- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Balika00001 #24542 üzenetére
Na frissítettem és minden probléma nélkül ment. A dolby vision IQ -nál végre lehet állítani a mozgásjavításon ( előző firmwareken fullon volt és nem lehetett állítani) és van precíziós állítás ami a világos és sötét jelenetekben is kiemeli a részleteket/ világosít ! Ez nagyon tetszik! Javult dolby vision és hdr10 filmeknél a fekete sáv sötétsége! Szóval ez tényleg javított pár dolgot.
Viszont megint az van, hogy ráfrissítettem az előző rendszerre és megint csinálja ezt a hülyeséget, hogy nem jegyzi meg melyik képmódon volt! Például dolby vision filmet nézek és lestoppolom akkor nem mozi módba vált vissza sdr-en hanem dinamikus módba. Hosszabb kikapcsolt állapot után szintén dinamikus képmódon indul.
Előző firmwaren ezt megoldotta egy gyári alapra állítás és gyorsindítás kikapcsolása és szerintem most is ezt kell tennem. Nem örülök neki de muszáj mert így idegesítő.Még egy furcsaság! Lassú bekapcsolásnál nincs TCL logó csak sötét fekete kép! Kis várakozás után bejön a főképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest