Keresés

Aktív témák

• gecsoz

aktív tag

válasz piroskacsa #7033 üzenetére

Esetleg adj egy pontos típus számot, hogy milyen gép érdekelne, utánakérdezek, mennyiért lehetne beszerezni..

Igen, nekem is ez a bajom.
    Oké, hogy ha valakinek kevés pénze van, és nem akar sokat, akkor megvesz egy 120e forintos fujitsu.siemens laptopot, és vcígan elvan vele pár évig.
    Viszont a netbook -nak semmi értelmét nem látom, mert szerintem a 7" -os meg ilyen kijelzők hazsnálhatatlanok, a 10" -osok ára meg annyi, hogy ha egy tizest rádob az ember akkor kijön a legolcsóbb fusi 15,4" -os, ami jóval használhatóbb :)

A közép kategóriában meg úgy érzem, hogy az ár megy felfelé, de sokszor jelentősen többet kell érte leszurkolni, mint amennyit a gép ér. És ha egy közép kategóriás gépet felbővítesz úgy, mint ahogy egy üzleti gépet akkor szinte közel hasonló árra jutsz el..

Valahogy ezeket a középső kategóriában lévő gépeket úgy érzem, mintha a cél az emberek lehúzása lenne..

Eseteg még azt tudom mondani, hogyha nem akarsz várni, hogy nézd meg az R500/R400 -as szériát. Azok is jó gépek, ha nem akarod nagyon ütni - vágni, és nem annyira fontos a preztizs érték, akkor az is ugyanolyan jó, és árban jóval barátibb..

Bár ezt pont én mondom, aki inkább vártam, csak hogy T400 -om lehessen :D:D:D

Aktív témák