- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Nekem is mondtak már ott fura dolgokat mostanában. Talán ha a felírt cikkszámmal állítasz be, az segít. Sajnos a Ret sem sokkal különb általában.
Azt nem értem, miért nem jött még be az országba valami radio-shack féle lánc, amilyen kutyaütő elektronikai kereskedések vannak, agyonkeresnék magukat mellettük.Egyébként tessék egy 90 fokos adapter, 3$, free shipping.
Vagy egy másik, tekergethető, 4.88$ -ért.
-
ch003067
addikt
Sziasztok !
Eladóvá vált a #2-es számú Jézus festmény is.
A problémák elkerülése végett, azt már az elején le kell szögezni, hogy a képen nem egy glóriát viselő Oszama bin Laden van, hanem maga az úr, a messiás Jézus Krisztus van !
Ehhez a festményhez nincs keret, se üveglap, egyszerűen egy fakeretre van ráragaszta a vászonfestmény.
Jöjjejenek a várva várt képek :
[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
-
Polemius
senior tag
Esetleg a Szatellitnél ezek közt nincs amit használni tudnál?
-
pmheros
őstag
válasz ErőVarázsló #45190 üzenetére
meg van Kínában is.
szerintem az ilyen típusú válaszokat hanyagolhatjuk. Minden hülye tudja hogy ebay -en minden van, az orosz atommeghajtású tengeralattjárótól az eszkimó fókaprémig[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
maláj
addikt
olyan usb csatlakozó van -é ami vízszintes síkban van elforgatva 90°-kal
jack dugóban láttam már de usb ... -
Rick4
félisten
válasz Rawulf #45168 üzenetére
A kipp- kopp Szőregen van, és elég vicces banda. Megrepedt a szélvédőm, és bő egy hete kértem tőlük telefonon árajánlatot új szélvédőre (a kódját is tudtam, tehát még mazsolázniuk se kellett) és beszerelésre. Okés, holnap hívjuk. Egy hét után odaszóltam, hogy mégis mi van már. Nyeglén beleszól a csóka, hogy sajnos nem tudnak szerezni, 3 helyről kértek árat, és nem jött... visszhall.... Nos, ez azért érdekes hozzáállás, én tuti nem megyek hozzájuk. akkor inkább már az Algyői úton a bs brillux, nekik láttam már munkájukat is, a festés olyan volt amilyennek lennie kellett, ráadásul ott lehet venni mindenféle kevert festéket, kelléket, és nagyon jó áron adják azokat is...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
gabesz82
őstag
Eladók:
Panasonic Lumix DMC-FZ8 (minden tartozékával, dobozában, 2 db 2GB-os SD kártyával): 27000 Ft
Super Talent Express Drive (USB3.0) 8GB pendrive, bontatlan: 4000 Ft
Intel Core i5-520M notebook proci, 2.4GHz, bontatlan, garanciás: 35000 FtPSN: Morfologus82
-
Agyasima
őstag
-
-
Denniss
aktív tag
válasz pilóta #45135 üzenetére
Nem lehet az emberrel lelevelezni hogy mégis küldje inkább Magyarország (esetleg Európába) ?
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
válasz FoxiestFox #45173 üzenetére
Úúúúú, kb 10kg-nyi ilyesmit dobtam ki kb 3 hete raktárköltöztetés során. Ha tudom hogy kell, megkaphattad volna...
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
maláj
addikt
keresnék asztali dvd playert ami már rossz, nem kell, porosodik, stb.
belső nem érdekel csak a külső (lehetőleg fekete), nem agyonkarcolva, flexelve, stb.
htpc projekt keretein belül mozgolódnék majdan
sör, csoki, stb. játszik -
ErőVarázsló
aktív tag
nem éri meg, utána csak baj vele
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
félisten
-
Rhino666
addikt
Ugyanolyan a piramisjáték mint bármelyik más...
2025 - a szólásszabadság halála
-
félisten
Zepterről tud valaki valamit? Mennyire érdemes elmenni hozzájuk üzletkötőnek?
Másik kérdés: akinek van halott fülese, az ne dobja ki, kéne nekem alapanyagnak.
Nagyobb testű fejhallgatók és agybadugós fülesek érdekelnek -
pintyesz
senior tag
R.A.T 7 egérhez milyen egérpadot ajánlotok?
QcK steel (textil) van most,de mászkál rajta állandóan....Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #45166 üzenetére
az szép
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
boba6
senior tag
Xerox XA7-19i DVI-os, 8ms, üveglapos, szép állapotú monitor vkinek? 17k
+keresek 775-ös DDR2 int.VGA-s alaplapokat (2db)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Luighi
senior tag
Akciós noti eladó:
Toshiba L30-123 tipus
15.4" WXGA (1280x800, matt), T2050 CoreDuo proci, 1GB DDR2, 160G SATA 5400rpm, DVD-RW, WiFi, működő akku, magyar bill.Ára 45k csak nektek, csak ma
-
Rhino666
addikt
Valakinek a környéken van működő SNES konzolja??
-
Rick4
félisten
válasz Polemius #45157 üzenetére
Én nem vásároltam tőlük, mert volt olyan, aki valóban 2.5 hónap múlva kapta meg a cuccot, és ugyanezek mindenhol megvehetők, még gyorsabb szállítással is kb ugyanennyiért, itt annyi előnye van a dolognak, hogy egy helyen van szinte minden...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergello
addikt
válasz macilaci78 #45144 üzenetére
Ezzel a kiszállítással max. annyi a a "baj", hogy korán kihozzák és ha nem reggelizel, akkor könnyen előfordulhat, hogy már 10 órakor "megebédel" az ember.
-
-
Inv1sus
addikt
válasz macilaci78 #45144 üzenetére
Köszi a tippeket.
A teletál szimpatikusnak tűnik, de viszont kicsit drága is. Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy mindenhonnan berendelek egy próbakaját, aztán győzzön a jobbik.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
sss
őstag
Elado lim-lomok:
ide->sata átalakito hdd-hez (vagy mi)
5 portos hub, 10Mb-es
hdd beepito keret
3 db kek uv erzekeny csokabel (2 ide, 1 floppy)
revoltec uv neon, 2 uv csovel3700+ sandiegomeg hozza huto
zalman chipset huto (sarga szinu)
hangkartya (vmi alap, sb128 pci tan)
256/266 notebook ddr1 ram
vmi alap vga, pci slotos (nem pci-e)
spire külső hdd ház 3,5"
lada radiator (vizhutes projekthez vettem, de sosem hasznaltam)
vizhuto blokk cpu-hoz (socket a lefogatoval, ordasi-féle)Meg lenne par mukodeskeptelen alkatresz is:
asus a8n-e (hibas, es nem is nagyon javithato)
vmi tonkrement geforce 2
rossz 4GB.os hdd
9550 guru vga (valszeg hutocserenel ment tonkre, pedig nincs nyoma lesarkazasnak)
kb 5 halokartya (pci-os ,isa-s vegyesen, lehet h van amelyik mukodik meg)
hibas ms industrial tap (350 v 400W-os) -
Vigyori74
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki itt Szegeden olyan megbízható embert aki számítógép házat fest???
Előre is köszi."Nem minden arany ami fénylik":)
-
ch003067
addikt
válasz macilaci78 #45147 üzenetére
Ezen jót nevettem
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #45133 üzenetére
"Ezt megtaláltam, csak a zenéhez nem értek. "
Akkor Te bármelyik nap, bármelyik együtteshez kimehetsz!
Csillagkaput a Csillag térre!
-
ch003067
addikt
válasz macilaci78 #45129 üzenetére
Jól lehet tuningolni léghűtéssel, és az a pláne, hogy nem is melegszik
Hangja igazán jó, főleg ha lelerúg egyet az ember.
Gari is van, fél nap
Beszámítás most köszönöm nem, nem szeretnék még egy Jézust a házba. A végén még templomnak néznek, annyi Jézus lesz itt
-
gabesz82
őstag
Eladók:
Panasonic Lumix DMC-FZ8 (minden tartozékával, dobozában, 2 db 2GB-os SD kártyával): 27000 Ft
Super Talent Express Drive (USB3.0) 8GB pendrive, bontatlan: 4000 Ft
Intel Core i5-520M notebook proci, 2.4GHz, bontatlan, garanciás: 35000 FtPSN: Morfologus82
-
macilaci78
nagyúr
válasz Inv1sus #45140 üzenetére
Webéd, Teletál.
A kollégák rendelgetnek innen. Utóbbiban nagyobb a választék, van fogyimenü is, miegymás. Alapjáraton kiszállítós rendszer, jól lehet vele lakni, az árak is kulturáltak.Viszont: tud valaki olcsón USB-s FM transzmittert? Arra kell, hogy a PC-n hallgatott zenét a hifin is hallhassam. Tudom, madzag, de azt nem tudom esztétikusan elvezetni. Nem kell, csak vagy 20 méteres hatósugár, de azt épületben.
Lenry: Eldorádó, bizsus kuckók, Passage, NagyÁruház?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Lenry
félisten
merre induljak, ha plüss telefontokot akarok venni?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy időpocsékolás helyett előfizetnék ebédre valahova. Tudna valaki ajánlani valami jó helyet? Kiszállításos is játszhat, bár szeretnék szocializálódni valamelyest.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
nagyúr
válasz regvoltrossz #45136 üzenetére
Nekem jó egy szegény is, csak tudjon postázni meg legyen e-bay regisztrációja
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz macilaci78 #45137 üzenetére
Én. Béke u. 1. Gyorsnyomda. V nyakúm nincsen, legalább 80% pamutot hozzál.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
macilaci78
nagyúr
Egy példányban pólót nyomtatni. Lehetőleg olyan helyet, ahol vagy hozott pólóra nyomnak, vagy V nyakú ujjatlan női toppal is dolgoznak, ki tud ajánlani?
Jöhet pm-ben is!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
nagyúr
Van valakinek amerikában élő rokona vagy jó ismerőse?
Szeretnék e-bayről venni alkatrészeket az autómhoz, de csak olyat taálok, aki nem postáz kis országunkba.
Pénzt kp. odaadom akár dollárban, csak meg kellene rendelni az USA címre, és továbbpostázni akár hozzám, akár hozzád.Aki él és nem boldog, az téved!
-
Ted_Beneky
senior tag
-
pmheros
őstag
te figyelj már, mire akarsz ezzel kilyukadni ? te meg akarod húzni Jézust ?
"Milyen a hangja?" -te perverznem vagyok tökéletes
-
lorcsi
veterán
okés, a napokban le is nézek odaeladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
-
lorcsi
veterán
oakley keretek melyik optikában vannak ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
regvoltrossz
aktív tag
2*512 Samsung DDR400 ram. 5000FT
Seitec 256 DDR 333 1000FT
Sapphire x1650 512mb AGP (venticserére szorul) 5000ftOly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Polemius
senior tag
válasz macilaci78 #45124 üzenetére
Elképzelhető, múlt pénteken is volt az egyik pódiumon jazzféleség. Szerintem kimondottan jó ötlet, hogy több helyen szól egyszerre élőzene.
-
macilaci78
nagyúr
Az a hír ütötte meg a fülem, hogy ma este a borfeszten lesz jazz jellegű koncert. Igaz lehet? Vagy a Dugonics téren a Milleniumi Kávéház terasza ad ennek helyet? Esetleg az Árpád téren felállított kis színpad? Mit tudtok erről?
-
CSorBA
őstag
Vegyetek monitort, hogy jó legyen nekem: Eladó Samsung 2032BW [link]
bobánál vásárolt, hibátlan állapotú -
regvoltrossz
aktív tag
Dr. Sólyom Lajos: Pálinkafőzés - Kézikönyv kisüzemek számára c. könyv eladó.
A hirdetés linkje: [link]Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Eljött az idő, hogy Jézus hozzátok is beköltözzön, ha szeretnél élni ezzel az alkalommal, nincs más dolgod, mint megvenni magát az Urat, Jézus Krisztust !
Akciós áron most csak 14.990 .- forintért, a készlet erejéig. ( 2db van belőle)
A hirdetést ITT találjátok meg.
-
pintyesz
senior tag
Vegyetek egeret....[link]
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rhino666
addikt
mSDHC 8GB class 4 (használt, hibátlan) 3k
Big Star Jacob 955 38-as farmer (vadi új) 7k
SwissGear Impulse 15,4" notitáska (új, bontatlan) 7kMost már eléggé végső áras cuccok...
-
Luighi
senior tag
Nem tudom véletlen volt-é, vagy jutott egy kis vér a forgalomszervezők agyába, és beállították a lámpákat, de ma reggel zöldhullám volt a Csongrádi sugárúton befelé
Ha szándékos volt, akkor puszi, akkor ez a harmadik pozitív közlekedési dolog e hónapban, hajrá! (1. az M43 volt, 2. a kamion nem előzhet autópályán).
-
pmheros
őstag
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #45109 üzenetére
Ez csak egy dolog, Szolnokról is ugyanezt gondolom, viszont a lényeg, hogy anno volt egy felmérés, és a szolnokiak mondták azt legtöbben, hogy nem érzik magukat jól a saját városukban.
Egyébként viccet félretéve Szegedet kb. pont annyit látom, mint a többi nagyvárost, még ha hivatalosan itt is lakom. Most pl. élvezetes a ritkának mondható nappali forgalomban autózni..
-
lorcsi
veterán
a szegedi és a környékbeli bicikli utakról vagy a biciklivel bejárható helyekről van valahol térkép ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pmheros
őstag
válasz Rawulf #45096 üzenetére
én csak tovább lapoztam.
Bakker, ennyit nem tudtok ti is megcsinálni ? ott van a dobozra írva nektek csak le kell olvasni rólanem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz lorcsi #45087 üzenetére
Debrecent valóban nem szeretem, ott nincsen semmi ami pozitív érzést hozna, bár a belvárosban lehet egy rövidet sétálni, de az inkább semleges........
A negatív felhang szerintem nem szorul magyarázatra, konkrétan leírtam én mit tapasztalok jobbnak, ha nem érted, hogy ezt ráadásul a saját szempontjaim szerint, kellő szubjektivitással tettem, én arról nem tehetek, eléggé körülírtam pedig........ Gondoltam, érthető lesz elsőre is, hogy ami nekem egy rövidke idő alatt szimpatikus abban a városban, azt nem találom meg ebben még hosszabb idő alatt sem. Nem mélyedtem a politikai- pénzügyi gazdasági dolgokba, nem kevertem bele a tiszát se meg a tisztaságot se, egyszerűen csak tegnap meg ma ott voltam, és láttam amit láttam, leírtam. Nyilván aki ott lakik, mást tapasztal, de nem azt írtam, hogy márpedig itt minden xar, ott meg minden jó...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
válasz macilaci78 #45102 üzenetére
Nem Asus és kb. tavaly nyári konstrukció!
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
veterán
esetleg aki like-olna
-
fero02
nagyúr
válasz macilaci78 #45102 üzenetére
Nem Asus lap...
-
Rick4
félisten
válasz madstunt #45095 üzenetére
Az, hogy valaki hogy érzi magát, azért több dologtól is függ. Én sokfelé járok, látok szinte 3-4 naponta minden nagyobb várost, és abból szűrtem le, hogy mit gondolok. Az meg ugye totál más, hogy valaki ott lakik.. Gondolom ők nem Szegeddel hasonlítva mondták, hogy ott rosszabb lakni..
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rawulf #45101 üzenetére
Egy ASUS alaplap dobozáról készült kép linkje.
Egész korrekt kis deszka, valami új. Gondolom, dagad a kebled a büszkeségtől és szeretnéd, hogy örömödben osztozzunk Veled.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Asszociációs játék. :)
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest