- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Sandros112 #13899 üzenetére
Vision IQ módban valamilyen szinten normális hogy változtatja a fényerőt, nem? Mondjuk ha a fényérzékelő beleszámítja a TV-ből érkező fényt is a fényerő beállításba, nem biztos hogy azt a végeredményt kapjuk, amire eredetileg gondoltak. Tudja valaki hol található ez az érzékelő?
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni:
IQ módban a C728 szerintem túl sötét, de mondjuk alapból nincs túl nagy fényereje a konkurenciához képest. A képe leginkább a mozikban látott képi világra emlékeztet, ami nem rossz, de néha jó lenne egy kis plusz fényerő. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Sandros112 #13897 üzenetére
A beállításoknál minden intelligens mód ki van kapcsolva?
-
flash-
veterán
válasz
Sandros112 #13881 üzenetére
Nálam is ezt csinálja a C725 Dolby Vision filmeknél,(HDR-nél nem tudom,sdr nél pedig nem csinálja)
-
pepimama
tag
KÖSZI
Biztonság kedvéért: Fentiek alapján remélem a P635 és 639 is megegyezik, ugye?
65" méretnél ez a TLC P639 jó belépő vétel 190-ért?[link]
Pár hete vettem egy 58" P635-öt, de gondolom a kettő között csak a méret a különbségés HA sikerül visszacserélnem, akkor a nagyobb jobb lenne
.
(kb. 3,5-4 m-ről nézem, főleg filmek és sorozatok alkalmazásokból streamelve, valamint pendrive-ról. Jó nagy volt az 58" is, csak némi pendrive-probléma akadt és nem érzem kötelezőnek a másik típusoknál min.+100K-t a DVision és a 120Hz miatt) Előre is KÖSZ a véleményt! -
F.B.I.
veterán
válasz
Ferenczi Áko #13891 üzenetére
55C635
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Otthonra a hálószobába szeretnék tv-t venni. 50" környékén, 180ezres plafonnal. Van TCL markában olyan, ami ezen a szinten ajánlott? Másik szobában Hisense tv van, szóval nem idegenkedek ezektől az (itthon) nem annyira ismert márkáktól
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
Ma volt szerencsém a "madaras teszkó"-ben megtekinteni egymás mellett egy
43Q60B-t és 43C635-öt. Mindkettőn ugyanaz a demó ment, feliratokkal.( különböző méretű karakterekkel )
A TCL-n látványosan szőrösek voltak a karakterek. Még az én vaksi szemem is észrevette 2 m-ről.
Van erről tapasztalatotok vagy csak beállítás kérdése lehet?Az üzletben a 43C635 10e-rel olcsóbb mint online.
És láttam egy kiállítási darab 50C725-öt 157e HUF áron, ha valaki erre vadászna.
-
Phoenixy
senior tag
Sziasztok,
Csak szeretném megosztani, hogy C725-ön (55") szerintem a v435 (Google TV) a legjobb verzió.
Volt rajta alapból v2xx (nem tudom már), aztán v315, ezek Android TV, de itt akadozott sok minden.
Felraktam a Google TV-s v496-ot, az nem akadozott, de nem működött bluetooth-szal a kis távirányító, nem működött a Google asszisztens sem.
Továbbá az eddigi 3 verzió egyikénél sem működött a Motorola Ready For funkciója (ez olyasmi, mint a Samsung Dex), már le is mondtam róla.
Aztán most a v435-öt felraktam (bár eredetileg a v482-es OTA-t akartam, mert elvileg a v435 mellett a v482 a legjobb), de ezen minden hibátlan és a "Ready For" is működik. Maradok ezen. -
Kaba
veterán
válasz
Danibartha42 #13882 üzenetére
Emag, Euronics, Auchan, Mediamarkt.
Az általad kinézett TCL szinte biztosan akciós lesz. -
Sandros112
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy kb 1 hete vettünk egy TCL C635 tv-t és már többször előfordult az, mintha be lenne kapcsolva automatikus fényerő. Világos részeknél kivilágosodik minden, sötétebb részeknél pedig sötétebbre vált. Igazából olyan, mintha a világos és sötét mód között váltogatna a tv.
A beállításoknál minden automatikus dolgot kikapcsoltam. 5 napig nem jött elő a probléma, de most megint. Kerestem már a neten, hogy mi lehet a probléma, de nem jutottam előbbre. Resetelést is csináltam már ma, frissítések is fent vannak.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
-
xavi
csendes tag
Sziasztok!
Az emagon van c639. Mi a különbség a c635 és e között? Vagy érdemes lehet a black friday-ra várni? -
szakalinho
tag
Sziasztok!
https://www.tcl.com/cedit/#/ [link]
Korábban ezt használtam tv csatornák, gyors rendezéséhez.
Most jelenleg nem működik, nem tudtok valami alternatívát?
Köszi. -
Redneck
nagyúr
válasz
F.B.I. #13862 üzenetére
A VRR-t én végül kikapcsoltam, mert XSX-en pár játék el sem indul ha be van kapcsolva, illetve van egy kis képhibája, ami lehet a működési elvből adódik. A mozgó tárgyak körül, és mozgás közben van egy kis extra kontúr. Valakit biztos nem zavar, de engem igen. Az elején nem vettem észre, mert új volt a TV és a konzol is, de mikor kikapcsoltam, rájöttem mennyivel szebb nélküle. PC-vel nem próbáltam.
-
F.B.I.
veterán
válasz
eisento #13855 üzenetére
Nincs rajta game bar, [telepíteni kell] , itt egy nem túl szép videó róla.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
TCL 65C835 esetén kell-e tartanom a fekete képernyő ködösödésétől?
-
Vhiktor
nagyúr
Bemenetenknet külön tárolja ezeket.
Próbáld meg bekapcsolni a fényérzékelöt, nagyon jól teszi a dolgát és akkor nem kell manuálisan állítani a fényerőt.
Ha a fenyviszonok miatt akarod allitani ezeket akkor nem kell a kontrasztot állítgatni csak a fenyerot és esetleg a gammát.
-
zamu
csendes tag
Kedves Mindenki!
Tcl 65c835 TV-n van lehetőség beállítási profilokat létrehozni? Ha igen, hol?
A képi beállításokat (fényerő, kontraszt stb) szeretném valahogy egyszerűen átváltogatni, pl valami kommersz, alacsonyabb fényerő és mozis beállítás között, anélkül, hogy mindig manuálisan kelljen ehhez állítani a paramétereket
Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
ricshard444 #13842 üzenetére
Meglett a probléma:
Az RX550 videókártya nem elég 2 monitor meghajtására + HDR-re.
1 letiltásával már ment. Hát igen, ennek a tv-nek a kezdetén még RTX 3070 volt.
-
Redneck
nagyúr
Nektek is önhatalmúlag frissítette magát a TV-tek? 55C728-am van, és eddig skippelve volt vagy fél, majdnem egy éve az update. Nekem megfelelt úgy ahogy volt, erre reggel bekapcsoltam, és lefrissítette. Új UI, több dolog máshol van, lassabb is lett az egész.
Jól berágtam a kis csíkszeműekre... -
-
Kiskutya
veterán
válasz
ricshard444 #13840 üzenetére
Lehet driver gond.
-
-
Kiskutya
veterán
válasz
ricshard444 #13838 üzenetére
Kábel?
-
Valaki már találkozott olyannal, hogy a Windows nem engedi ráadni a HDR-t a tv-re?
A kapcsoló aktiv és a Windows is irja, hogy mehet a buli, de villan egyet a kép és ugyanúgy inaktiv a HDR.
-
caracarn
csendes tag
Sziasztok,
A "Milyen TV-t vegyek?" topikból irányítottak ide.
Vettem egy TCL 43C635 tv-t. A gond csak annyi, hogy hiába csatlakoztatom a pc-t, nem aktiválódik a game master menu. Bár a honlapon azt írták, hogy konzol vagy pc csatlakozáskor auto átkapcsol, de a google menuben már csak konzolt ír. Ez mondjuk lehet fordítási probléma is, a game master menut is valami szláv nyelven írja ki, ha magyarra állítom a nyelvezetet.
A kérdés, hogy aktiválhatom a game mastrer menut? Esetleg valami pc beállítás kell hozzá?
Írtam már a TCL-nek, de a magyar support nem is működik, a nemzetközire eddig nem válaszoltak.
Jó lenne megoldani, gyakorlatilag gamere vettem a tv-t, ha nem működik, akkor vissza kell vinnem.Köszi a válaszokat.
-
flash-
veterán
jól látom hogy a c725-nek is két helyen lehet felrögzíteni a talpát? közép tájékon vagy széleken? külföldi videókban legalábbis ez jön le..
-
Saccco
nagyúr
-
tomisanzero
tag
@Vhiktor, @szjoci köszi. Akkor a kodival lesz a gond.
-
szjoci
őstag
válasz
tomisanzero #13823 üzenetére
Szia!
Szerverről, tv-re telepített plex klienssel hibátlanul megy ez a release (55C728) -
neo-geo
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudna C728-ra olyan telepíthető lejátszót, ami tud DV-t, és belelehet nagyítani a képbe? Tehát teljes képernyőn menjen a film? Mint mondjuk egy sima külső médiplayer-el. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Az ugoosnak lazán vinnie kell.
-
tomp
félisten
válasz
Nem a legjobb ha kiírod a torrent teljes nevét. Emiatt szerintem törölni fogják de a válasz azért megmarad.
Próbáld ki a Plexet. Nekem is Ugoos lejátszóm van. Plexel és Vimu appal használom. Utóbbi fizetős, nem ingyenes. E 2 lejátszóval nincs gond. -
tomisanzero
tag
Sziasztok
Elnézést az offert, de itt is többen használnak média lejátszót úgy emlékszem. Alany C728 + ugoos am6b plus. Kodinerds-en akad a 30gigás top gun, csak ha hagyom sokaig bufferelni, akkor tudom nézni. Ez normális? Vagy van beállítás rá, esetleg másik kodi ami jobb ugooshoz?
A release: Top.Gun.Maverick.2022.IMAX.2160p.WEB-DL.Dolby.Vision.SL.DDP-Atmos.5.1.h265-HUN-UFO971 -
tobias40
veterán
TCL65725-re szeretném a Kodiban az enigma2 addont telepíteni de nem teszi fel mert az inputstream ffmpeg direct függőséget nem telepíti.
Mi lehet erre a megoldás,sikerült vkinek működtetni Kodi alatt ezt az addont?Üdv!
-
BoC1ka
senior tag
Auchanban még van pár kiállított C825, egyik boltban 3 hete van kiállítva csak, az még belefér nekem megvételre.
De szeretném ezt leellenőrizni, nem volt még TCL TV-m, hogyan lehet a runtime-ot a menüben lecsekkolni?
-
flash-
veterán
Ha TCL qledet szeretnék filmezésre(mkv) 50-55 méretben melyek az ajánlottak?
120hz melyeknél van?
Illetve 0%thm el valahonnan lehet hozni? -
mrmft
senior tag
válasz
Fehercsoki #13772 üzenetére
Nem kell semmi, en is csak nezten anno, hogy ez mi. A csavar hosszara viszont figyelj!
-
Dark_Spirit
csendes tag
válasz
MobilGuru33 #13797 üzenetére
Szia!
Egyelőre úgy fest a dolog, hogy mint kiderült a Sameday nem szállított akkor, mit amit én kijelöltem az emag-on rendeléskor, cserébe ma akartak hozni, ami meg nekem nem jó, úgyhogy beszéltem a futárral, hogy akkor jovohet hétfő legyen a nagy napAz mellékes, hogy amúgy beszéltem az emaggal hétfőn (akkor láttam rendelés követésnél, hogy átírták a kiszállítás dátumot) hogy jelezzék a cég fele, hogy a szerda nem jó…
TL;DR: még nincs nálam sajnos
-
Sir John
tag
Sziasztok!
43P615 készülék az utolsó gyári FW update óta NEM KAPCSOLHATÓ BE, csak ha kihúzom a tápot, majd visszadugom.
Van ezzel a problémával tapasztalata vkinek?
Előre is köszi! -
Zoleee83
addikt
55C735 és 55C739 között mi a különbség, tudja valaki?
55C728 utódját keresem (sajnos nem elérhető már), Xbox Series X és Gamer notebook lesz a társa a későbbiekben.
Jó választás ebben a kategóriában? -
bostone
addikt
A nemrégiben szeretteimnek vásárolt TCL 58P635 nekem is megtetszett.
Létezik hasonló paraméterekkel rendelkező típus középső talp megoldással vagy az 58P635-re rávarázsolható valami alternatív megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest