Hirdetés
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Autós kamerák
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- "Lopakodó" változatot kapott az MSI egyik AMD-s Tomahawk alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
rootmin
tag
válasz
Dr. Akula #8357 üzenetére
Az egyik ismerősömnek kb. fél éve van X61 tabletje, és volt már alkalmam jópárszor nyüstölni a kicsikét. Pont a múltkor néztük, hogy vajon karcos-e a képernyő, és sasoltunk néztem, egyetlen alig észrevehető karcolást találtunk rajta csak... A kijelzőt védő plexi nekem elég masszívnak tűnik, bár ahogy az eladónk előző gépéből kiderült, nem lehetetlen betörni. Ha ütődések ellen ugyan nem is, de akár komolyabb karcolások ellen is hatásosan véd az Invisible shield nevű spéci képernyővédő fólia (US Army fejlesztés, bővebb infó itt).
Ami a színét illeti, nekem használat közben nem volt semmi problémám vele, de most így visszaemlékezve nincs olyan nagy kontrasztja és fényereje, mint pl. annak a gépnek, amin a hozzászólást írom (HP 6730s).
A tábla PC-k hasznáról egy X61 tabletről született cikk hozzászólásai között parázs vita alakult ki a Technet (egykori PDAMánia) fórumán, belinkelem magát a cikket, és a szerintem legátfogóbb hozzászólást.
Ugyan itt-ott feltehetőleg túloz a kolléga, de postban lévő információk így is hasznosak a tábla PC-k világában kevésbé járatos érdeklődőknek.A másik kedvenc hozzászólásom a témában:
"Ingerszegény dizájn-t felhozni IBM-nek olyan, mint BMW-nél felhozni a hűtőrácsot, hogy nem tetszik."
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Projektor topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 gamer laptop, i5-11400H, RTX 3050 Ti, makulátlan állapotban+ajándék
- Garanciális // Lenovo Legion 5 // i9-14900HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Acer Predator Helios 16 // i7-13700HX // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070 // 240Hz
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest