Hirdetés
Aktív témák
-
mgoogyi
senior tag
válasz gabesz82 #2058 üzenetére
''Ez tényleg durva... csak nem te is Prog. Terv. Mat.-ra jársz/tál? mert én most végeztem ''
De igen, én is progtervmatra járok,jövőre végzek. És egyszer már vizsgáztunk együtt alga1-ből, mellettem ültél és puskáztál, ha jól emlékszem( ha nem,akkor bocs). Én meg becsületesen játszok mindig és megbuktam... De azóta már megcsináltam 5-ösre
[Szerkesztve] -
-
-
biomassza
tag
válasz gabesz82 #20396 üzenetére
Hehe sem üres sem teli slot nincs az alján... dee tegnap óta keresek ramot külön is egy másik notiba - abba is jó lenne. Amúgy 533as van benne... de valami nagyon hülye helyen. Lehet h mindkét slot a bill alatt van? Ezért keresek vkit aki szét meri szedni, mert tuti h én lepattintok vmi vacak pöcköt valahol és lőttek a garinak...
A ramod érdekelne amúgy....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz gabesz82 #23391 üzenetére
Nem arról van szó, hogy régen volt-e ilyen iskola, az illető a jelenbe helyezte hozzászólását, legalábbis amire válaszolt, az a jelenre vonatkozott. Nyilvánvalóan sokféle néven léteztek iskolák Magyarországon, de arra hivatkozva kérdőjelezni meg a jelenlegi politikai hozzászólástiltást a PH!-n, hogy valaha Sztálinvárosnak hívták pl. Dunaújvárost, egyszerűen nonszensz.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest