Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
válasz
Vhiktor #18272 üzenetére
szia! a box automatikusan felismeri h a tv nem tud 120 hz-et. vettem egy hama high speed kabelt mediaban, es azzal ment a 4k 60 fps.. valoszinuleg az a kabel amit kaptam az xboxhoz (nem gyari) csak 1080p-t tudta. Szoval ezzel megoldodott szerencsere... azt hittem hdmi porttal van baj....
Azt viszont nem tudom hogy lehetne megoldani hogy a csatorna lista ne abc sorrendbe legyen hanem az alapertelmezett digi kiosztas szerint... ezt csak manualisan lehet abba sorrendbe rakni?
illetve hogy lehet mondjuk a google play ikonjat(lehet e egyaltalan?) kirakni a tobbi app ikon mellé a fooldalon?
mert az alkalmazas kereso nem ad talalatot, csak videokat.kulso forrasbol (pendrive) apk telepitheto?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest