Új hozzászólás Aktív témák

• afro9

tag

Srácok van egy kis para: mai napig tökéletesen ment a gépem. Ma vettem egy AC Freezer 7 Pro-t, merthogy a procid eddig 2,7 GHz-en járattam 2.0 helyett, és melegeddett, meg gondoltam, hogy később is újabb procira jó lesz.
    Leszedem a régit, szépen óvatosan. Fel az új, mindent ahiogy meg volt írva.
    Gép bekapcs: innentől kezdve örültem ha a BIOSig eljutottam. Szóval szarakodott a gép. Nem érttem mi van, még ugye az előző beállítások voltak (1,35-re emeltem a feszt is, met különben nem engedte, de az előző hűtővel így 2-3 napig hiba nélkül ment).
    Jó, visszavettem kicsit. Szarakodott. Még jobban, feszeket alapra raktam, majd végül mindent alapra. Miközben ezeket csináltam, néha sikerült a windosig eljutnom, és a CoreTemp alapból fut, és volt amikor 0 fokot mutatott mindkét magnak, volt amikor a CPuz el se akart indulni, és alapból: kb 2 perc után lefagyott a gép. Szóval hardveresen meghalt, de a kép kirögzült és semmi. Minden veti megy, minden, csak lefagy.
    Most legutóbb (most is amikor írom) a CPUZ elindítása után nem tudja meghatározni az Bus Speedet, az FSB-t, és az alaplap infók is hiányosak...
    Kicsit beparáztam, mert lehet hogy vhogy tönkrevágta az új hűtő? Vagy berakás közben? Ötlet?
    Az a gáz, hogy a hűtőventilátor épphogy befért, és a
    Fatality alaplapnak van egy chipje, amin hűtőborda van, és kicsit préselőss módszerrel raktam be, de elvileg csak a hűtőbordákat nyomja, meg amúgy is: most vagy tönkremegy az alaplap vagy nem, szóval az hogy most jól fut (hopp 2. ra már a CPUZ is mindent jól mutat) az már azt jelenti hogy az nem hibás.
    ÁÁÁ valaki segítsen légyszi, akár privátban akár itt, nagyon megköszönném!!!

Új hozzászólás Aktív témák