- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Mirmana99 #33151 üzenetére
Nálad nem segít az újra elindítom a filmet "trükk"?
Amúgy ugye volt itt korábban többször bagatellizálva a dolog, hogy jaaaj, nincs itt semmi látnivaló, van néhány hibás készülék, de hát mennyit eladtak és csak néhányan jelzik. Az azért viszont látható, hogy most, hogy az akciók voltak és megszaporodtak a TCL tulajok, gyakorlatilag egyenes arányban jelennek meg az új emberek ugyanezekkel a problémákkal... És különböző típusokat érint, nem az, van, hogy mondjuk csak C805 és akkor ráfoghatjuk, hogy hibás darabok egy gyártásban...
Én élek a gyanúval, hogy nagyon sok ember azért nem fog ezzel sohasem találkozni mert bevágja a sarokba és sima tv műsorokat néz rajta, vagy épp netflixezik ugyan, de nem a prémiummal. Továbbá olyan is biztos van, aki netflix prémiumozik, akad is, csak nem veszi észre.Kb 10 perc alatt kiderülne minden, csak ugye nem kivitelezhető az, hogy összerántunk innen a fórumról egymás mellé mondjuk 15 darab készüléket és ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanabból a forrásból lejátsszuk az egyik akadásra hajlamos jelenetet.
-
válasz
Mirmana99 #32438 üzenetére
Én is ezen filóztam és ezt kérdeztem ma mert sok eltérés nincs köztük, de van aki azt írta megéri ezt a difit. Ha megnézed az eredeti ára a C765-nek jóval 300 ezer Ft felett van mindenhol sőt leginkább a 350-400 ezres kategóriában van. Na annyit már lehet nem ér meg de 270-et tuti. Mivel nekem leginkább játékra kell és valami EISA díjat is nyert gaming kategóriában így meg is rendeltem ma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest