- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz WindyJoe #38090 üzenetére
A Mistralban volt szerencsém elsőre döglött alaplapot venni....kicserélték...2-3 hét alatt..
De ez a Freesector mindent visz...a hardverguru sráccal találkoztatok már? Az kicsoda valójában...mert a tulaj az egy idősebb, energikus, seftes ürge...
They drew first blood....
-
Szemes0822
csendes tag
válasz PowerBuldog #38086 üzenetére
Ja Makkosházán van Lid GSM.
Nyitvatartást google-ban megtalálod.Az árak nem tartalmazzák a szállítás költségét! Gyenge elméjűek és olvasni nem tudók kíméljenek!
-
Sada88
aktív tag
-
DerDer
tag
Sürgősen keresek GPS-t geocaching-re csütörtök reggel 8körül! Aki segít, és elsőként találjuk meg, azzal osztozunk a zsákmányon (összesen kb. 12e ft értékű)
Akinek van autója az egy hatalmas plusz, de talán anélkül is meg tudjuk oldani.
Természetesen, ha valaki előttünk ér oda, azért felelősséget nem tudok vállalni.
Akit komolyan érdekel, az írjon pm-et.
Elnézést, hogy ilyen titkolódzós, de van így is elég konkurencia
-
biomassza
tag
Kartársak!
Ha valakinek van véletlen "téglásított" samsung sgh-e250 telefonja, a hátsó fedlapra vevő lennék picipénz/kóla/sör/csoki ellenében!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz bolcsodal #38076 üzenetére
A dohszag sztem nem tesz jót a szerveknek...
Mellesleg valószínű pont azért vannak még "életben", mert nem terjeszkednek. Mistral meg BF se azért szűnhetett meg, mert valakinek nem cseréltek ki valamit garanciában (nem csak egy valakinek... ), hanem túl nagyok lettek és valaki(k)nek nem tetszett a dolog és rájuk uszította a hatóságokat. Sztem manapság jó ha 20-ból 1 cégnél nem találnának semmit, egy alapos vizsgálat során. Nagy cégek meg benyelik a büntetést azt folytatják, még úgy is megéri nekik.
Mistralt mondjuk egyáltalán nem sajnálom, volt szerencsém velük, még mikor csak pesten voltak 1-2 helyen marhajó áraik voltak, aztán elszaladt velük a ló. Szegeden volt garanciális ügyem is, de gondolom nem kell ecsetelni az "ügyintézőt" senkinek...Freesectorba kb 1× voltam valamikor kb. 7 éve, haver vett valamit, de még szinte mindig érzem azt az átható dohszagot. Az öregasszonyhoz nem volt akkor "szerencsém".
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Szemi82
tag
Mobil Eladó Lehet:
Samsung G810 3 hónapos sértetlen fóliás.
Symbian rendszerű GPS+GSM egyben.
Ingyenes teljes Garmin szoftver futtatható rajta. (Nem letöltögetős)
GPS-nek is megfelelő tesztelve lett.
Fém házas, független!
Wi-Fi!
Egy kis teszt!
Meg még egy pici![ Szerkesztve ]
-
Sada88
aktív tag
válasz PowerBuldog #38086 üzenetére
rókusi nagytesco t-mobilenál a szervíz rész ők korrektek .
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
PowerBuldog
veterán
Szegeden van valahol olyan megbízható GSM bolt, ahol érdemes használt mobilt vásárolni?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Polemius
senior tag
A Freesector szerintem csak azért működhet még, mert az áraik jók.
Körülbelül ez az egyetlen pozitívuma. Nekem anno egy VGA garanciális cseréje miatt kellett több hét után panaszkönyvet meg fogyasztóvédelmet emlegetnem, mire három napon belül megoldódott a dolog.
Nem tudom miért nem lehet normálisan hozzáállni, szerintem nem kevés vevőt veszítenek így. (Régen én is ajánlottam másoknak a helyet, de az utóbbi pár évben inkább máshová irányítom aki gépet/alkatrészt akar venni.)Egyébként üdv mindenkinek, nem rég leltem rá erre a topicra. Jó, hogy van direkt Szeged-környéki topic.
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz Alex123 #38080 üzenetére
"CM 12cm kék LED venti 2db :: 1000Ft/db"
Már ha lehet reklámozni...
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Egész Szegeden sehol sem lehet kapni 12 cm-es led-es (kék- v. vörös) ventit ???!!!
- Alex -
-
martonx
veterán
válasz bolcsodal #38076 üzenetére
valószínűleg az egyetlen bejelentett alkalmazottuk nyugdíjas. A tulajdonos minimálbérre van bejelentve, meg különben is hobbiból dolgozik.
Komolyan van olyan vállalkozó ismerősöm, ahol tök gazdag az egész család, és neki csak azért van vállalkozása, hogy elmondhassa magáról, hogy menő vállalkozó, otthon előadhassa hogy dolgozni jár, közben a vállalkozása veszteséges, ő maga pedig a szülőkből él.
Én kérek elnézést!
-
bolcsodal
addikt
Valamit csak tudhatnak a Freesectornál...10 éve élek szegeden (azóta csődbe ment a Mistral, Bluefish stb...) és azóta létezik rendületlenül.
Összvissz két dolgot vettem tőlük, de egy 19"-os LG CRT monitort símán cseréltek, mikor szóltam, hogy szar a képe....
Igaz az öregasszony üt mindent a boltban....
Lehet, hogy alternatív üzletet is futtatnak? Mondjuk szervkereskedelem?
[ Szerkesztve ]
-
-
biomassza
tag
válasz Zoli1222 #38069 üzenetére
1992. évi LXIII. törvény
19. § (4) (...) közérdekből nyilvános adat az (1) bekezdésben meghatározott szervek feladat- és hatáskörében eljáró személy feladatkörével összefüggő személyes adata, továbbá egyéb, közfeladatot ellátó személy e feladatkörével összefüggő személyes adata.
Ergo intézkedő rendőr igenis fotózható elviekben.
-
zeg
őstag
Az öregasszony? Emlékszem úgy kezdte hogy a polcokat felcimkézte a Miklós (másik 'szakértő' eladó), mert a néninek gőze sem volt arról hogy mi van rajtuk. Így aztán ha az egér helyére a billzet került, teljesen kétségbe volt esve ha a vevő valamelyik -számára- misztikus bizbaszt kérte. Azóta sok év eltelt, ennyi idő alatt egy újszülöttből iskolás írni tudó gyermek vált, de a néni sajnos azon kívül hogy sikerült megjegyeznie kábé 25 szót, hozzáértésügyileg erősen megrekedt
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Rick4
félisten
válasz Zoli1222 #38069 üzenetére
Miét ne fényképezhetne?
Idézet máshonnan:
A szolgálatot ellátó rendőrt lehet fényképezni, adatait elkérni, felírni, mert azok nyilvánosak, sőt eltakarni, vagy eltitkolni bűn. A szolgálatban lévő rendőr nem magánemberként cselekszik, tehát egyénileg szerintem nem jelentgethet fel senkit, mert a becsmérlő kifejezések nem neki szólnak, hanem a parancsra kapott rendőri intézkedésnek.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
userZ
aktív tag
Stop the Earth, I want to get off!
-
Rick4
félisten
Másik jó történet: Anyám ma d.u. sétál az utcán, megy át a Széchenyi térről a Kárász utca felé a zebrán. Azt látja, hogy a tér sarkánál lévő megálló helyett a trolik a középső sávban állnak, és ott száll le minden utas. Persze amelyiknek csípőprotézise, gyerekkocsija, gerincsérve van, az se tud mit csinálni, mert ugye ott a rendes talajszintre kell leugrani, nincsen emelt padka. Átér a másik oldalra és mit lát? A rendőrök ott igazoltatnak. Semmi más probléma, csak ez, holott megoldható az, hogy feljebb húzzák az autóst a híd felé és ott kérdezgetik, mint ahogy az más sokszor sikerült.... Anyám előveszi a fényképezőgépét, hogy csináljon pár fotót, mert ugye ehhez joga van, és erre mi történik, a négy rendőr elereszti az igazoltatott ember (nyilván akkor nem bankrabló vagy gyilkos volt) és nekiesnek anyámnak, hogy mit képzel magáról, mit fényképezget itt... Na, rövid beszélgetés után oda jutott a dolog, hogy az egyik rendőre becsületsértésért akarta feljelenteni.. Hivatalból? Mi célból.. Aszzem ebből cikk lesz a Délmagyarban...
Ha minden szabályos, akkor miért is zavarja a rendőrt, hogy fényképezik? Legyen büszke arra, hogy megörökítik, mikor jól végzi a munkáját, vagy nem?
Jópár hónapja molesztáltak a rendőrök egy hajléktalant, mondogatták neki, hogy becézze a kutyáját kutya úrnak, meg ilyen fasságok.. Mindezt este 8- 9 körül a sétálóutcán, mikor a jóember a Douglas lépcsőjén ült... Persze 2 20 év körüli 40 kilós kisköcsög volt, akinek épp nem volt kedve a Cserepes soron vagy Móravárosban rendet tenni a 100 kilósok között... Szánalmas.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
LÁZ
addikt
gainward 88gts g92 for sale
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Szüleimnél megadta magát a Geforce 7600GS. Szóval most keresek megvételre PCIe-s legalább ennek a teljesítmény szintnek megfelelő videókártyát. Az nem baj, ha ennél sokkal jobb, de ne legyen drága
Várom a jelentkezőket.
Én kérek elnézést!
-
adamik22
csendes tag
Helló! 512-es videokártyát keresek megvételre.
-
Rick4
félisten
-
ShadowX
őstag
Van egy pár ingyen elvihető xbox játékom (sima, nem 360). Plusz van itt egy 360W-os Zalman táp, ami csak felpörög, de semmi több. Gondolom cserélni kéne benne valamit. Pici pénzért elvihető ez is.
-
-
Rick4
félisten
Viszont kellene nekem gyorsban egy 6 pin-es VGA tápcsati.
-
Rick4
félisten
Mivel senki se szólt, hogy lenne eladó VGA, így ma vettem egyet. HD4850 1GB lett a befutó, 27500-ért volt a freesectorban. Aki nem ismerné a boltot, az egyszer menjen be, de készüljön fel minden rosszra. dohszag ezerrel, (most még jó, de majd télen..) hozzá nem értés magas fokon, plusz még némi egyéb jellembeli negatívum...... Csak kizárólag kezdő dzsungelharcosoknak és nindzsáknak javaslom.... Anno volt egy vinyócserés történetem, már majdnem vásárlók könyvébe írás lett a dologból....
Szóval a weboldalukon megrendeltem a kártyát, majd mikor az megvolt, megnéztem, még van belőle, a webáruház azt mutatta van, tehát ha gondom lenne, ezt vissza tudom vinni... Szépen elindultam délben, bekocogtam 1-kor, mondom miért jöttem... Az öregasszony (Az Ernő anyósa) volt bent, mondja egy darab van. Az mondom nem túl jó, mert egy órája megrendeltem a webáruházban, akkor mit jelez a rendszer? Ő azt nem tudja, a gépek sincsenek bekapcsolva, különben is valami story magazint olvasott. Mondom fasza, na mindegy. Elkértem, fizettem, számlát kértem. Mondom a cégnevet, a végén szereplő Hungay már csak Hungari-ra sikeredett, a Teleki utca meg Kisteleki lett. Mutatom mi a gondom, erre azt mondja, hogy én mondtam Kistelekit. Mondom ne haragudjon már, csak tudom melyik utcában van a cégem, meg napi 5-6x elmondom, és nem sűrűn járok a Kistelekiben, hogy kevernem kellene... erre le akarta sztornózni a számlát, mondom abban a mezőben lehet javítani, elég lesz megcsillagozni, meg kijavítani...
Kegyetlen, hogy 2010-.ben ezt még lehet így csinálni...[ Szerkesztve ]
-
Szemes0822
csendes tag
Van egy eladó 939-es Gigabyte GA-K8NSC lapom hibátlan minden tartozékkal.
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_k8nsc_elado_3/hsz_1-50.htmlAz árak nem tartalmazzák a szállítás költségét! Gyenge elméjűek és olvasni nem tudók kíméljenek!
-
Rick4
félisten
Érdekelne jóállású lehetőleg papíros garis ATI HD4850-es VGA, lehetőleg 1GB memóriával. Szóba jöhet még ATI HD 4830-as is. Ajánlatokat pü-ben kérek.
-
Gergello
addikt
Flash banner készítőt keresek!
Referenciákkal priviben jelentkezzetek. -
biomassza
tag
Keresek nagyobbacska PATA noti hdd-t, csak hibátlant/újat.
-
finest
addikt
Szentesen nincs Pannonos hálózat csak Voda, meg T-Mobil, felétek?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
bolcsodal
addikt
Valaki TP-link routernél (WR543G) állított már VPN-t? Csak AP-módban működik?
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
8" képkeretet keresek sürgibe..
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
DerDer
tag
válasz SirRasor #38035 üzenetére
Szia,
18 vagyok, régen judoztam 1.5évig, nemrég pedig taekwondoztam fél évig, igaz utóbbit nem Szegeden.
Igen hallottam már a helyről, de nekem ez túl önvédelminek tűnik. Ami hasznos, de jelenleg inkább valamilyen küzdősebbet keresek.
Igy tkd után inkább thai-, vagy kick boxon gondolkozom. Majd elnézek egy-egy edzésre.. A környezet és a társaság is fontos, szóval lehet egyik se fog összejönni. -
Rick4
félisten
Ha az achi (vagy acpi??) beállítások nem jók, lehet nem is fog menni, nekem is volt már ilyen gondom. Biosig eljut? Ott lát HDD-kel? Sata van rajta? Próbálj egy live cd-t vagy akár egy ubcd-t futtatni rajta.
-
Vicoo
senior tag
Eladó Socket A lapja van valakinek? (Azt hiszem az enyém meghalt, ugyanis nem bootol róla semmiylen rendszer, két HDDvel volt próbálva.)
-
ALI_G
veterán
Keresek wifi-s kártyához rácsavarható antennát, enyém elveszett
Keresek extra rövid UTP kábelt, 0,5 - 1 méterig.Ugyanitt elvihető 3 házi kiscica, INGYEN!!!!
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
Vegyétek, vigyétek, leáraztam néhány kedvenc ps3 címemet;
:: Referenciám ::
[link1] + [link2] = [ph! megbízhatóság](¯`·.¸¸.-> °º :: Ajánlatokat pü-ben várok! º° <-.¸¸.·´¯)
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
SirRasor
addikt
válasz DerDer #38030 üzenetére
Wing Chun-oztam ~fél évig itt. 5k a havidíj, kemények az edzések, viszont rengeteg gyakorlás kell hozzá, hogy elég gyors és erős legyél. 26 évesen éreztem, hogy egyszerűen sok, ráadásul külön nyújtás is van benne, szóval ha nem vagy elég hajlékony, akkor felejtős (ez gondolom az összes harcművészetre igaz sajnos).
Szóval szerintem jó, csak korán kell elkezdeni. Hány éves vagy? Csináltál már valamit előtte?
Make Love not war!
-
LÁZ
addikt
válasz Zoli1222 #38029 üzenetére
sztem is táp lehet, volt már olyan nálam, hogy az artur firegl karija nem akart indulni a 650es csíftekem alatt, de érdekes módon, amint nem direktbe lett kötve a tápra, hanem egy átalakítóval, ment minden gondd nélkül...
-
DerDer
tag
Szegedi harcművészeti egyesülettel van valakinek tapasztalata?
-
Zoli1222
addikt
válasz ErőVarázsló #38027 üzenetére
Köszi. Esetleg van ötleted, h mi lehet a gubanc?
ben800: amint azt mondtam, már bootolásnál kifagy...
[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
Vki tud adni kölcsönbe vmilyen nagyobb tápot? 450W felettit. Rosszalkodik a gépem és ki akarom szűrni a hibás részt.
Esetleg ha vki tudja,h mi okzza a hibát ne tartsa magában.
Tehát. Random időközönként kifagy a gép. Néha elég a reset gomb, de van, h a tápot kell kikapcsolni. Van, h már bootolásnál megadja magát a gép. Fagyáskor a vga-n levő led zöldről pirosra vált (nem tudom, h ez számít-e vmit). Én vga-ra vagy alaplapra gondoltam, de egy másik topikban inkább táp-ra tippeltek. Az alkatrészek vga: gtx280, alaplap: giga p35-dq6, táp: corsair tx650[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
válasz Zoli1222 #38018 üzenetére
Ha rajta van a 2010/2. félév matrica és nappalis, akkor az tökéletes!
Az a bibi ezzel, hogy egy diákkal csak 1db jegyet lehet venni, mert ez lényegében névre szóló, de ha párodnak is van érvényes(a fentieknek megfelelő) a diákja, akkor nincs gond.
Augusztus 20-ig lehet venni elővételes jegyet/bérletet.A nyúlon túl?
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Tud vki esetleg még kedvezményesen eladó 2db SZIN bérletet?
-
Attix82
addikt
Hali!
Esetleg ha van valakinek kolcsonbe 1 VGAja, ami (128 bites legalabb) valamennyire hazsnalhato jatekra is, az irjon egy Privit.....
Miert is? Egy VGAt le szeretnek gariztatni csak ugye az 2 het (Ipon).
-
ben800
aktív tag
Valaki nem tudna valakit aki házat plexiz olcsón??
Nem kell festegetni meg semmi csak a plexit!
Jah és 5770 Cucore karihoz még mindig keresek hűtést ha valakinek van olcsón ne tartsa magában[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek egy "profit" itt Szegeden helyben, aki ért a moddingoláshoz, gépösszerakáshoz...
Egy mini-itx-es konfigról lenne szó, az alkatrészek megvannak (80%-ban), összeszerelés és világítástechnikai tuningról lenne szó.Előre is köszönöm a segítséget, ha van esetleg ref., azt is szívesen fogadom (képek, link, stb...)
- Alex -
-
ErőVarázsló
aktív tag
Eladó vagy jó helyre ajándékba Deguk! (cserébe egy 1000ml-s Degu tápot kérünk)
-7en vannak
-aranyosak
-párban mennek tovább majd
-kevés gonddal és kevesebb szaggal járnál mint pl a tengeri malac
-showmannek azaz játszanak, mutogatják magukat
-akit érdekel az jelezze mert csak pár darab van
-szeptember első hetében vihetők
-havi költségük alacsonyabb mint 1000Ft.-
-igény esetén régebbi ketrec is van eladó
-igény esetén online gondozási/nevelési tanácsokMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
dekac
tag
-
Rick4
félisten
válasz pschio #37995 üzenetére
Akkor már miért nem skype winmo-ra? Egyszerűbb, és jól működik.....
Ilyen előfizukat meg jellemzően ismeretség által lehet venni, én is tudok egyet ahova ugyan nincsen belépés, de egy kártyánk onnan van...
-
sebipayne
tag
Eladó egy Intel P4 Prescott CPU 3.0Ghz Speeze Copper Snake II hűtővel - 4900Ft
http://www.f2fmedia.info/sale/04.jpg -
Agyasima
őstag
bolcsodal, Kombat: Kösz!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
LÁZ
addikt
válasz Old fox #38002 üzenetére
ma valszeg kiugrom a szécsényire a langallós ismerősökhöz, kivihetem esetleg, vagy kb 5ig makkosháza és vonzáskörzete
ps. láttam a TérkéPH-en a szécsényi neked jobb alternatíva lenne..
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
van itt egy elrágott kábelű usb-s lézeres egér, kuka e vagy vkinek ez lehet a szíve csücske? ofkorsz térítésmentesen
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Ford topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest