- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Házi hangfal építés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
És mennyi az esélye hogy egyszercsak jön egy frissítés ami megoldja az akadásokat? Csak azért kérdezem mert így végiggondolva az egészet 14 napom van tesztelgetni de ha esélytelen az egész akkor én lehet mégis visszaadom ezt a TV-t. Hiába szép a képe és jó rajta játszani, ha úgy csinál mint sok-sok évvel ezelőtt a szar PC-m amin mindenféle kodeket kellett leszedjek hogy normálisan játszon le egy filmet. Így sokszor élvezhetetlen kizökkenti az embert amikor néz valami filmet vagy sorozatot. Érdekes Disney+on sokkal ritkábban csinálja amúgy. Ezt sem értem, meg azt sem, hogy másnak miért nem akadozik ott ahol nekem és nekem miért nem ott akadozik ahol másnak az adott tartalom. 230-240ért elvileg középső polcos tévétől azért elvárnám, hogy ne a mozgás megjelenítésen csússzon el. Egy tévének ez lenne a sava borsa, ez olyan mintha egy telefonon nem tudnál telefonálni mert random szakadozna a hangja a hívott félnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Posta, csomagküldés
- DOOM - The Dark Ages
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest