- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
65C825.
Egy napot teljesen rászánva illetve egy frissítéssel előrébb,android 11 rendszeren V062-ről V091-re,most már teljesen meg vagyok elégedve az első komolyabb
TCL tvm-el.
Mivel ez az első FALD tv is az életemben az is lassította a haladást.
Amire még nem tudtam rájönni az az ARC de lehet az erősítő oldalon van a gond.
Reggeli manuál update után az eddigi blooming hibák is szinte eltűntek,ls a tv olyan fekete színt produkál ami már majdnem oled szintű,rengeteg videót végig néztem full sötétben.
Színek szintén kiválók nincs rá panasz,ezt nem tudom másképp leírni,látszik a qled panel előnye,ahogy látszott a Samu Q60A-on is csak ott nem volt fekete sajnos,amugy nekem már az bejött volna 100ezerel olcsóbban,na de hagyjuk.
Mozgással semmi gond ahogy az op.rendszer gyorsaságával illetve átláthatóságával sincs problema.
Hang nagy piros pont,be se kapcsoltam az 5.1-s hangrendszert nekem ennyi is elég,öregszem
Tv HD adások is az edigi legjobbak,akinek ez fontos,néha én is nézek még ilyet.
Röv.ennyi egyenlőre,350-400ezerért nagyon jó vétel akinek nincs keret oledre illetve plus még vmi olcsóbb/kicsit jobb soundbarra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung 24" TV bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest