Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
szmissz #5065 üzenetére
Sérülékeny borítás? Ugyan már... A legtöbb "sérülés" egy vizes ronggyal való finom átdörzsöléssel eltüntethető.
Nem mondtam, hogy az R50e rossz - azt mondtam, hogy rosszabb, mint az "e" nélküli változat, majd kifejtettem, mik a hátrányai az economy verziónak. Aztán mondtam, hogy nekem miért nem felelne meg.
Kb. négy hónapja van dokkolóm és kihasználom az általa nyújtott lehetőségeket, bár még nem teljesen - hidd el, igen jó dolog pl. plusz egy vinyót rakni a dokkolóba, plusz picimacit, sőt, asztali gépbe szánt PCI-kártyát.
mod: egyébként szerintem ez nem vita, sima véleménykülönbség. Shadowfax és én szeretjük, ha vannak elég komoly feature-k is a gépeinken, nem mindig elég a Thinkpad-címke.
mod2: ha új, jó és viszonylag megfizethető gépet akarnék most venni, akkor egy R61i-re adnám a voksom.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest