Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
rainman72 #8649 üzenetére
Hú ne is mondd, rendeltem egy nanocell-t aztán mire eldöntötte a bolt hogy kiszállítsa le is mondtam, mert megnéztem valóságban, azt a 4 éves alap LG TV-m képe fényévekkel jobb volt, mint a nanocell-é.
Na néztem egy másik tipust (amit rendeltem 813pa) 913 pa cirka 70 ezerrel drágábban, szuper 120hz-es direct led-es, jobb proci, csilliárd zónás FALD, stb., na annak meg nem volt fényereje rendesen, olyan volt mintha mindíg fél fényerőre állítottam volna és ezt üzleti beállításokkal ugye. Lejátszottam az LG oled-es sötét filmjét és foltos volt a háttér. Ekkor egy világ omlott össze bennem, 12 éve LG-ket használok.
Ez októbel eleje volt, utána ezeknek a tv-knek felvitték 100 ezerrel az árukat, majd BF-kor ugyanazon az áron voltak mint október elején. A 913 nem is volt akciós mégis levitték az árát ugyanannyira, rájöttek, hogy 420-ért senki nem fogja megvenni.
Ekkor kezdtem más tv-ket keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Videós, mozgóképes topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- TCL 85'' C735 QLED 4K 120Hz VRR DolbyAtmos/Vision, HDR10+,
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest