Hirdetés
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BIOS topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
És mennyi az esélye hogy egyszercsak jön egy frissítés ami megoldja az akadásokat? Csak azért kérdezem mert így végiggondolva az egészet 14 napom van tesztelgetni de ha esélytelen az egész akkor én lehet mégis visszaadom ezt a TV-t. Hiába szép a képe és jó rajta játszani, ha úgy csinál mint sok-sok évvel ezelőtt a szar PC-m amin mindenféle kodeket kellett leszedjek hogy normálisan játszon le egy filmet. Így sokszor élvezhetetlen kizökkenti az embert amikor néz valami filmet vagy sorozatot. Érdekes Disney+on sokkal ritkábban csinálja amúgy. Ezt sem értem, meg azt sem, hogy másnak miért nem akadozik ott ahol nekem és nekem miért nem ott akadozik ahol másnak az adott tartalom. 230-240ért elvileg középső polcos tévétől azért elvárnám, hogy ne a mozgás megjelenítésen csússzon el. Egy tévének ez lenne a sava borsa, ez olyan mintha egy telefonon nem tudnál telefonálni mert random szakadozna a hangja a hívott félnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jövedelem
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest