- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Nikon DSLR topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Igazából tudom,hogy alaplapot kell cserélnem,de az okát nem tudom.
Szeretnék segítséget kérni tőletekLap: MSI P6n Platinum SLI
Procik: Q6600 B3-as és Q6600 G0-ás és Q6700 G0-ás.
Nos a Q6700-at vígan kezeli 3,5Ghz-en fesz emelés nélkül is...
De a többit 1066-os fsb-ről 1199-ig engedi tenni utána a gép nem indul.
Videókarim hűtőhangjából kiindulva hallom,hogy újraindulgat egy ötször kb és utána újraindításköztes állapotban megmarad(amikor maxon megy a vga hűtőm,akkor van újraindítás állapot)
Nos ma ki tudtam próbálni Gigabyte 720W-os tápegységgel is és más ramokkal is és más vga-val is...vinyókkal és anélkül is...minden egyéb eszközt is kivéve,de semmi változás..én reméltem,hogy csak a tápom kicsi(650W) és/vagy kevés a 4 tűs táp,de a 8-tűs gigabyte sem okozott változást.
Annyi a különbség,hogy haver videókarijával ennél az alaplapi ledes hibaüzenetnél áll meg:
"DECOMPRESSING BIOS IMAGE TO RAM FOR FAST BOOTING"
Az én videókarimmal pedig:
"MEMORY DETECTION TEST
TESTING ONBOARD MEMORY SIZE. THE D-LED WILL HANG IF THE MEMORY MODULE IS DAMAGED OR NOT INSTALLED PROPERLY."Nos ha nem próbáltam 3 féle rammal és egyesével is és minden foglalatban,akkor itt pusztuljak meg.....
Mind a 2 G0-ás proci garantáltan tuningolható,mert ki lettek próbálva...sőt hisz viszi a lapom a 6700-es 3,5ghz-en.Új bios-t is tettem fel ma....tök ugyanaz....
És néztem neten adatokat a tuningról,meg kérdeztem itt is a fórumon,de akármit állítok semmi....és nem csinálom rosszul,mert minden haver gépét meg tudtam tuningolni,akár 3,8-4ghz környékére is..és hát az enyémben a 6700-eset is 3,5ghz-re.
Nem tudom mit írhatnék le segítség képen,de ha van ötletetek,akkor szívesen venném...akár azt is,hogy ez biztos szar lap..vagy hogy igen keresztmetszet kevés...stb...
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest