Hirdetés

Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz Shadowfax #1908 üzenetére

''Ha elolvasod N hszét ezután, látod, hogy nem így jött le, hanem általánosításként: ha egynek nem kemény a kijelzője, akkor a többinek sem az...''

Meglehetősen biztos vagyok benne hogy nem direkt nekem, kizárólag erre az egy példányra gyártottak külön, hajszálvékony biliacélból puha kijelzőfedelet, hanem ez sajátja a többi 15''-es t43-nak is. Ez nem olyasmi ami példányról példányra változik. Direkt ki is tértem erre, hogy a 14''-el minden bizonnyal embert lehet ölni. :)

''De igen, releváns, mert a T43-mat max. az R52-vel lehetne összehasonlítani,''

N azon volt meglepődve hogy miért akarnék én egy T-t R-re cserélni, ilyet ő még nem hallott. Erre írtam az egész hsz-t. Elég triviális hogy az esetemben érintett két típust hasonlítom össze, nem? Ez volt az egész lényege, rámutatni hogy adott esetben akár egy T-t is érdemes lehet R-re cserélni. És tény hogy a gondolat egyik oka az USB-k száma, miért hallgattam volna róla?

Ultranav driver? Wtf? Egy ''egérmeghajtó'' rossz pixeleket csinál? Ilyet nem hallottam még. :F Minden nap tanul vmit az ember.

N: Hát igen, ha volna a büdzsében pénz T60-ra akkor valószínűleg azzal próbálkoznék. De már ez a 43 is kicsit túlzás volt árban, nem akarok még egyszer túlköltekezni a saját hülye maximalizmusom miatt :B

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák