- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
T61 ese van valakinek? Érdekelne róla valami magán vélemény.
Év végére ki kéne néznem valami gépet, ilyen acer meg stb-vel nem akarok foglalkozni mert mindről mondták hogy gagyi, mac nem kell, maradt a dell meg a lenovo, dell ből néztem az xps-t de mindenhol agyon fikázták hogy gagyi a teteje, meg a dvd olvasója úgyhogy mondom akkor ne, ez a t61 es tetszett meg a legjobban, amiket olvastam róla, meg a konfig is tetszik, 2400mhz es proci, 2 giga 667, quadro csip, árát 350 pénz körül láttam még azis ok, jól hangzik ez a titán meg karbon szöveg is, elég sokáig ki kéne húznia nálam egy ilyen gépnek meg nem nagyon akarom babusgatni utálom ha valami azért használhatatlan mert vigyázni kell rá.
2.3 kiló körül írják a súlyát az még talán elmegy igazából nem akarok nehéz gépet venni, egyszer volt, egy kín hurcolni pedig arra van. Meg ahogy néztem a méreteit nem olyan bazi nagy, meg elég vékonynak néz ki.
Amit hallottam róla hibának de különösebben nem volt kifejtve: nem elég erős a kijelző fénye, dvd írója elég gagyi (miért is?), quadro-s változat eléggé merül (csak úgy viccből szívja az aksit vagy csak 3d-s terhelés alatt?) meg írták hogy eléggé zajos tud lenni...?
Szóval a kérdés, mi az ami télleg nem jó rajta és miért? És érdemes e beleölni ecceri lehetőségből adódó összes pénzünket, és kapunk-e érte egy több évig használható jó cuccot?Választ előre is köszi!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest