Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • mdk01

    addikt

    válasz ---Lasali--- #4616 üzenetére

    Hali!

    Napokban beruháztam egy T61-re 2 éves nézelődés olvasgatás, gyűjtögetés után.
    Én úy érzem hogy jól döntöttem bár elötte nem volt laptopom így nem sok összhasonlítási alapon van de ebbe a két évbe kialakult egy elég jó rálátásom a laptopokra.
    Teljesen jól müködik minden rajta bár elég sok új dolog van a gépen számomra, mert ez egy teljesen más kategória mint egy asztali gép.
    A kijelző fénye sztem jó nem tudom mi lehet vele a probléma és ahhoz képest hogy nem glare type-os a színek is megfelelők.
    Maga a gép nem hangos csak az ODD zúg fel ha beolvasok vmit de szerintem ez elhanyagolható..számomra legalábbis.Bolvasási problémám még nem volt, hamar beolvas mindent.
    Akkumlátor üzemidőnek nekem 3 órát ír ki teljesítmény centrikusan ami sztem nem rossz.
    Mivel egy régi darab vagyok és nem követtem a 3Dmark fejlődését ezért a 2001-es verzióval teszteltem a sebességét(bár gyanítom nem tlejesen reális mert a technológia azóta sokat fejldőtt) mert azzal van összehasonlítasi alapom. Végeredmény 4800pont ez nekem teljesen jó mert nem követem a játékokat sem és lemaradtam az Unreal Tournament környékén.:)
    Súlyra nekem nem sok egyáltalán.
    Vista nekem bejön sok más userrel ellentétben a 3 év gari meg egyszerűen fantasztikus,de van egy olyan érzésem nem lesz rá szükség.

    Most azt mondják hagyjam már abba mert menni kellene a piacra, úgyhogy ha lesz kérdés arra is igyekszem válaszolni késöbb, bár mint első notebook tulajdonos sokat ne várj.:D

Aktív témák