- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax #1908 üzenetére
''Ha elolvasod N hszét ezután, látod, hogy nem így jött le, hanem általánosításként: ha egynek nem kemény a kijelzője, akkor a többinek sem az...''
Meglehetősen biztos vagyok benne hogy nem direkt nekem, kizárólag erre az egy példányra gyártottak külön, hajszálvékony biliacélból puha kijelzőfedelet, hanem ez sajátja a többi 15''-es t43-nak is. Ez nem olyasmi ami példányról példányra változik. Direkt ki is tértem erre, hogy a 14''-el minden bizonnyal embert lehet ölni.
''De igen, releváns, mert a T43-mat max. az R52-vel lehetne összehasonlítani,''
N azon volt meglepődve hogy miért akarnék én egy T-t R-re cserélni, ilyet ő még nem hallott. Erre írtam az egész hsz-t. Elég triviális hogy az esetemben érintett két típust hasonlítom össze, nem? Ez volt az egész lényege, rámutatni hogy adott esetben akár egy T-t is érdemes lehet R-re cserélni. És tény hogy a gondolat egyik oka az USB-k száma, miért hallgattam volna róla?
Ultranav driver? Wtf? Egy ''egérmeghajtó'' rossz pixeleket csinál? Ilyet nem hallottam még.Minden nap tanul vmit az ember.
N: Hát igen, ha volna a büdzsében pénz T60-ra akkor valószínűleg azzal próbálkoznék. De már ez a 43 is kicsit túlzás volt árban, nem akarok még egyszer túlköltekezni a saját hülye maximalizmusom miatt
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,Win.11
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,Win.11,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest