Aktív témák

• _ak_

addikt

Tegnap hivatalosan is T500 tulaj lettem, egyenlőre még csak gyűjtöm az ismereteket, de azt már látom, h jó társam lesz ez a gép a jövőben. Amúgy hihetetlen h mekkora különbség van egy pr szériás msi és ez között, eddig szinte mindenben csak pozitív tapasztalatom van, ez alól kivétel a system update. Rányomtam, h keressen frissítéseket, talált is bőven, gondoltam emrész leszek és mindet kijelölöm, h töltse és telepítse, de vamikor a folyamat közben elment a kép és nem sikerült visszahozni, csak egy ki-be kapcsal, de ezt leszámítva végülis feltelepítette mindet, viszont azóta a gyári power manager áll le folyton. Ezt viszont megpróbálom orvosolni egy rendszer helyreállítással, így legalább azt is lehetőségem nyílik kipróbálni, de másodjára már csak szépen sorjában telepítem a drivereket, plusz partícionálom.

Ehhez fűződik az első kérdésem, gondolom a boot partíciót és a recovery partíciót nem érdemes piszkálni, de el-e lehet rejteni őket valahogy, h ne jelenjenek meg a sajátgépben?
    illetve tudok ilyen módszereket, csak nem tudom, h nem-e rontanak el semmit, ha elrejtem a partíciót

Aktív témák