Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Mirmana99 #33151 üzenetére
Nálad nem segít az újra elindítom a filmet "trükk"?
Amúgy ugye volt itt korábban többször bagatellizálva a dolog, hogy jaaaj, nincs itt semmi látnivaló, van néhány hibás készülék, de hát mennyit eladtak és csak néhányan jelzik. Az azért viszont látható, hogy most, hogy az akciók voltak és megszaporodtak a TCL tulajok, gyakorlatilag egyenes arányban jelennek meg az új emberek ugyanezekkel a problémákkal... És különböző típusokat érint, nem az, van, hogy mondjuk csak C805 és akkor ráfoghatjuk, hogy hibás darabok egy gyártásban...
Én élek a gyanúval, hogy nagyon sok ember azért nem fog ezzel sohasem találkozni mert bevágja a sarokba és sima tv műsorokat néz rajta, vagy épp netflixezik ugyan, de nem a prémiummal. Továbbá olyan is biztos van, aki netflix prémiumozik, akad is, csak nem veszi észre.Kb 10 perc alatt kiderülne minden, csak ugye nem kivitelezhető az, hogy összerántunk innen a fórumról egymás mellé mondjuk 15 darab készüléket és ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanabból a forrásból lejátsszuk az egyik akadásra hajlamos jelenetet.
-
válasz
Mirmana99 #32438 üzenetére
Én is ezen filóztam és ezt kérdeztem ma mert sok eltérés nincs köztük, de van aki azt írta megéri ezt a difit. Ha megnézed az eredeti ára a C765-nek jóval 300 ezer Ft felett van mindenhol sőt leginkább a 350-400 ezres kategóriában van. Na annyit már lehet nem ér meg de 270-et tuti. Mivel nekem leginkább játékra kell és valami EISA díjat is nyert gaming kategóriában így meg is rendeltem ma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Képregény topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest