Aktív témák
-
piqla
őstag
A Wake-On lan vagy mi az isten engedelyezve volt, szoval lehet, hogy ez volt az oka... No nem mintha tudnam, mit enged a Wake-On lan engedelyezese
Hat, ha penzt nem is, de tapasztalatot mindenkeppen... -
piqla
őstag
Kicsereltettem a fedelet egy szervizben, de csak itt, kulfoldon vettem eszre, hogy elbasztak, es a kis pockot hiaba nyomja be a fedel, attol meg nem megy at standby uzemmodba. Bejott a kek kepernyo, gondoltam innen mar csak kikapcsolja magat, de lehet, hogy megsem sikeredett neki.
Emlekeim szerint be volt dugva a kettohusz, de megis eroteljesen villogott a kis ikon... Vagy megsem lett volna bedugva? Mindenesetre amikor ket oraval kesobb bedugtam es be akartam kapcsolni, eljutvan az XP betolteseig egyet sipolt es ujbol elaludt. De most meg megy, szoval remenykedem. Meg csak az hianyzik, hogy itt, a Balti tenger mellett murdaljon meg a gep. Anyam... -
piqla
őstag
Ma reggel arra keltem, hogy a T40p szirenazik, mint ha jonnenek az orosz bombazok, majd hibernalja magat... Ami azert fura, mert este kikapcsoltam es lehajtottam a fedelet is. Valaki tudja, mi lehet a problema?
-
piqla
őstag
Na hello!
Lenyeg a lenyeg: a Defconnal szerettem volna jatszani, amikor is kiderult, hogy az IBM T40p gepemen levo elfosott ati driver van opengl-rol maximum a historias enekekbol hallott. Elkezdtem kutatni a neten, amelybol az a megoldas kerekedett ki, hogy egy viszonylag regebbi drivert kellett feltennem, amely meg kezeli az opengl megoldasokat. Minden jo is lett, az eddigi 2-3 fps helyett most mar folyamatos kepet latok jatek kozben, de a kerdesemet azert megis feltennem: nem kellene megjelennie egy opengl fulnek valahol a monitor beallitasi opcioi kozott? Tudjatok, monitor, adatper, szin, direct3d, satobbi... Mert jelenleg nincsen opengl ful. Remelem ertheto voltam, baromira utalok laptopon gepelni.
-
piqla
őstag
Koszi a valaszokat! Termeszetesen en hozza nem nyulnek a gephez, az lenne az utolso dolgok egyike, hogy en laptopot szereljek :]
Tud valaki valami megbizhato helyet, ahova ra merhetem bizni a cseret? LEginkabb mondjuk valami hivatalos IBM szerviznek orulnek. A klaviaturat vinnem, szerelesi dijat meg fizetnem... -
piqla
őstag
Sziasztok! Lehet, hogy bena a kerdes, de ettol fuggetlenul erdekel. Szovalakkorhogy! Van nekem egy angol klaviaturas t40p laptopom, amelyet szeretnek magyarositani, megpedig ugy, hogy veszek ra magyar nyelvu billentyuzetet egy vagyonert (15ezer forint). Legalabbis ez az elmeletem. A kerdesem pedig az, hogy ki lehet ezt vitelezni? Marmint nem a vasarlast, az valoszinuleg sikerulne amugy is, hanem azt, hogy a magyar bill. passzolni fog az angol helyere? Gondolok peldaul az í karakterre, aminek a helyen most egy szep nagy shift gomb van. Elore is koszi!
-
piqla
őstag
No kedves kollegak!
Szekondhend ruhaztam be anno domini egy T40p-be, van oom e bodotta, jo itt minden. 6 cellas akkum van (azt hiszem), de jo esetben masfel ora az uzemido. Na jo, filmnezes kozben talan ket ora, de a Traffic Giant miert viszi le ennyire?
Masik pedig: szeretnem, ha lenne egy olyan akkum is, ami "nem log ki" a gepbol. Ami kell nekem, az egy negycellas? -
piqla
őstag
Igen, a MOD lejarta utani masodik masodpercben megtalaltam a user's manualban a valaszt.
Masik dolog: olyan jatekokkal szoktam volna orakat eltolteni, mint peldaul a Traffic Giant, a Settlers III, esetleg Sim City. Egyikrol sem allithato, hogy kifejezett vizualis orgazmust okozna, de ha mellette meg egy foobar is fut, akkor porog a proci, melegszik rendesen... Kerdesem, hogy asztalra rakva mikor hagyjam kicsit pihegni, hulni? Vagy ameddig nem folyik a gep, addig jo?
-
piqla
őstag
Csak ritkan porog fel, ha nagyon dolgozik a proci, alapjaraton eleg ritkan. Sot...
Mas: a kijelzo alatti kis ikonokrol tudnatok linkelni valami okossagot? Elkezdett vilagitani ketto olyan, ami eddig meg nem. az egyik egy haziko, A betuvel (talan), a masik egy hat... nem is tudom... Olyan nyomott Z betu -
piqla
őstag
Sziasztok!
T40p gepem van. Az alapjarati kis zugas-bugas a merevlemez, vagy pedig mindig van egy alapjarati menete a ventillatornak?Szerk.: Magyaran ez van benne a gepben, vagy ez valami tuning cucc?
-
piqla
őstag
Ja, es amugy normalis az, hogy CD-rol gepre commanderben a masolasi sebesseg 600-1100 kbyte? Combo van benne, ennyi, amit el tudok mondani.
-
piqla
őstag
Sziasztok!
T40p gepem van. Nem tul nagy a problemam (mar ha egyaltalan annak lehet nevezni ezt) de tekintve, hogy elso laptop es elso IBM, inkabb kerdezek
Szova: eleddig ha toltore tettem a gepet, akkor narancssarga szinre valtott a lampa. Most pedig zold marad toltes kozben, csak villog... Valakinek valami otlet? -
piqla
őstag
Csatlakoznek a taborhoz egy T40p geppel, sziasztok! Es itt is megkoszonnem Tim82 kitarto es turelmes segitsegnyujtasat
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest