Hirdetés
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Hol lehet Szegeden kajakot, vagy kenut bérelni és a Tiszára lemenni vele?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Skacok!
SOS-be kellene nekem egy kis WORD segítség. Office XP van a gépen, 2002-es és párom szakdogájának formázása nem éppen triviális.
A lényeg a jobb alsó sarokba kellene beszúrni az oldalszámot (élőláb ugye), de úgy, hogy a dokumentum negyedik lapjától kezdje el a számozást 1-től és az első három lapon ne legyen oldalszám. Hogyan vitelezhető ez ki?
A válasz jöhet bármilyen formában, nagyon meg fogom köszönni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rhino666 #867 üzenetére
Kell, csak a listaára sok. Egy év hűséggel mennyi az alja?
Ne viccelj már! Hogy a viharba ne kellene a banda felének legalább?! De ez egy hardver fórum, ha valakinek ennyi fölös pénze van, az hardverbe öli. Már a felét is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Van valakinek Sims2-höz tartozó kiegészítőkről biztonsági mentése? Párom él-hal ezért a sz@rért.
Egy héten belül újraraknám a rendszert és ezt is vele.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz kicsitomi88 #986 üzenetére
Küldtem privátot. Kell egy kis egészséges verseny.
-
macilaci78
nagyúr
Az IDC-t hagyjuk.
Vettem egy 2,5''-os vinyóra való racket, 5 hónap után gariban cserélték, ami újabb 5 hónapot bírt. 22 nap után kaptam egy cseredarabot, mert nem sikerült elintézniük ennyi idő alatt, hogy mi a rák van a cuccommal: ''Valószínűleg cserélik, de nem tudjuk.'' Vagyis 3 hét alatt nem tudták kideríteni, hogy egyáltalán ránézett-e valaki illetékes arra a párezer Ft-os cuccra.
A cseredarabot korábban vitte vissza valaki azzal, hogy nem megy. Nekik ment, így megkaptam. Ja, hogy kontaktos és ez 10 perces tesztjükből nem derült ki, hát ez így járt.
Az megint szépsék, hogy annó a normális 4300Ft-os racket egy 2300Ft-os cserélték.
Szintén hab a tortán, hogy az eredeti rack-hez járt kábel, bőrtok, doboz, de csak a racket cserélték, mert az előző tokjába belemegy és a madzag is. Na, így gariztassam le. És csak azért kaptam cserealkalmatosságot, mert kivertem a balhét annak alapján, hogy nekem azt mondták annó, hogy az úgy jó lesz. Most már a cseredarabos papírosra ráírattam a sráccal, hogy pontosan mit adott át nekem tételesen, mert máskülönben ez se lesz hosszú életű.
Szóval inkább boba, vagy megapici részemről.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rhino666 #1656 üzenetére
Még mielőtt egymás torkának esnénk, bocsánat a hülye humoromért és ha esetleg személyeskedőnek éreznéd akár Te, akár mondjuk egy modi, csak cívódok.
Viszont a sztori tényleg mókás volt, hárman is megmondhatjuk.
Akkor a sztori priviben első körben.
[Szerkesztve]Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz LordVader80 #1624 üzenetére
Viszont csúnya lenne részünkről, ha létrehoznánk egy totyikot ügyfelek aranyköpéseinek? Tudnánk sztorizgatni, nem?
-
macilaci78
nagyúr
Ne hari, de onnan nem tűntél ismerősnek.
[link], [link] a fórumok.
[link], [link], két legjelentősebb hazai ilyesmit is legálisan forgalmazó bolt.
Na, én ilyesmit játszok.
Most látom, nem egyazon hsz-ra gondoltunk.
Az a baj az ilyesmivel, hogy félő, valaki magára ismerne és az nem mindig szül jót.
[Szerkesztve]Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz LordVader80 #1669 üzenetére
Nekem a legtutibb: Ügyfél a 4M-es vonalra panaszkodik, mert csak 3,9-et tol. Mivel mérte ki, kérdeztem. Há torrenttel! Khm, mi mást szoktunk javallani, mondtam.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest