszont, hogy nincsen TV ÁSZF-jük az gáz.
-
kulu22
aktív tag
Épp akartam kérdezni a PR topicban, hogy mik a friss tapasztalatok amikor megtaláltam ezt. Én ma adtam le az eszközöket, Vidanet (internet) és UPC tányéros lett helyette az egyik helyen és Telekom internet a másikon. Szegényeknél az irodában megállás nélkül csörgött a telefon amig ott voltam (Tata).
-
zolokas
aktív tag
Ktv ÁSZF sincs még, lesz mit javítani nekik bőven, főleg net csomagok sebességek stb..
-
veber0937
tag
szép egy jövő
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok, nyitottam egy topicot a cégről, ide lehet bármit kommentelni!
Tatai körzet átvétel alatt, estére elméletileg menni fog mindenhol a szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest