Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- E-book olvasók
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Látom kiemelted a lényeget. Úgy véled, hogy hibahatáron belül van, hogy az elmúlt 1 hónapban legalább 6 felhasználó riportálja ugyan ezt a problémát csak itt? Nyilván kicsit zabos vagyok, hogy 350k-ért laggol a Netflix, de talán lehetne ennyiért elvárás, hogy ne tegye, már így is sokkal többet foglalkoztam a TV beállításaival, mint szerettem volna. És még eredménye sincs. Azt nem tudom eldönteni jelenleg, hogy én vagyok erre ennyire érzékeny, és a felhasználók egy rétegének ez így okés, vagy ennyire sok a hibás készülék. Jó lenne itt helyben (Debrecen) megnézni egy másik 805-ös vagy 765-ös TV-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor