- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi erősítő építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen digitális videókamerát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Celtis #34340 üzenetére
Nem ma kezdtem hidd el. Ha azt írom nem akad, akkor az úgy is van. Egyenlőre legalább is, és remélem így is marad. Különösen háklis vagyok rá, amit itthon más nem lát, engem az is zavar. Minden nap szét tesztelem, van még két hetem rá, ha kiderülne, hogy valami nem jó, de most az. Tegnap teszteltem különböző HDMI kábeleket és igen, van olyan, amelyikkel tudtam produkálni a hibát, de ha vissza kötöttem mindent az első állapotra, megszünt az akadás. Próbáltam mindent közvetlenül a TV-re kötve és AV-n keresztül is, utóbbi a jobb megoldás ezt már látom. eArc-on teljesen jó, még ma is a padlóról szedegetem az állam olyan kepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- nVidia tulajok OFF topikja
- PlayStation 1 / 2
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest