Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeadmaN89

csendes tag

válasz mikrofon #34218 üzenetére

Degradál szinonímái közül: lealacsonyít, leminősít, lenéz - ezt továbbra is tartom egyes megszólalásaid kapcsán. Irigység meg gyűlölet? A te lelkivilágod is elég sajátos, te jó ég... Téged zavar szemmel jó láthatóan, hogy mások megoldást keresnek az akadós problémákra, tudod, az "Olcsó Jánosok" meg "Nárcisztikusok" ahogy fogalmaztál. Ezt a részét a beszélgetésnek lezártam veled.

Senki sem vitatja, hogy szép a panel képe, jó a fényerő, árkategóriájában kiemelkedő, én is ezért választottam ki a TV-t az üzletben. E tekintetben szerintem én is dícsértem korábban. Ettől függetlenül a kép folytonossága sarkallatos szempont a képminőség meghatározásában az én szememben. Ha olyan problémám van ami 8-10 éves készülékekkel nem volt, hadd keressem már a megoldást.

"javasolt mellé médialejátszó a nyugalom érdekében és megfelelő élvezethez"

Szerintem ne nagyon javasold a média lejátszót csípőből erre a problémára, ameddig nem tudod biztosra, hogy megoldja-e az akadozást, mert nem feltétlenül oldja meg. Nekem sem oldotta meg és nem a legolcsóbb kategóriát vettem, és Celtis is jelzett vissza negatívan. Qtya123 esetében tűnik úgy egyelőre, hogy neki sokat segített a Homatics lejátszó, kompromisszumos source oda-vissza váltással, de pl. Firestick 4k Max gen2, Kinhank G1 használata esetén nincs javulás.

• Qtya123

őstag

válasz mikrofon #34218 üzenetére

Azt azért hozzá kell tenni, hogy pl az esetemben még a médialejátszó sem feltétlenül jelent hibátlan működést, csak akkor, amikor megtörténik a bemenet oda-vissza váltás.
    Máskülönben, ha plug&play akarnám használni a médialejátszót még olyan tartalmak is akadnának, amelyek előtte nem!

Kész szerencse, hogy teljesen véletlenül a bemenetváltásnál észrevettem, hogy megoldja a problémát. Máskülönben jogosan néztem volna kérdőn, hogy bakker, be van üzemelve a médialejátszó és gyakorlatilag rosszabb lett, mint volt...

Kíváncsi vagyok, hogy másoknak, akiknek szintén van akadás, milyen tapasztalatokat szereznek médialejátszó beszerzése után.

Új hozzászólás Aktív témák