- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamepad
- Milyen processzort vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Valóban van tapasztalatom. Én elégedett vagyok vele, de már többször írtam, hogy sokkal alsóbb szintről váltottam TLC-re. Ráadásul ennél többet nem is akartam költeni, mert csak esti filmezésre használom mondjuk heti három nap egy-egy film. A gyerekek meg videojátékoznak rajta, alkalomadtán, meg mesét néznék. Erre nekem ez tökéletes, mindenki elégedett a családban. De mi nem vagyunk egy TV-s nemzedék.....
Nálam viszont van foltosodás, amit a fali konzol okoz. Ez csak 2-4%-os fényerőnél jelentkezik. Volt korábban egy tesztvideó, az alapján készítettem képeket és be is linkeltem. Nálam egy karos fali tartón van. ###a tartó adatai alapján bőven bírnia kéne, még is eléggé határesetnek tűnik. Azért karos tartón van, mert 30cm-t ki kell emelni a fal síkjától és a center sugárzó miatt nem tudom lábra állítani, meg így biztos nem "lökik le" a gyerekek. Azért vagyok biztos hogy konzol okozza, mert ha sikerül egy olyan jelenetnél megállítanom (ami általában fekete háttér és rajta csak felirat általában a filmek eleje/vége) Akkor ha óvatosan mozgatom a konzolon, tehát kicsit emelek billentek, akkor ez a foltosodás változik. Szerintem a hibát az okozza, hogy a tv belsejében fém lemezen vannak a furatok, de a konzol nem arra támaszkodik fel, hanem előtte lévő műanyag hátlapon, így feszül a műanyag burkolat........... Nah szerintem ilyen tervezési hiba az botrány, hiszen csak négy fém támasztó felület, távtartó kellene ami kijjebb áll mint a hátlap. Ráadásul a legtöbb TV-nél legalább ebben és az ez alatti kategóriában így van.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged