Aktív témák

• ---Lasali---

Közösségépítő

Sziasztok!

T61 ese van valakinek? Érdekelne róla valami magán vélemény.
    Év végére ki kéne néznem valami gépet, ilyen acer meg stb-vel nem akarok foglalkozni mert mindről mondták hogy gagyi, mac nem kell, maradt a dell meg a lenovo, dell ből néztem az xps-t de mindenhol agyon fikázták hogy gagyi a teteje, meg a dvd olvasója úgyhogy mondom akkor ne, ez a t61 es tetszett meg a legjobban, amiket olvastam róla, meg a konfig is tetszik, 2400mhz es proci, 2 giga 667, quadro csip, árát 350 pénz körül láttam még azis ok, jól hangzik ez a titán meg karbon szöveg is, elég sokáig ki kéne húznia nálam egy ilyen gépnek meg nem nagyon akarom babusgatni utálom ha valami azért használhatatlan mert vigyázni kell rá.
    2.3 kiló körül írják a súlyát az még talán elmegy igazából nem akarok nehéz gépet venni, egyszer volt, egy kín hurcolni pedig arra van. Meg ahogy néztem a méreteit nem olyan bazi nagy, meg elég vékonynak néz ki.
    Amit hallottam róla hibának de különösebben nem volt kifejtve: nem elég erős a kijelző fénye, dvd írója elég gagyi (miért is?), quadro-s változat eléggé merül (csak úgy viccből szívja az aksit vagy csak 3d-s terhelés alatt?) meg írták hogy eléggé zajos tud lenni...?
    Szóval a kérdés, mi az ami télleg nem jó rajta és miért? És érdemes e beleölni ecceri lehetőségből adódó összes pénzünket, és kapunk-e érte egy több évig használható jó cuccot?

Választ előre is köszi!

Aktív témák