Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt501

nagyúr

válasz freeland0806 #34333 üzenetére

Azt kell mondjam 55C805 tulajként, hogy egyetértek veled a visszaküldéssel, ezek a hibák bizony olyan hibák amikkel kellene előjönnie, szégyen a TCL-re nézve, olyan mintha a vásárlók béta tesztelők lennének, nem tudom miből gondolta a cég hogy ez megengedhető és megbocsájtható a piacon pláne ilyen lutri szerű hibákkal.
    Az hogy valakinél előfordul és valakinél nem ez is eléggé lutriszerű, és nekem arra enged következtetni hogy a gyártásnál a minőségi szórás nagyon magas lett, itt már nem beszélhetünk szoftveres hibáról, mert az egyöntetűen mindenkinél előjönne és egyformán oldaná meg a hibákat, itt nem erről lesz szó itt sajnos gyártási problémák lesznek hardveres fronton, amikor a gyártási folyamat minőségi szinten nagy szórással +/- tűréssel dolgozik, ez mindenhol létezik a világon, csak a mértéke nem mindegy, és az hogy az a minőség rovására megy e rá.
    Az a baj, hogy a cég az olcsóság jegyében több gyártótól is bevállalhatott ilyen olyan alkatrészt alacsonyabb minőségi előírásokkal, ezt nem tudom és nem is fogjuk így itt bizonyítani, de mikor ekkora a szórás a hibás készülékek közt az bizony fel tesz olya kérdéseket amire a válasz ebben az irányban keresendő, (pl. elég egy gyengébb minőségű kondenzátor és a hiba előjön) ezt igazán szoftveres úton szinte lehetetlen orvosolni mert akkor a jól működő TV esetén fog a hiba előjönni nagy eséllyel.
    Aki dolgozott sorozatgyártásban az tudja miről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák