- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Dell notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dniki88
tag
Sziasztok.
Az 55C645-ös tv-ben van fényszenzor?
-
mihaly13
tag
Nekem egy C635-m van és egy olyan bajom volt vele hogy kábelről nem működőt jól a 4K-s programok és ezért kipróbáltam először a 523-t tettem föl és még rosszabb volt mint a gyári 508 és a bajt nem orvosolta , azután egye fene megpróbáltam az 559-t is és lássál csodát működik a 4K programok a kábelről is , tehát az 559-t ajánlom , de ha nincsen semmijen gond azt mondják hogy ne frissítsünk !
-
beach head
senior tag
válasz
Vhiktor #18272 üzenetére
szia! a box automatikusan felismeri h a tv nem tud 120 hz-et. vettem egy hama high speed kabelt mediaban, es azzal ment a 4k 60 fps.. valoszinuleg az a kabel amit kaptam az xboxhoz (nem gyari) csak 1080p-t tudta. Szoval ezzel megoldodott szerencsere... azt hittem hdmi porttal van baj....
Azt viszont nem tudom hogy lehetne megoldani hogy a csatorna lista ne abc sorrendbe legyen hanem az alapertelmezett digi kiosztas szerint... ezt csak manualisan lehet abba sorrendbe rakni?
illetve hogy lehet mondjuk a google play ikonjat(lehet e egyaltalan?) kirakni a tobbi app ikon mellé a fooldalon?
mert az alkalmazas kereso nem ad talalatot, csak videokat.kulso forrasbol (pendrive) apk telepitheto?
-
rainman72
nagyúr
válasz
Monya78 #18291 üzenetére
A TCL nem FALD az elírás!!
Sima direct led 350nit körüli fénnyel.
A droidra le tudsz tölteni rengeteg lejátszót ami kiváltja a sajátja így no problem.
Hisense mozgás 4K anyagokkal nem biztos hogy perfect lesz abban jobb a TCL de inkább a 120hz 65C735-t célozd meg inkább. -
Monya78
veterán
Sziasztok!
TCL 65C725 vs. Hisense 65U7QF viszonyában tudnátok segíteni?
Hisense 90zónás dimminges,
TCL: valamelyik infó szerint nincs, valamelyik szerint kicsivel több mint 1000 zónás. Ha az utóbbi igaz akkor feliratnál jelentkező blooming jóval kisebb a TCL-nél.Fényerő: Hisense max. 600nit környéki, TCL-ről csak furin kicsi értéket találtam, tehát ez igaz hogy HDR-ben gyengébb a TCL?
Motion:
Hisense kicsit szaggat ha bekapcsoljuk ezt az effektet, TCL hogy viselkedik?TCL-nél olyasmit olvastam hogy szaggat a gyári lejátszó, komolyabb 4k tartalom alatt ha külső HHD-ről indítjuk, ez igaz? illetve mivel androidos másféle lejátszóval indítva az a probléma megoldódik?
Köszönöm!
-
Lite
őstag
Sziasztok!
A képminőséget tekintve a TCL 75C645 és a 75C725 között mi a különbség?
Erősítő, Fire Stick van a rendszerben, a szolgáltatások nem érdekelnek mögötte. Max optikai kimenet. Illetve a 4k-hoz gondolom a HDMI 2.1 kell?Köszönöm!
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Lenne 2 kérdésem
Mi az utolsó FW c725-re, és hogyan lehet feltenni anélkül, hogy mindent törölne a TV-ről, és újra mindent be kellene állítani?
Illetve usb3-ra tudok kötni LAN átalakítót, mert bár megpróbáltam, de nem jártam sikerrel, ha valaki használja így, tudna segíteni, még mit és hol kell állítani, hogy menjen? -
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Hosszas nézelődés után vettem egy 65C735-öt. Levásárlós akcióban 234-ért nem tudtam kihagyni.
Jövő héten érkezik is. Mivel teszteljem le, és mit nézzek meg, hogy még időben vissza tudjam küldeni, ha esetleg valami baja van? Van esetleg valami direkt ide ajánlott kép tesztelő csomag, vagy ilyesmi?
Illetve miről kell még tudnom, amire figyelni kell beüzemelés során? Elég sokat visszaolvastam a topikban. Azt láttam, hogy hogyan lehet a TCL regisztrációt kikerülni, illetve hogy KODI-ból ajánlott régebbi verziót feltenni.
Köszi!
-
madgie
titán
Lehet, hogy perceken belül el is fogy, mert szerintem kb egy darab van belőle, de egy békéscsabainak nem lehet rossz vétel a 65C725 110 ezerért.
-
Maksifül
senior tag
válasz
rainman72 #18276 üzenetére
Köszönöm.
Sajnos az új modellekben már nincs Onkyo sem. Gondolom, a cég csődje miatt.
Volt amúgy JBL-lel szerelt modell. -
Maksifül
senior tag
Mennyi különbség van a C825 és a C835-ös széria között? Az Auchanban nagyon dicsérte az eladó a C825-öt is, mert annak míg nagyobb teljesítményű volt a hangszórója, ha jól emlékszem, az JBL-t kapott. Elsősorban játékra és streamingre, filmezésre használnám.
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #18249 üzenetére
Nincs más mód a resetre?
-
Maksifül
senior tag
TCL 55 vagy 65 C835-öt vennék, tudtok valami jó helyet, ahol jó áron lehet valamelyiket beszerezni? Akár használt is érdekel, ha van rá jótállás.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18270 üzenetére
Xbox 60 hzre van állítva? Nem az a baj hogy 120-at akarsz küldeni?
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz
beach head #18265 üzenetére
Ha rajta van a 8K, akkor biztosan rendben lesz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18265 üzenetére
2.1 az a lényeg, hogy 48 Gbs legyen ráírva
-
beach head
senior tag
megprobalom egy masik kabellel, hdmi 2.0 vagy hdmi 2.1-est erdemes inkabb venni hozza? media marktba valami jobb árast tudtok esetleg javasolni?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18261 üzenetére
Nézd meg ezt a videót 1:17-nél.
[link] -
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18261 üzenetére
Tipikus android hiba, aony tvknel is ez van ha magyar nyelvre van állítva.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
beach head #18255 üzenetére
Most nem vagyok otthon így nem tudom pontosan. Beállítások, azt hiszem csatlakozás vagy bemenet a neve és ott alul tudod kiválasztani hogy a fejlettebb szabványt használja fixen.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
beach head #18257 üzenetére
Aramtalanitsd a tvt.
Teljesen egyszerű, ha megfelelő kábellel dugig rá akkor működnie kell.
-
beach head
senior tag
válasz
motocoder #18254 üzenetére
Hat en nem igazan ertem mi folyik itt.
Lg tvvel ment az xbox uhd modban. Utana egy mezei hd ready tvvel ment hd felbontassal.
a tcl-vel elindult az xbox, 720p-rol at akartam allitani uhd-ra, erre kiirta h nincs jel... es csak 1080p-re engedte allitani.
Utana radugtam az androidos tvboxom kábelét, es azzal (noname kinai vacak) engedte uhdra valtani a felbontast. Gondoltan visszadugom az eredetit, de ezutan azzal mar se kep se hang, el se indult a box, csak a nincs jel felirat jott elo...
majd megprobaltam a tvboxra radugni es azt se ismeri fel ugyanugy no signal.....ez ennyire bonyolult ennel a hulye tv-nel?
-
motocoder
aktív tag
válasz
beach head #18250 üzenetére
Kábel olcsó és nem bírja
-
mukisrác
aktív tag
Sziasztok,
Ez ugye képernyő hiba, és szerviz? (csík a szürke háttérvilagitasban)
[kép]
(55c835) -
ricsi0307
senior tag
válasz
A tv beállításaiban engedélyezd a HDMI 2.1-et
-
Saccco
nagyúr
válasz
Esetleg a kábelen nem fér át a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest