Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ABE
őstag
Nos, párhuzamosan fórumozom, gépet javítok, és próbálom kiheverni a másnaposságot, aminek a következménye a kapkodás és figyelmetlenség... Úgy tűnik, hogy túlmelegedés volt a probléma, elfelejtettem a hűtő csatlakozóját visszatenni.
Tim82
Mákos vagyok, hogy a bort és engem is túlélt a gép...
Most reménykedem, hogy nem jön elő máshol hiba, kicsit azért tesztelem a gépet. Na meg ha már itt vagyok, akkor a betervezett hűtőolajozást is megejtem, plusz szólok a csajomnak, hogy hozzon nekem hűtőpasztát, mert az meg totál elöregedett.
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest