- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Kiskutya #7505 üzenetére
PH oldalon nem is tesztelnek HDR-t
, mindig csak az SDR-re vonatkozó méréseket adják meg.... Arról nem is beszélve, hogy icc profilt hoznak létre a tv-hez.
Gondolom megadták a gyári értékeket.
Tegnap mértem ki HDR és Dolby Vision esetében is a maximális fényerőt (temészetesen mindekét esetben teljesen ugyanaz) és köze nincs a 600-hoz.
De ettől függetlenül szerintem jó a HDR teljesítménye.A 600 nagyon esetleg csak úgy lehet meg, ha a leghidegebbre van állítva a színhőmérséklet, és dinamikus képmódban van a tv valamint az összes dinamikus cucc be van rajta kapcsolva.
Ezt én nem szoktam mérni, mert hiába nagy valaminek a fényereje, ha közben meg nem színhelyes és nézhetetlen a kép.
De kiváncsiságból megfogom nézni így is.
Rtings-en is sokszor hamukálnak a maximális fényerőt illetően, de ők legaalább odaírják, hogy milyen beállítások mellett mérték és sokszor a legszínhelytelenebb, dinamikus módban adják meg ezt az értéket ők is, de legalább feltüntetik, hogy ez nem színhelyes állapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest