- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Vennék eSata kabelt, ha valakinek van fölösbe és megszabadulna tőle párszáz forintért privizzen.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
PowerBuldog
veterán
Eladó:
OAKLEY Nanowire 2.0 Pewter-Black Iridium Polarized 12-916
Napszemüveg. Új, soha nem használt.
Szegediek a héten 33.000Ft-ért vihetik.[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rhino666
addikt
Rockmaraton hetijegy 9k/db
Ma kezdődik Pécsett. 2db van.
[ Szerkesztve ]
2025 - a szólásszabadság halála
-
MaciG
addikt
Valakinek van infója arról, hogy Szegeden hol lehet diétás nutellát (mogyorókrémet) kapni? Diétás alatt azt értem, hogy nem cukrot használnak hozzá hanem édesítőszert,stb?
BANZAII
-
ShadowX
őstag
Xperia X8 eladó. 26.000 Ft. Karcmentes, fóliás, szilikontokban.
Kérésre gyári 2.1-el, vagy a mostani 2.3.4-el. -
lorcsi
veterán
szasztok !
kitől szoktatok memóriakártyát venni ?
van valami olcsó helyi forrás?eladó: vadi új soundcore motion+
-
veze
őstag
válasz mgoogyi #46586 üzenetére
én tintat szoktam venni tőle, utántöltéshez, meg volt má olyan is hogy a chip sokadik átrakás után bedöglött és nem ismerte már fel, és uj chipet is tudott küldeni patron nélkül ajánlott levélben, nem akarok hazudni, de szinenként asszem száz forint volt az uj chip..
szerintem korrekt és megbízható, már kb ötször üzleteltünk[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz mgoogyi #46591 üzenetére
Tehát akkor 10 patron az töltve resetelve 4 ezres. Csak azért, mert tölteni nem nagy kunszt, magadnak is meg tudod csinálni ehhez képest fillérekből, a chipreseter helyett meg veszel önresetelős chipet 5 db-ot 5 ezresért, és onnantól soha többé nem kell se resetelni se cserélgetni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veze
őstag
Van valakinek Hama tipusú beltéri DVB-T (és működőképes) képes szobaantennája felesleges?
érdekelne..[ Szerkesztve ]
-
mgoogyi
senior tag
válasz SirRasor #46585 üzenetére
Nála érdeklődj: [afterburner]
Én vele szoktam újratöltetni és a chipet is tudja resetelni és működik is.
(Bár az esetben egy régebbi mp540-ről van szó.) -
SirRasor
addikt
Ok, most már világos.
Más: CD-re felülnyomtatás. Nyomtatót cseréltünk: Canon Pixma IP4850, mert ez most a legjobb ilyen célra, és nem is drága, DE: a patronok már chipesek. Kinek van tapasztalata ilyen téren, hogy minél olcsóbban lehessen kihozni a patronokat? ITmedián láttam hozzá relatíve olcsó (500-600 huf) chip nélküli patronokat és ~1000 huf/szín-be kerülő hackelt chippeket, amivel a gép mindig fullosra érzékeli a patront. Valaki próbált már ilyet, és tényleg működik? Vagy inkább pénzkidobás és érdemes a gyári patronnál maradni? Csak az meg 1200/db és 15 ml-es, ami elég pofátlan ár.
Make Love not war!
-
Rick4
félisten
válasz regvoltrossz #46581 üzenetére
Én kiküldetési rendelvényről beszéltem, Te kitöltesz ott ilyet? Mert ha nem, az más tészta, annak, hogy ti miben egyeztek meg, és mibe mentél vele, ehhez semmi köze sincsen. A saját cégem nekem így fizeti ki, és hidd el, minden cég megtehetné ugyanígy ugyanezt, ismerek többet is aki meg is teszi korrektül, hiszen az ilyen módon kifizetett pénz adóalapot csökkent.... Csak ugye duplán akarnak belőled élni, és így oldják meg, no meg az se mindegy, hogy 5 km-re laksz, és van tömegközlekedés, akkor arra a 2X5km-re valóban nincsen értelme kiküldetési rendelvényt írni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-Tsaba-
tag
válasz ShadowX #46578 üzenetére
Ismerek egyet, Deszk-en dolgozgat. Árban nem tudom mit értesz elfogadható alatt, sztem mindegyik megkéri az árát rendesen.
Viszont amivel eddig gondom volt, az mindig megcsinálta jól (bár nem sűrűn kellett hozzá hordani a gilera-m).Ha kell priviben megadom a nevét meg a számát.
-
regvoltrossz
aktív tag
Erős tévedésben vagy. A munkavállalóknak a legtöbb helyen -nálunk a MÁV-nál is- 9-18-és huszonvalahány forintot fizetnek km-enként bruttó a saját gépkocsi használatáért és kész. (Az összegekre nem biztos, hogy pontosan emlékszem, de csak 1-2 forintnyi eltérés lehet maximum) Persze ezt is csak akkor ha munkahelyedet a hajnali kezdés vagy késői végzés miatt nem tudod két órán belül induló tömegközlekedésssel megközelíteni. Ebből a 9-et általában megkapják a munkavállalók, a 18-at már nem feltétlenül, a huszonvalamennyit csak rendkívüli esetben (ami annyit szokott sokszor jelenteni, hogy ki mennyire nyalt be a főnöknek). Rajunk kívül más cégek is ugyanígy fizetnek, ha fizetnek egyáltalán.
Azt simán el tudom képzelni, hogy a munkáltató azokat az összegeket írja le illetve számolja el az Apeh felé amiket te is leírtál, de hát ezen egy ilyen vadkapitalista a másikat a végletekig kihasználó világban nem hiszem, hogy meglepődne bárki is.[ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Rick4
félisten
válasz kispéé #46573 üzenetére
Írtál már meg Te valaha is kiküldetési rendelvényt? Ha a munkavállaló a cég érdekében használja a saját tulajdonú autóját, akkor a munkáltató kifizetni neki az adott hónap végén a nyomtatványra felvezetett megtett km után járó apeh normát + 9Ft/km amortizációt. Vagyis ha van egy 1.6-os kocsid, akkor (ha jól emlékszem, nekem nem ebbe a kategóriába tartozik az autóm) 9 litert számolhatsz 100km-re, és most júliusban 387Ft/l-rel számolhatsz. Vagyis 100km-re kapsz 4383Ft-ot, napi 200-ra meg 8766Ft-ot. Ha 7 literrel megjárod, akkor keresel még napi 3300Ft-ot, havonta 73 ezres marad a zsebedben, hogy az autódat karbantartsd, gondolom nem lenne nagy probléma ebből megoldani. És ha ez a havi megtett, leírt km-re eső kifizetett összeg nem nagyobb, mint a norma, (mert a cég fizethet többet is) akkor az adóbevallásodban sem kell szerepeltetni. Kár lenne másképp csinálni, és arról nem beszélek, mi van ha ketten- hárman jártok át egy helyre melózni.
-
ShadowX
őstag
Tud valaki jól és elfogadható áron dolgozó robogó szervízest Szegeden/Szeged környékén?
-
kispéé
senior tag
válasz pilóta #46567 üzenetére
Na igen, autóval nem lenne gáz persze, csakhogy nem fizetnek sokat kilométerek után sem, ha jól emlékszem 9 forintot fizetnek kilométerenként. Kb. innen kecsó 100 kilcsi, durván 900 forintot fizetnének egy úttal, ami kicsit több mint 2 lityó benzin, ami nagyon kevés. De már nem is izgat a merci gyár, igazából a környékbelieket keresik,ezt is mondták.
-
Rick4
félisten
IQblasterek gyűlnek a jó kis HTPC-mre.. [link]
-
ErőVarázsló
aktív tag
egyik masszőr(massőr és sportmasszőr vizsgával és gyakorlattal) ismerősöm munkát keres akár privát akár céges vonalon
akit érdekel vagy aki tud valahol ahol keresnek ilyet az szóljonMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
maláj
addikt
xbox 360-at érdemes venni
mármint a játék jobb rajta mint 1 átlagos pc-én ???
és ha igen akkor tud vki szerezni ???szerk: természetesen + lenne "okosítva"
[ Szerkesztve ]
-
Vicoo
senior tag
Hello!
Van eladósorban valakinek PCI Express VGA-ja? Olyan kellene, ami kb semmit sem tud, elég ha egy DSUB van rajta, csak netezni kellene, szóval a legolcsóbbat keresem. Passzív előny!
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #46550 üzenetére
Eddig, oké, de jársz-e kozmetikushoz, szedeted-e a szemöldöködet, gyantáztatod-e a lábat-zacsit, mellkast, kened-e a képedet éjjelre ránctalanító krémmel. Mert mindaddig, míg ezeket nem csinálod, max magadra igényes vagy, de nem buzi, meg nem metroszexuális..
-
Old fox
tag
válasz ErőVarázsló #46553 üzenetére
pü
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #46553 üzenetére
íme a metrosex röviden:
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
-
kispéé
senior tag
-
SirRasor
addikt
válasz martonx #46545 üzenetére
Ez a metroszexuális megjelölés is csak egy újabb pótcselekvésbeli irányzat, ne is foglalkozz vele. Ha én foglalkozom vele, hogy ne koszos ruhában menjek ki az utcára, és hajat is szoktam mosni, SŐT, még körmöt is vágok, akkor én igenis foglalkozom a külsőmmel.
LordVader80 idegen szavas szótára szerint tehát én már metroszexuálisnak minősülök, de csak mert az is marhára sztereotíp, hogy egy pasi az igénytelen állat és nem foglalkozik a külsejével.
Szerintem *buziság* az egész téma..
Make Love not war!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz LordVader80 #46542 üzenetére
Nem is ez a gond, hanem hogy az a szamuráj nem azért használt hajtűt amiért egy metroszexuális használna, egy afrikai törzsbeli nem azért használ festéket magán amiért egy mszx. használna és a középkori spanyol férfiak se divatból hordtak drágaköves gyűrűt.
Sokkal jobb példa lett volna egy tizenvalahanyadik Lajos korabeli francia piperkőc vagy udvari trubadúr vagy bármi hasonló.Én az előbbi észrevételemet a linkelt cikkben írt hülyeségek miatt tettem. Aki ennyire csúsztat az képes összekeverni a külsejére igényes férfit a hajlamai miatt a nőket utánzóval. Pedig az nem ugyanaz.
Csillagkaput a Csillag térre!
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Bocsi srácok,hogy itt kérdezem, de nem tud valaki segíteni állásügyben itt szeged környékén? Nincs valakinek valahol ismerőse,rokon,család,barát stb. akik bevennének valahová, mert eddigi tapasztalataim alapján ismerős nélkül soha nem fog menni
Elsősorban műszaki irányultságra gondoltam...Szerk: Ja és nem lennék hálátlan
[ Szerkesztve ]
-
martonx
veterán
válasz LordVader80 #46544 üzenetére
Ezek szerint te nem érted: sztereotip homoszexuális - azaz klasszikus buzi. Beckam nem pont úgy él, és úgy néz ki mint egy klasszikus buzi, még ha sokat ad is a megjelenésére.
Értem én, hogy az a heteroszexuális férfi, aki kimondottan buzinak néz ki, és nőként él. Na de könyörgöm van ilyen??? Heteroszexuális aki klasszikus buzi? Nem ellentmondás ez?
Ráadásul akkor mi különbözteti meg a klasszikus buzit a metroszexuálistól? Persze tudom a nemi vonzódása, de ez szerintem akkor is oltári nagy kamu.
Én kérek elnézést!
-
maláj
addikt
válasz LordVader80 #46542 üzenetére
akkor ezek szerint krisztiánóóóóóóóóóóóóóóóó ronáldúúúúúúúúúúúú is ez
-
LordVader80
őstag
válasz Ted_Beneky #46538 üzenetére
Idegen szavak szótára: "Metroszexuális az a heteroszexuális férfi, aki idejének nagy részét a megjelenésére fordítja, tehát részben úgy él, mint egy nő, avagy egy sztereotip homoszexuális. "
May The Force Be With You!
-
bolcsodal
addikt
válasz Ted_Beneky #46538 üzenetére
Most miért...? Keveri a biszex-et a metroszex-el... Lassan elég nehéz eligazodni a sok szex-ek között...
They drew first blood....
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz LordVader80 #46529 üzenetére
Azért ettől a cikkírótól nem érdemes túl sokat olvasni. Aki a metroszexualitásra a középkori spanyol nemeseket, a japán szamurájokat és az afrikai törzseket hozza fel párhuzamnak, az nagyon el van tévedve ...
Csillagkaput a Csillag térre!
-
ebegab92
senior tag
Egy CGA/EGA-VGA kimenetes ISA-s videokártya mennyibe kerül(het)?
Van valakinek már kidobásra szánt kisméretű IDE merevlemeze? (2 GB alatti)
Feleslegessé vált co-processzora (FPU) is van valakinek?
Ugyanis lett egy régi 386-os gépem XD Tudom,hogy már a francba kívántok ezekkel a kérdéseimmel,de ez a szegedi adok-veszek fórum
Van a gépben egy komoly AMD DX40 processzor,szerintem 4 MB RAM (még bővíthető), 5,25"-ös floppy meghajtó,IDE-vezérlő,egy 256? KB-os VGA kimenetű videokártya,128 KB cache (tovább nem bővíthető).És ehhez csodával határos módon van gépházam is
A szállítása egy rémálom volt,biciklivel mentem oda,de gyalog vissza,a biciklin toltam hazáig...
Anno volt egy ilyen gépünk,az első,de egyszer valószínűleg a Windows 3.1 összeomlott rajta-és mivel akkor még egyáltalán nem konyítottam az informatikához,de apám kicsit többet,ám nem eléggé-faterom nemes egyszerűséggel kidobta...Pedig az volt az első gép
Ezért szereztem egy ilyen lassan muzeális darabotABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
martonx
veterán
Hát ezzel a linkkel nem igazán győztél meg. A cikket olvasva az jutott eszembe, hogy amikor valakit ránézésre lebuzizna 100-ból 99 ember, akkor arra az értelmiség kitalálta a metroszexuális szót, mert van egy ici-pici esély arra, hogy az illető nem is buzi, csak éppen szeret nőiesen öltözködni viselkedni?
Ez nekem továbbra is a buzik újabb PC elnevezésének tűnik.Én kérek elnézést!
-
ebegab92
senior tag
Igazad van abban,hogy inkább fizessen többet az ember egy ilyen cucc esetén.Mert akkor tutira használható.
Én láttam és kipróbáltam egy ilyen tablet PC-t (használt volt):
[link]Bár 15k-ért kínálták,nem voltam megelégedve Utánaolvastam,ez egy gyenge kínai cucc,amiben van egy régi 600 MHz-es processzor,kevés RAM.A kijelzője nem volt elég nagy felbontású,nem volt túl szép a képe.Érzékenysége szörnyű volt,többször kellett ugyanazt megnyomni.Bootoláskor meg kiírja,hogy "Android 3.3" Majd eldobtam az agyam.Valahol megtaláltam,hogy 1.8-as verziójú Android "tép" rajta (első ránézésre 2.1-nek tűnt).A netet nem tudtam kipróbálni,mert nem volt wifi a közelben,de az a 10 perc elég volt,hogy azt mondjam a 15 ezer Ft-os tablet PC-re,hogy egy nagy rakás ... A telefonom is használhatóbb volt annál (Samsung Galaxy Ace).Egyrészt,mert a hardvere erősebb,másrészt Android 2.2 van rajta.
Tehát nem éri meg nagyon olcsó tablet PC-t venni!
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
pschio
őstag
én ennyit fűznék hozzá.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Old fox
tag
Valaki ismer ilyen nevű felhasználót: aferi70 ?
-
őstag
válasz Szemi82 #46526 üzenetére
Én a 46517-re reagáltam, hogy nekem még egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy azon elmékedejek, amin martonx a tesójával.
Mod: elég sokat fordult a világ egy jó 10 éve. Szerintem nekem anyám -apám az összes fogam kiverte volna, ha úgy öltöztem volna, mint a mostani emósok. De nem akarok senkit degradálni, ez csak az én saját szubjektív véleményem. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz martonx #46521 üzenetére
A közösséghez intézett kérdésedet, miszerint: "Tényleg a metroszexuális a buzinak egy eufémizált változata, vagy valami mást jelent?Múltkor testvéremmel ezen filozofáltunk, szerintünk nincs különbség, csak mondjuk a metroszexuális egy fokkal jobban öltözik a sima buzinál.
Szerintetek?"Mod: egy rész kimaradt az idézetből.
[ Szerkesztve ]
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Szegeden "foglalkozik" valaki tabletekkel?
/vennék valami pici-ócót...)- Alex -
-
martonx
veterán
válasz Polemius #46507 üzenetére
Ha elmondom, hogy a Facebookon se vagyok regisztrálva, akkor megvetsz?
Belátom nem vagyok trendi.Tényleg a metroszexuális a buzinak egy eufémizált változata, vagy valami mást jelent?
Múltkor testvéremmel ezen filozofáltunk, szerintünk nincs különbség, csak mondjuk a metroszexuális egy fokkal jobban öltözik a sima buzinál.Szerintetek?
Én kérek elnézést!
-
ErőVarázsló
aktív tag
csak hétfőn térek svissza napos kis országunkba addig nem vagyok elérhető
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
(Bundás)
addikt
Szombati-Vasárnapi átvétellel:
LG 16x DVD IDE olvasó = 1000 Ft
LG GSA-4167B DVD író IDE = 2500 Ft
LG GSA-4081B DVD író IDE = 2500 Ft
LG GH22LP20 Lightsribe stb DVD író IDE (fekete) = 4000 FtCodegen 400W 12cm (24pin, 2db SATA, PCI-E csatik) = 2800 Ft
Azona 400W 8cm = 1200 Ft256 + 128 MB 133 mhz SD ram = baráti árat találjatok ki
2x 1GB 800-as DDR2 memória = baráti árat találjatok kiP3 SL52R 1000/256/133 cpu = baráti árat találjatok ki
P4 630 SL7Z9 3 GHz/2m/800 = baráti árat találjatok kiCooler Master A12025-12CB-3BN-F1 12 cm-es ventilátor = 600 Ft
áttetsző LED-es (4-ből csak kettő ég, gyárilag...), keveset használtGyári laptop töltők 12 hó garanciával kedvező áron!
-
Old fox
tag
-
skopy
tag
AGP vga karit keresek min. 128 MB kellene. Csere P4 lap + 1,7 cerka .
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
fradi81
veterán
A budapesti és sándorfalvi út közötti új útra robogóval ugye nem lehet rámenni?
moto g72, Ninebot d28e
-
Polemius
senior tag
Van esetleg itt olyan szerencsés, aki már használja a Google Plus-t?
-
Old fox
tag
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz PowerBuldog #46502 üzenetére
Vaskalapos banda! A hallgatóknak biztos bejött volna
De milyen lett az elfogadott, ha nem titok?Csillagkaput a Csillag térre!
-
Ted_Beneky
senior tag
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- További aktív témák...
- GAMER PC//RYZEN9 5950X//RX6900XT//32GB MEMÓRIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest