Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Dell notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
válasz
Petiapó #5932 üzenetére
A VID az processzor darabtól függ szerintem. A legtöbb E6300-nak például 1.325V, de van 1.25V -os példány is. Nem vagyok benne biztos, de a bios-nak alapból a VID-re kell beállnia, szóval szerintem amit alapból ad a bios, az a VID.
A droppal kapcsoaltban én azt tapasztaltam, hogy terheletlenül is droppol, nem tudom hogy ez változik-e terhelés hatására... Inkább a felvett áram mennyisége (amper) nő terhelsére szerintem. De ez lehet hogy emeletes marhaság volt
C@rbon: amit én letöltöttem PDF formátumban, abban azt írja az end gombal is be lehet lépni... Na de akkor sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Küszöbön az androidos PC-k
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest