- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
Aktív témák
-
Innox
tag
válasz
pampika #5130 üzenetére
Szia,
Lévén nekem is T61-em van leírom amit úgy gondolok segíthet. Nekem ugyan XP-m van, de nekem sleepből Fn gombra felkel. Szerintem ez csak beállítási hiba lehet nálad.A másik dolog, szerintem egy Quadro kártya nem lehet állítható memóriájú, ugyanis dedikált memóriával rendelkezik. Azzal meg nem nyersz semmit ha letiltod a saját memóriáját. Nekem vígan elketyeg 3 órát. Szerintem felesleges ezzel babrálni.
WLAN-al kapcsolatban csak annyit, hogy az acces connection vagy valami ilyesmi a neve megold neked mindent. Azonban ha nem tetszik neked akkor be lehet állítani, hogy az alap windowsos wlan manager legyen az elsődleges. A vistással nagyon nem vagyok kibékülve, de a célnak megfelel.
Remélem meg vagy leszel elégedve a gépeddel.
Üdv: Iván
Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest