- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV antenna és jelerősítés
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Járatom 1 órája. Vrr, freesync on, allm, 4k120, hdr, stb.
Vanguard (ha már a szponzoruk...).
Kicsit vibrál néha, a szintingadozás főleg szürkén látszik néha de nem halál vész.
Ellenben most nem szakadozik, gyorsabban is vált módot (lekopogjam, eddig...). Tehát nincs a fekete kép, elmegy-visszajön az input jelenség.Panelcsere volt, és most a v72 van rajta, ami gyárilag felmászott.
Nem is merem frissíteni mostHosszú távú próba szombaton lehet úgy is. Menni kell dolgozni.
Piros pont, hogy makulátlan állapotban kaptam vissza a tv-t.
Fekete, hogy s szervizes szerint ez nem gamer tv, meg nekik erre nincsenek műszereik. Azért rendeltek és cseréltek panelt, mert én ezt kértem.
A nálam látott hibát ők nem tudták reprodukálni.
Kiderült, hogy HDMI generátoruk sincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest