Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
piqla
őstag
Kicsereltettem a fedelet egy szervizben, de csak itt, kulfoldon vettem eszre, hogy elbasztak, es a kis pockot hiaba nyomja be a fedel, attol meg nem megy at standby uzemmodba. Bejott a kek kepernyo, gondoltam innen mar csak kikapcsolja magat, de lehet, hogy megsem sikeredett neki.
Emlekeim szerint be volt dugva a kettohusz, de megis eroteljesen villogott a kis ikon... Vagy megsem lett volna bedugva? Mindenesetre amikor ket oraval kesobb bedugtam es be akartam kapcsolni, eljutvan az XP betolteseig egyet sipolt es ujbol elaludt. De most meg megy, szoval remenykedem. Meg csak az hianyzik, hogy itt, a Balti tenger mellett murdaljon meg a gep. Anyam...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest