Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
boba6
senior tag
nem az a gond, hanem, hogy mit nem fogok csinálni (mert nem lesz mivel ) ha az asszony meglátja, hogy a munkával foglalkozom
ja, és cserébe a jövő héten meg amikor visszajövök nyomott raktáros árak lesznek
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
proper
őstag
nem a faragással van a gond, hanem nem akar faragni de szerintem nála nem a tullogással lenne a gond hanem a memo tüsikel azokat is csak meg kell reszelni kicsit
amugy nálam nem lóg annyira tul a kártyán a 6-os meg nekem rövid nyákos a kártya a nem rövid nyákon nem lóg tul a 6-os meg a memo tüsikel sem volt gondom gond nélkül felment -
proper
őstag
a belépőnek semmi köze nincs a fogyasztáshoz
egyszer megkapják a pénzt a helyekért meg még megfejelik a látogatokat is mert megteheti
csak azt nem értem hogy meg lehetett csinálni 13 sörfesztivált belépő nélkül akkor most mért kell erőltetni, de ahogy hallom a rádiobol teltház van -
-
LordVader80
őstag
Sztem az általunk nagyon kedvelt kiskerben minden nagyon jó árban van, kivéve a vga-k.
(elnézést az eladótól, amúgy minden más nagyon frankó ott, én is visszajáró ügyfele vagyok )
DE pl az oroszlán utcai boltban:
VGA CLUB3D GF 7900GTX (CGNX-X792) 512MB PCIE 45.825 54.990
VGA LEADTEK PX7900GTX TDH EX. (7900GTX) 512MB PCIE 49.991 59.990May The Force Be With You!
-
-
boba6
senior tag
válasz pmheros #1603 üzenetére
mondtam én, hogy megy ez ennyit
egyelőre 2T CL3-4-4-8-on @2.7V
majd próbálok még lejjebb menni, így az éjszaka stabil volt Orthos alatt
[Szerkesztve]... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
macilaci78
nagyúr
válasz pmheros #1783 üzenetére
-ne zugjon -röcsögjön -pattogjon ,stb...
Ilyennel én is találkoztam. kábelnet a PC-re, a hang kidobva egy hifire AUX-on és búgott veszettül.
Kiderült, hogy a karóról míg bejön a házba a kábelTV jele, mintegy 40-50V-ot esik a feszkó, volt egy laza hurok, ami a földeletlen HIFI-n mutatkozott meg. Leföldeltem a hifit és szépen szólt a PC is.
A dőlt betűs rész lehet, hogy mese, de a megoldás valós.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
t_ferenc
őstag
válasz pmheros #2479 üzenetére
nekem is hasonló:
tua cerka 1,2GHz menne 1,6-ot is de minek, 2x128MB 1x256MB SD 133MHz, i815ep lap, S3Savage4 VGA, 120GB PATA HDD, LAN kártya, alaplapi hang, valami gyengusz táp egy 8 centis ventivel.
nekem viszont a procin is van venti, igaz egy glachialtech nemtom milyen cooler tartja hűvösen.
csak azért érdekelt, hogy mit fogyaszt egy ilyesmi jószág, mert nekem is hasonló van.if you fall seven times, stand up eight
Aktív témák
Hirdetés
- Két készüléket hozott a Nubia
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DJI topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest