Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
gabesz82 #45049 üzenetére
Viccet félretéve én Tápén voltam többször is a Bárdos Róbert nevű fiatal dokinál, árak nem tudom most milyenek, egy 22 éve betömött fogamból kiesett a tömés, újratömte, 1.5 évet bírt 10 rugóért, 3 éve ezért kellett koronát csinálni, ment a gyökérbe egy csap, az előtte lévőt is leköszörülte, a dupla korona+ a fogröntgen ha jól emlékszem 60-70 között állhatott meg. Nem tudom milyen ár, nem voltam másnál.
-
martonx
veterán
válasz
gabesz82 #44874 üzenetére
nálunk T-Home net és IPTV van. A kapott Cisco router atomstabil. Wifizésre, sima net megosztásra, hardveres tűzfalnak is ezt használom. A routert, netet talán ha kétszer kellett eddig újraindítani tavaly ősz óta. Pedig igen rendesen torrentezek, DC-zek, és az alattunk lakókkal is osztva van a net + TV.
Igaz nem Újszegeden, hanem Csongrádi környékén lakunk, és nem 5mbit-es, hanem 15mbites a net.
Tapasztalat egyébként, hogy IPTV mellé nem szabad 5mbites internetet előfizetni, a 15-ös a minimum. Ha csak a TV megy, is megeszik az IPTV 2mbitet a sávszélességből. Ha pedig még egyéb IPTV-s extrákat is használsz könnyen 5mbit-re megy fel az IPTV sávszélesség használata.
Nálunk egyébként még a TV előfizetés is dísznek van, olyannyira nem tévézünk, hogy ha netán valami érdekes lenne a TV-ben, azt is inkább letöltöm másnap a tudjátok honnan -
ALI_G
veterán
válasz
gabesz82 #44874 üzenetére
nekünk is van telefon is hozzá, csak azt én nem használom.
Az elején ugyanez volt nekünk is, az a cisco router amit adnak, az a fos, és a gyenge láncszem. Vettem egy routert amire egy-az-egyben át van küldve a net forgalom, ki van kapcsolva belőle minden. Így stabil a net, csak lassú.
szutyok hát.Próbáltam már telefonon arcoskodni, de azt leszarják magasról.
Be kellene menni, de az 1-2 óra is lenne. -
-
-
Rick4
félisten
válasz
gabesz82 #38375 üzenetére
Ismerek ott jó pár embert, lehet ezért nem viszem oda a kocsimat, bár tény, eddig már kétszer vásároltam ott életemben, egy fesszabályzót, meg egy behúzómágnest vettem... Bár hozzáteszem, én inkább megcsinálom magamnak, és tuti jobb is lesz, mint amit ők csinálnak.. A lambda volt rossz, én tudtam, hogy az, ezért lett a figyelmük felhívva rá. Egyébként ez vagy 3 éve volt egyy 2001-es 120 ezret futott amerikai kocsinál, annyira nem volt az akkor se meg most sincsen szétesve... Én se tudom, hogy csinálták, de nem lett a dolog nyerő.. Biztosan van olyan amiben nyerők, én ennyiből már levontam a konzekvenciát..
-
Szemi82
tag
-
Rick4
félisten
válasz
gabesz82 #37004 üzenetére
Tehát akkor nem értettél meg, és nem tudod, mi az a ppo-s online fax. Röviden annyi, hogy pl menet közben mobilnettel elküldök egy kis programmal vagy egy weboldalról egy word, excel, pdf, jpg doksit, és a másik oldalon egy faxkészülék kinyomja. Ha nekem faxom érkezik, (természetesen 62-es körzetszámú saját faxszámot kérhetek, választhatok) mailben kapom meg, ha akarom letöltöm és kinyomtatom..
Bővebben: [link]A vezetékes üzenetrögzítő meg ugye az üzenetek rögzítéséhez kell, ha a gépen keresztül akarja, arra nem kell csak egy program.
-
válasz
gabesz82 #36518 üzenetére
Ja, a leghamarabb az IE8-hoz jönnek ki a javítások (Windowsra legalábbis, a retardált Apple-rajongók meg kit érdekelnek amúgy is), a java meg amúgy is egy rakás sz@r és önmagában is lassú, erőforráspazarló bloatware. A legkevesebb ramot a Safari használja, de ez megint csak a MAC fag-eket érinti, akik szerint még mindig igaz, hogy 640KB memória elég mindenhez.
ben800: Ennyi. Én minden nap azt használom és nem kellene más.
-
Szemi82
tag
válasz
gabesz82 #35686 üzenetére
Csatlakozom!
Én is kb. 9 évnyi tankolgatás után megállapítottam hogy nekem az OMW válik be (makkosházi krt.).
A mérők nem csalnak, az üzemanyaggal nincs semmi gondom!
(Általában ezzel a legjobb a fogyasztásom)
Az Oil-ról én sem vagyok túl jó véleménnyel mert erős kezdés után szépen visszaestek mint árak mint üzemanyag minőség terén!
A másik általam szintén NEM kedvelt kút a Vásárhelyi Pálon lévő Agip.
(itt a tankolás egy erős 300Ft-os levegő lökettel kezdődik!!!)
-
válasz
gabesz82 #35686 üzenetére
Mert most legutóbb Shell-nél tankoltam, de nőtt az átlagfogyasztásom (pedig nem nyomtam a szokottnál jobban). Nemrég voltam Tatabányán, előtte Aviánál tankoltam és 7,1-re jött ki az átlagom úgy hogy pályán 130-140-el mentem, kivéve M0-án, ahol 80 körül. Leht a Shellt hanyagolni fogom.
Oil-ról valami vélemény?
-
-
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
gabesz82 #32863 üzenetére
Erkölcsileg igen, mégis 60000-ért lecsuknak, 6000000 fölött pedig nem csinálnak semmit, max ejnyebejnye, legrosszabb esetben elvesznek belőle 1-2 M-t...
(Másrészt, aki 10000-et lop, az általában a megélhetésért teszi, aki 1M fölött, az már kétlem, hogy amiatt tenné...) -
-
-
-
arthur3d
tag
válasz
gabesz82 #32847 üzenetére
Nyugodtan kommentálhatod, bár nem akarok itt mélyebben politikai dolgokba belefolyni, de amit írtál abból azt szűröm le, hogy nem sokat tapasztaltál és láttál ezen a téren. Zsidókkal volt már egyáltalán bármilyen kapcsolatod?
Nekem és egyik unokatestvéremnek már sajon igen
-
arthur3d
tag
válasz
gabesz82 #32845 üzenetére
Szerintem Rhino képletes írta, mivel ezt az országot sajnos nem a Magyarok irányítják! Közeleg a választás és látják a politikai hatalmuk sorsát, aminek egyik következménye az lesz, hogy nem tudnak több pénzt ellopni az országtól ezért kártérítési perrel jelennek meg...hosszasan lehetne ecsetelni a zsidók üzletpolitikáját, de számukra csak 1 lényeg van: a pénz.
-
-
-
válasz
gabesz82 #30160 üzenetére
Beáraztam neked, hogy hamar elvigyék!
Intel Core 2 Duo E 7400 (2.8GHz): 17k
ASRock G31M-S: 6k
Corsair DDR2 Twin2X 2*1GB PC6400 CL4: 7,5k
Palit Geforce 9500GT Super 512MB (passzív): 7,5k
2db Western Digital 1TB Black (WD1001FALS): 14,5k/db
Pioneer BDC-202 fekete Blu-Ray olvasó DVD-író combo: 23,5k
Creative X-FI Platinum Fatality Series: 32k
Chieftec CT460A 460W tápegység: 5k
Coolermaster CM690 ház (karcmentes): 13,5k
Samsung 245B+ (garantáltan pixelhibamentes): 44k -
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
gabesz82 #28977 üzenetére
Nálam tegnap volt a gázszerelő, 1 perces melóért kért 2800-at. A keringetőszivattyú tengelye szorult meg, kijött mondom nem okés, de egyre már rájöttem, ha kapcsol a termosztát, felforrósodik a keringetőszivattyú. Na, erre rögtön tudta, mit kell csinálni, megvolt seperc alatt. Na most én nem jöttem rá, kókányolni nem akartam, egyszerűbb volt kihívni, azóta minden okés. Ennyi. Anno 13 éve még ladám volt, a futómű gömbfej megadta magát, kifordult a kerék. A rossz alkatrész kiszedésével elpiszmogtam 2 órát, majd szóltam a szomszéd autószerelőnek, hogy segítsen. Hozott két kalapácsot, 3-at koppintott, és kint volt a gömbfej. 1000Ft-ot kért érte, ami akkor egy napi kereset volt...
-
pmheros
őstag
válasz
gabesz82 #28977 üzenetére
Bocsánat, de meg kell hogy védjem, mert megérdemli !!
1.Szállj ki te helyszínre olcsóbban.
2. A hiba nagyságát/súlyosságát percben lehet kifejezni? Az hogy 3 percig dolgozott rajta az azt mutatja hogy ért hozzá, azonnal tudja mihez kell nyúlni. Profi ,nem szerelget meg kutatgat órákig hogy vajon mi lehet a baja. Neked is jobb volt hogy nem órákig zavarta a család békéjét.
3. Mi mostanság 4eFt ?
Aktív témák
- Formula-1
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen NAS-t vegyek?
- God of War sorozat
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest