Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
djyuri
üzenetére
Áh....hagyjuk...
Ezt az alaplapot tényleg nem a csóróknak találták ki....lefelé nem is lehet vinni a magfeszültséget... 1,44-en járatja ha akarom,ha nem még 1,1 ghz-en is.... És 1,5.nél már 4ghz felett kell ketyegnie a kicsikének..szóval a downgrade-el 2 fokkal még melegebb a proci.... így gyári értéken 3,3 ghz-en meg 1,38V....és csak 39 fokos...Kell rá egy rendes hűtő..be kell látnom...
A bios váltás se jött be....én nem tudom ki írta a lap alapvető beállításait,de hogy mi a szar értelme van a bios kapcsolónak,ha átváltáskor ugyanúgy be kell lépnem a biosba betölteni a profilt(amit korábban elmentettem) (mindkét biosban mást) ,mert defaultra áll vissza a bios. Szóval eddig ez a 3.-ik legnagyobb értelmetlenség a crosshair IV extreme lapomban,hisz mindkét biosban van egy csomó profil tárhely. A legnagyobb baromság,hogy nincs manuális IRQ állítási lehetőség. Természetesen azok kevesébe tartozok,aki kölcsön tud kérni PCI-Physics kártyát tesztelni ATI és NVIDIA kártyákhoz és a fix IRQ-k miatt erőforrás ütközés van.
A második baromság a lapon,hogy az ATI-Hydralogic egy nagy kamu a lapon.
A 4.-ik a "go button". -
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
djyuri
üzenetére
értem.
akkor első lépések :
pcie freki 100.
minden feszt fixálni. normal értéken. proci normal értéke a coretemp által mutatott VID.
3-3,2ghzhez bőven elég a VID érték sztm...de majd kiderül.
FSBt elkezded emelni , de ugye mivel ezzel együtt nő a ram orajel is, így azt vissza kell osztani alaporajelle, vagy alá, netán ha van tesztelt stabil eredmény, akkor addig

ha jol vettem le, akkor 4gb kingmax ramod van...így az NBnek sem árt egy kis plusz fesz...+0,1V.
és akkor lássuk bootol e.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest