- Apple asztali gépek
- Amazon Kindle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
gecsoz
aktív tag
válasz
piroskacsa
üzenetére
Esetleg adj egy pontos típus számot, hogy milyen gép érdekelne, utánakérdezek, mennyiért lehetne beszerezni..
Igen, nekem is ez a bajom.
Oké, hogy ha valakinek kevés pénze van, és nem akar sokat, akkor megvesz egy 120e forintos fujitsu.siemens laptopot, és vcígan elvan vele pár évig.
Viszont a netbook -nak semmi értelmét nem látom, mert szerintem a 7" -os meg ilyen kijelzők hazsnálhatatlanok, a 10" -osok ára meg annyi, hogy ha egy tizest rádob az ember akkor kijön a legolcsóbb fusi 15,4" -os, ami jóval használhatóbb
A közép kategóriában meg úgy érzem, hogy az ár megy felfelé, de sokszor jelentősen többet kell érte leszurkolni, mint amennyit a gép ér. És ha egy közép kategóriás gépet felbővítesz úgy, mint ahogy egy üzleti gépet akkor szinte közel hasonló árra jutsz el..
Valahogy ezeket a középső kategóriában lévő gépeket úgy érzem, mintha a cél az emberek lehúzása lenne..
Eseteg még azt tudom mondani, hogyha nem akarsz várni, hogy nézd meg az R500/R400 -as szériát. Azok is jó gépek, ha nem akarod nagyon ütni - vágni, és nem annyira fontos a preztizs érték, akkor az is ugyanolyan jó, és árban jóval barátibb..
Bár ezt pont én mondom, aki inkább vártam, csak hogy T400 -om lehessen

Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi