Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
piroskacsa
csendes tag
Pontosan, én is ezt látom, hogy vannak a kis gépek netezésre, abból is van 2-3 féle, egyik ami legalább azt kibírja, illetve vannak ár alapján a lazán duplájába kerülők, ha nem többe és azok se biztos hogy kielégítenek minden igényt. Az ok, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ez alapján a nagyon olcsóakon mit fizet az ember? Inkább várok, meg ráfizetek egy picivel többet mint megvegyek valamit, amire csak kidobtam a pénzem.
Először renew-okban gondolkodtam, remélem azért az ebben a topicban nem számít istenkáromlásnak. De ezekből se elérhetőek már a komoly gépek.
Ezért most próbálok keresni olyan ismerőst aki tud áfa nélkül vásárolni, De még az se viszi le túlságosan egy 400.000 Ft -os gép árát, de mivel szükségem van egyre, előbb utóbb, de inkább előbb. Tehát most ezen ügyködök. Az is több mint a semmi, már ha egyáltalán lesz ismerős, de bízom benne.
Gondolkodtam külföldről behozatalon, de olyan magas árfolyamon van az euró meg a dollár is, hogy úgy is drága. A helyzet nem tudom mikor fog megváltozni, ha egyáltalán megteszi, de ez megint egy másik probléma.
Majd kiderül mi lesz, az biztos hogy nehéz döntés lesz.
Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest