- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
Aktív témák
-
maláj
addikt
-
Rick4
félisten
Franc se tudja, honnan tanulték, az biztos, hogy a csodás rendszerváltás után a cigányokat rugdalták ki először a munkahelyekről, ezzel kellett valamit gyorsan tenni, odafönt csak a saját zsebükkel voltak elfoglalva, erre nem volt idő. Aztán meg szavazáskor jól jött, hogy 5 kiló lisztért meg akár egy csík bagóért mentek szavazni... Mocskos egy dolog ez....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz Gergello #46094 üzenetére
Nem a cigányságról szól ez elsősorban, hanem akárkikről szólhatna, fehér emberből is van olyan, hogy ott a segíly, nem megy dolgozni, az se baj, ha fél hónapot éhezni kell. És ezt én marhára nem tudom megérteni, szerintem fent se látják, hogy egy csomó ember így él... Vagyis vegetál, a kölke meg ezt látja, jóhogy naplopó lesz abból is. Szomorú ez, hogy nem mozdul ez a dolog sok sok éve innen.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
maláj
addikt
megkívántam 1 kis bodzaszörpöt
-
Rick4
félisten
Érdemes elolvasni, miért is tartunk itt: [link]
-
Inv1sus
addikt
Én a barátnőmmel a Port royalba szoktunk járni. Lehetséges hogy a gőrit is kipróbáljuk egyszer. EGyébként valamit felszámolnak rá, ha haza akarod vinni?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Gergello
addikt
-
Rhino666
addikt
Köszönöm az eddigi tapasztalatokat, júliustól pizzériatúrát tervezek, minden héten legalább egyszer meglátogatok egy pizzériát a listáról és vezetek majd róla blogot, hol milyen a tészta, milyen a felszolgálás, milyen az ár, milyen a feltét és a benyomások alapján értékelni fogom a pizzériákat. Addigis jöhetnek a javaslatok, hogy milyen egyedi aspektusokat vegyek figyelembe. Például a pizzatészta vastagságát nem lehet elfogulatlanul értékelni, mert van aki a vékonyat és van aki a vastagot szereti. Az csak megjegyzésként lehet melléírni, de valamiből össze kell állnia annak a 20-25 pontos skálának amiből aztán kijön egy százalékos értékelés...
Esetleg szívesen venném azt is, ha valaki csatlakozna hozzám a dologban, könnyebb lenne értékelni és hamarabb körbejárnánk a pizzériákat. Kinek van kedve egy ilyen prodzsekthez?
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rick4
félisten
válasz Inv1sus #46085 üzenetére
Egy ilyen adag második 2200Ft, egy nagyon nagy tányér leves 20 deka tésztával, vagy egy nagy tányér pulykaragu asszem 750Ft. Ha elosztom kettővel a második fogás adagját, 1100-ra jönne ki a fele ennyi. Mutass egy helyet, ahol 1100-ért pont fele ennyit adnak ugyanilyen kulturált körülmények között? Ha lenne, holnaptól oda járnék, és nem a Gőrybe. Itt az a jó, hogy nem ül be minden jöttment, nagy, kényelmes székek vannak, és ha kiszámolom, valójában semmivel se drágább, mint a többi, még olcsóbbra is jön ki, ugyanis nem fog meglepetés érni, hogy valami nem ízlik....
Erre jó példa a matuzsálem, kétszer ettem ott, ebből a második az utolsó is volt, kb 20%-kal olcsóbban kapsz fele adagot, ízetlenül, vagy árnyaltabban fogalmazva a gőríhez képest messze vannak összhangban.... Az számít olcsónak, amiért keveset fizetsz, vagy az, ami az árához képest megérte, az ár mértékétől totál függetlenül?
50Ft a trabant, és 100Ft a ferrari. Te a trabantot veszed, mert az olcsóbb, csak a felébe kerül? Akkor járjál trabanttal..[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
DonPepe esetén nem hátrány hogy koliba (és elvileg egyetemi épületbe is) 20% kedvezmény, úgy már 1010 egy 32-es (2450 az 55cm-es). Főleg áremelés után szokott komolyabb feltét lenni, de valószínű az sem mindegy ki a szakács. Tésztája általában vastagabb, egészen jó. Mostanában gyakran fél óra alatt kihozzák.
DiCasa körülbelül olyan olcsó amennyire tartalmas... a tészta száraz vékony, de kb annyit megér.
Pizzafutárnál szerintem leginkább az extra (magad által összeválogatott 6 feltét) éri meg, azon mintha több lenne a feltét, mint hasonló árú társain. (neten rendelve -5%) 980 volt az extra (60ft doboz, 150 kiszállítás). Egész jó a tészta, változatosságnak jó.
Pizzatornyot is sokan dicsérik, de nekem sok az ipari sajt, ami rajta van. Mondjuk egy ideje problémám van a tejtermékek többségével, szal elfogult vagyok.
DQ pizza sem rossz, megvan a sajátos ízvilága. Nem annyira laktató, talán a vékony (de nem száraz) tészta miatt. Falusit ettem náluk általában.
-
dy_nmq
aktív tag
Pizzatéma szegeden az én szemszögemből, lássuk csak sorban:
Don Pepe: régen nagyon sokat rendeltem, megbízható tuti kis kaja korrekt árazás ha biztosra akarok menni toluk rendelek.
Pizzafutár: innen csak dupla sajtost szoktam rendelni ilyenkor 2 feltétet választhatok rá szabadon, baconnel és paprikával igazi zsirban tocsogo killer pizza
Happy: nemrossz nemrossz jopofa a smiley a dobozon.
Bella italia: rendelni nem rendeltem még tölük csak a plázában ettem pizzaszeletet de ez a legrosszabb mind közül. semmi feltét béna tészta egyáltalán nem jó.
Király pizza ujszeged: hát itt ettem életem legfinomabb pizzáját a körtéset amit azota levettek az étlapról mocsok drága volt de minden morzsáját megérte.
don quijote: itt egyszer ettem, nagyon finom bár egy kicsit drága.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Rick4
félisten
válasz Inv1sus #46078 üzenetére
Épp egy órája ette a Grafittoban, nem egy nagy szám, akkor eszek ott ha nincsen kedvem menni, és gyorsan kell valami kaja, McDonald's nál még mindig jobb.. Most egy 24 centis kis magyaros pizzát ettem, egynek jó volt, ehető, bár én szeretem, ha a széle jól meg van égetve, ennek nem volt, tészta vékony, nem túl ízletes, de a feltétet se viszik túlzásba... Öntet csak kérésre, 3 napja is pizzát ettem ott, akkor a villa ételmaradékos volt, kértem újat, utána meg valami hajszálfélét találtam a pizza alatt. Ez persze lehet egyedi hiba is. 3 napja a marharagu levesben 10 deka húsra fél deci víz volt öntve, az is érdekes úgy, nem hiszem, hogy ennek ilyennek kell lennie... A leves után mustáros szeletet ettem náluk, elég érdekesre sikeredett, a hús be volt kenve mustárral, és úgy kirántva. A panír összetört, valamit nagyon elrontottak, a krumpli is meg a hús is icipici volt a kb 900Ft-os árához képest.
Nem pizza, de mégis jelentőséggel bír:
Tegnap a Gőryben vacsoráztunk, leves mint itthon, a másodikat kihozták, elsírtam magam, akkora volt, a fele másodikat elhoztuk, ma ettem belőle ebédre, és a holnapi ebég is meglesz a maradékból, se s kiszolgálásra, se az ízte, se a mennyiségre nem lehet panasz.
Nem látszik, de ez kb 70 deka krumpli, a kettőnk hazahozott maradéka lazán több volt mint egy kiló.....Tegnapelőtt a Don Pepében ettem egy csirkemájas pizzát, hiba volt azt kérnem, nagyon finom volt, de a klasszikus pizzát kellett volna enni. a 32-esből megmaradt két szelet, a többi is lassan csúszott le, a tészta okés, bár érdekes, nem raktak elég lisztet alulra, mert olyan palacsintásan fel volt helyenként puklisodva alul, a választék elég bő.
Egy hete a happy hot-ban ettünk, ott én elégedett vagyok az árral is, mindig van vlaami korrekt akciójuk, a fánk fenomenális, a pizzatészta is, jókat csinálnak, hyper, a carbonara, mega szokott a repertoár lenni.
Ahol nem ajánlom: Olajbányász téren előre sütött tésztából csinálják a pizzát, egy 26 centis jól megrakva így is kb 1400Ft...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Helyesen a link: dqpizza, nem pedig qdpizza
-
Inv1sus
addikt
A pizza diCasa annak jó, aki éhes és olcsón akar pizzázni. Nem mondanám minőséginek, de azért fincsi tud lenni az is.
A grafitto olasz pizzázót se hagyjátok ki. Verdura nevű projektük egész finom. Szórólapokon szokták magukat hirdetni, hogy házhozszállítással fél áron lehet rendelni, úgy megéri. Rendes áron nekem már túl sok, inkább Pizza DiCasa...
-
rptr
tag
Kollegakkal mi a DQ-bol szoktunk rendelni, nekem foleg a Falusi jon be. Ha elmaszunk erte 15% jon le az arbol (780-bol megvan egy 29cm-es kiados pizza dobozzal).
-
Polemius
senior tag
válasz ebegab92 #46060 üzenetére
Ha még nem ettél náluk, akkor próbáld ki a görög pizzériát. Finom pizzáik vannak. Legalábbis régebben az volt, több éve nem ettem náluk.
Amúgy szerintem közel sem a méret ami meghatározza a pizza "értékét". Hiába kocsikerék méretű, ha odaégették, félig nyers, sótlan vagy épp túl sós, szóval egyszerűen rossz.
-
pmheros
őstag
válasz szumoo #46068 üzenetére
mi pont azért preferáljuk a Pizzatornyot mert azok a pizzák igazi kalóriabombák. Volt olyan hogy a sajtréteg ugyanolyan vastag volt mint (az egyébként nem vékony) tészta !
A Margaréta épp az ellenkezője. Ott nagyon kevés feltéttel dolgoznak, de valahogy az egyes ízek jobban kijönnek. Az ő pizzájuk is a sósabb kategóriába esik.
A Don Pepe -s pizzát néha! fojtósnak érzem. Kollégák is ha rendelnek, kérnek mellé plusz szószt is
Tegnap előtt ettem a Lucky -ban, egész kellemes volt. Semmi rendkívüli, de jó.
Happy Hot -ból nyitáskor kóstoltam, az akkor nem igazán jött be.
Pizza di Casa -t is csak egyszer ettem, az nagyon szegényes volt.
Dorozsmán van valami hamburgeres, ott is nyitáskor ettem pizzát. Többnyire sonkásat szoktam minden új helyről enni hogy fejben szét tudjam választani az ízeket. Elsőre nem ízlett. Aztán 1 hónapja ismerős rendelt onnan egy családit, az viszont finom volt. Úgy tűnik van ahol fejlődnek.
Tudom hogy a pizza szélén mindig kell lennie "üres" tésztának, de gyűlölöm azokat a pizzériákat ahol ez a szélső sáv indokolatlanul széles. Vagy pl nem szeretem ha sonkát csíkokra vágva teszik fel
nem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz Luighi #46062 üzenetére
Az csak egy dolog, a jó szakember nem dolgozik olyan keményen, és mégis jól keres. Tudok olyan autószerelő srácot aki a saját garázsában szerel, mondjuk 400 ezres felszereléssel (kulcsok, csavarhúzók, lehúzók stb, nincsen komoly kiolvasó, elektronika, meg hiperszuper technika. 3 ezret kér óránként, lehet számolni, ha csak 130 órát dolgozik egy hónapban, az nincsen napi 6 óra, a 8-ból talán ennyi elmegy ki beállásra, telefonálásra, tehát arra amire nem számol pénzt. Szerintem nem rossz, tekintve, hogy kedve nem lévén nem eszetlenkedett az egyetemen, hanem ahelyett is a dolgát csinálta. Szakmáján belül továbbképezve magát max egy multinak adhatta volna el a lelkét több pénzért... És ő még egy senki, mi van azokkal, akiknek valóban volt annyi eszük, hogy iskolai tanulás helyett az élet iskolájába járjanak, céget csináljanak, vagy gyártsanak, termeljenek? Ismerek olyan péket, akinek mindössze 1 db péksége van, és csak pár db autóban van kb 80 millió forintja... Megnéznék egy sikeres diplomást, hol mutat fel ennyit 43 évesen? Aztán meg vagyunk lepődve, hogy a diplomás meg megy Londonba mosogatni..
-
Rhino666
addikt
válasz szumoo #46068 üzenetére
Azóta nem ettem ott, hogy nem azt a pizzát hozták ki, amit rendeltem. Szerintem ez nem megengedhető baki ilyen árak mellett, hiába akkora a választék amekkora. Én pedig a Pizza di Casa-t fogom legközelebb, kíváncsi vagyok mit alkotnak ennyire ár alatt!
-
Rhino666
addikt
válasz Inv1sus #46064 üzenetére
Kösz a tippet, ez eddig nem volt benne a listában. A kis pizza ott 30cm, nem pedig 32cm és 640Ft, nem 650Ft de ennek ellenére tényleg itt a legolcsóbb. Főleg a 60cm-es, ami 2280Ft-ért még annál is jobban jön ki.
Tehát az előző lista elé gondolatban bebiggyeszteni a 60cm-es és a 30cm-es Pizza di Casa pizzát (aminek a minőségéről sajnos nem tudok nyilatkozni).
Szerk: Egy biztos, a Platánból tilos pizzát rendelni, kb. fél emberesed adag kerül 870Ft-ba és még szénné is égetik az alját.
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz ebegab92 #46060 üzenetére
Az ár/mennyiség arány ranglista már nagyjából készen áll. Persze van aki inkább többet fizet mert szerinte XY helyen annyival jobb a pizza hogy megéri a másfélszeres árat. Ár/mennyiség szempontból meredeken vezet a Bella Italia, szerintem Van olyan finom a pizzájuk, amilyen finomnak egy pizzának lennie kell, én nem szívesen fizetnék többet mert nem tudok annyival finomabb pizzát elképzelni, amennyiért annyival többet képes lennék kifizetni. De kérdezd ALI_G-t is a dologról, ő pont ma rendelt tőlük.
Szerk: A kissé foghíjas lista alapján az
ár/mennyiség ranglista
1. Bella Italia 32cm (850Ft)
2. Don Mario 32cm (990Ft)
3. Pizza király 60cm (3590Ft)
4. Don Pepe 55cm (3060Ft)
5. Don Quijote 29cm (870Ft)A Hawaii/ananászos pizzát vettem összehasonlítási alapul, mert az mindenhol van és mindenhol egy árkategóriába tartozik az étlapon belül.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Nálam Makkosházán nagyon szarakodik a digiTV adása digitális kábeles hálózaton. Nálatok minden rendben?
Üdv!
-
Inv1sus
addikt
Pizza Decasa 32cm-es pizzát 650 Ft-ért oszt. Nincs semmi plusz szállítási és dobozköltség.
Ha minőségibbre vágyik valaki, akkor tudom ajánlni a Graffito-t, ott azt hiszem fél áron szállítják ki a dolgokat.
-
pschio
őstag
válasz dosailord #46052 üzenetére
nékem azt mondták a médiában, hogy lehet. lehet kapni ilyen pcmca kártya fogadót a tvbe 20k-ért. aztmondta kipróbálták és működik. de végül nem ez lett a megoldás, mert találtunk olyan tvt amin van 2 scart és a set top box mellé be lehet dugni a videót is. sajna a set top boxon nincs hdmi
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Luighi
senior tag
Teljesen igazad van, pl most vakoltattam a kerítésemet, úgy, hogy én segédmunkáztam a szakinak. Be se írom, milyen órabérrel dolgozik, jobban keres, mint az asszony a két diplomájával a bankban, ill mint sokszor én...
Ha a lányom 1x év múlva úgy dönt, hogy nem akar tovább tanulni, hanem műkörmösnek megy, hát támogatni fogom -
ebegab92
senior tag
válasz Rhino666 #46058 üzenetére
Majd állítasz egy ranglistát?Érdekelne engem is,mert ha mennénk haverokkal pizzázni,akkor a város legjobbjába mennénk (ár/érték arányban).Eddig csak a Margaréta pizzériába jártam osztálytársakkal,mert az gyakorlatilag a Radnóti mellett van (oda jártam).De kipróbálnék más helyet is Csak nem akarok "szívni".Kifizetek egy csomó pénzt,aztán kapok egy kicsi/semmilyen pizzát.
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #46022 üzenetére
Közben toltam 1 körkérdést az ismerősök között, és hirtelen lett kettő is.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rhino666
addikt
Cserében várom a tapasztalataidat. Pizzafelmérést készítek Szegeden.
Igen, de még csak ott tartok hogy az ár/érték arányokat írtam össze a legtöbb szegedi pizzériáról. Eddig 15 pizzériáról van összeírva adat, de van még pár...
BTW még szállítási költséggel is jobban megéri a Bella Italia, úgy is több pizzát kapsz a pénzedért. És szerintem finomabb is mint a Roxy. Na meg egy 32cm-es pontosan egy emberes adag (nekem).
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
válasz Rhino666 #46056 üzenetére
Már meg is rendeltem egy Forza Milan-t. Köszi szépen!
ui. biztos isteni lesz
Én szeretem a roxy-t és ott nincs csomagolási költség meg kiszállítási díj se. És hamar ki is hozzák. A pizzafutárt azt rühellem, egyszer küldtek 2 túlsózott pizzát, még szerencse hogy iszonyat másnaposak voltunk és így mindegy volt de betelefonáltam hogy b@sszák meg.
Komolyan csinálsz felmérést?[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Miért akarsz drágán pizzázni? 850-ért a Bella Italia-ból 32cm-es pizzát kapsz, ami másfélszer akkora. A dobozért nem számítanak fel költséget, a házhozszállítás 190Ft.
Bella Italia
Telefonos rendelés: 62/444-111, 06-30/989-02-02
Kiszállítás: 10:30 - 23:30 között
Rendelés felvétel 10:00-től 23:00-igPS: A honlapjuk le van halva.
[ Szerkesztve ]
-
dosailord
tag
válasz pschio #46039 üzenetére
Nem lehet. A dvb-t és a dvb-c nem ugyanaz, de általában az új lcd tv-k általában mindkettő szabványt tudják kezelni (bár ez nem biztos). A dvb-t a földfelszíni, a dvb-c a kábeles digitális tv-adást jelenti. A t-home-nál (dvb-c) pedig össze van párosítva a dekóder és a kártya, ezért nem használható a tv-ben (ez tuti, kompetens vagyok a témában )
DVB-T-re viszont elő lehet úgy fizetni hogy csak kártyát kész, akkor ha van megfelelő antennád akkor a kódolt földfelszíni adásokat is foghatod ( a szabadon foghatóakat meg kártya nélkül is).
Bár mivel már van digitális kábeltv-d a t-home-tól ezért gondolom új tv-előfizetést nem akarsz kötni. A set top box-ot viszont (akár) hdmi-n (is) hozzákötheted a tv-hez és akkor nem romlik a kép minősége.
-
ALI_G
veterán
Valaki tudja a Roxy pizzéria számát amin lehet rendelni?
A (62) 423-496-t nem veszik fel
és a netes rendelés szünetel.[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
-
vazzz
őstag
Bocs az off-ért, de ide is beírom, hátha...
Samsung PM810 256gb SSD eladó. (A Samsung legújabb 470-es szériájának OEM verziója.) Dell laptopban volt, próbagarit tudok adni rá, ára 72k lenne. Beszámítás is van, Corsair táp 500w-tól felfelé, vagy i5/i7 proci, p55/x58 alaplap, ddr3 ram (min1600mhz). Az ajánlatokat priviben kérném. -
proper
őstag
Keresek
V fékhez
fékváltókar 3 és 7-es vagy csak váltókart, párbanEladó
hátsó váltó shimano deore xt 6k
első váltó deore lx 3k
alivio hajtokar, patent pedálal (csak egyben mert már annyira ragaszkodnak egymáshoz) 5kcsere is érdekel
-
ebegab92
senior tag
Hurrá!Tegnap éretté váltam,mivel meglett az érettségi bizonyítvány!
Összesen 7 tantárgyból érettségiztem:
Középszint:
-Magyar nyelv és irodalom
-Angol nyelv
-Informatika
-Történelem
-Matematika
Emelt szint:
-Kémia
-BiológiaABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
pschio
őstag
ezek az uj dvbt-s tévékben ugyebar van beépitett dekoder. a telekomos beltérit ki tudja váltani? jó ezekbe a tévékbe a telekomos csippkártya? vagy ez felejtős?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Brown ügynök
senior tag
Szegeden vagy vásárhelyen keresek albérletet, lehetőleg társulnék. Ha van valakinek ötlete írjon.
-
pmheros
őstag
válasz pmheros #46003 üzenetére
HDD Regenartor nevű programon kívül tud valaki bevált programot javasolni vinyó "helyreállítására" ? adatok vissza nyerése nem lényeges
állítólag egy tévesen indított teljes formázás megszakítása után produkálja a hibát, ezért gondolom hogy szoftveresen javíthatónem vagyok tökéletes
-
kispéé
senior tag
válasz Inv1sus #46023 üzenetére
Tudod, fesztiválváros, készülj fel, nyáron szinte minden hétvégén lesz ilyesmi.
Srácok! Nincs valakinek xbox360-as eredeti játékja kölcsönbe? Elis megyek érte, vagy akár oda is viszem a gépet, csak kipróbálni szeretném, hogy elindul-e, fontos lenne.
Ja, továbbra is keresek pci wifi kártyát!
-
Inv1sus
addikt
Valaki megtudná mondani, hogy mi ez a nagy bulizás mostanában A belvárosban?
-
macilaci78
nagyúr
inter89 felhasználó másokat is megtalált pm-.ben?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
madstunt
addikt
válasz FoxiestFox #45998 üzenetére
PÜ
-
SirRasor
addikt
válasz Polemius #46014 üzenetére
A lehető legegyszerűbben és legszebben akarom megoldani. Alapozás meg ilyenek felejtősek. Asszem inkább belegravírozom, mert ahhoz elég egy lapos fejű csavarhúzó, és nem kerül semmibe, csak sok-sok türelembe Majd csinálok róla képet, hogy milyen lett.
Make Love not war!
-
Alex123
senior tag
totya694: Igen, az megfelelő lenne...
Polemius: Sajnos nem hallottalak, lehet, hogy épp nem az irányodba forgalmaztam...
A jövő héten szombaton szintén Zsombón leszek ha dobsz egy privátot, megbeszélhetjük a pontos időpontot, pozíciót, frekit, stb...) Addig is jó rádiózást!Összegzés
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki ebben a ragyogó időben is "hallgatózott" és válaszolt a hívásaimra:
- Szegedről: Lajosnak, Gabesznak (16-18 Km)
- Mindszentről az úszóházról: Imre bácsinak (22-25 Km)
- Kiskunhalasról: Endrének és Nándinak (végre csak összejött a kapcsolat" (37-39 Km)
- és a két zsombói "betyárnak" is (egyszer majd választanak nevet...) (kb. 2 Km)- voltak még szerbek, románok is az éterben de sajna nem bírok azokkal a nyelvekkel...
Ha Valakit kifelejtettem volna, vagy rosszul írtam a nevét, elnézést kérek és köszönöm még 1x az összeköttetéseket, riportokat!
A jövő héten megismétlem a kitelepülést de most délutántól estig terjedő időszakban majd.
Jó rádiózást, 73!
- Zotya 72' -
-
maláj
addikt
az alant látható triangle válltáskát keresem fekete színben
-
Polemius
senior tag
válasz SirRasor #46002 üzenetére
Vízfesték?
Hibajavítót szerintem felejtsd el ilyen célra.
Fehér alapozó, és arra festék. Ha kis mennyiségben akarsz venni, akkor modellező festéket, vagy hobbi, kreatív boltokban kis kiszerelésben kapsz festéket. Meg ecsetet is.
Megpróbálhatod sprével is, de azzal is először fehér alapozó, aztán a festék.
Mindenképp érdemes szerintem maszkolni is, berajzolás ide vagy oda. -
ErőVarázsló
aktív tag
3 kerékpár
1 áráért?
IGEN2 MTB és és egy össztelekopós DH bringa
2db jó állapotban egy felújításra szoruláruk egyben 40k
beszámítani nem szeretnék viszont esetlegesen javításban tudok segíteni:
-egy kerék és egy bovdencsere kell nekik esetleg egy váltóbeállítás isMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
pmheros
őstag
Urak, kisebb segítség kéne
AB Informatikában vásároltam egy terrás samu vinyót 2009 októberében 3 év papíros garival. A vinyó úgy tűnik ma behalt (8MB -os nak látszik és a HDD Regenarator sem tud vele sok mit kezdeni.)
Van valakinek lehetősége ezt gariztatni ? Esetleg vállalja valaki pusziért, sörért a garanciáztatást ?nem vagyok tökéletes
-
SirRasor
addikt
fekete ház oldalára mivel tudok fehéren, esetleg sárgán vagy vörösen festeni, ami még olcsó is? Ha fehér, akkor vajon a folyékony hibajavító jó lehet? Ötletek?
(kitaláltam egy tök jó sárkányos mintát, aminek a körvonalát már belekarcoltam a ház oldalába, de azt vékonyan valamivel be kell festeni, hogy szépen nézzen ki)
Make Love not war!
-
félisten
Köszi gyerökök
Aktív témák
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest