Hirdetés
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Rawulf #45101 üzenetére
Egy ASUS alaplap dobozáról készült kép linkje.
Egész korrekt kis deszka, valami új. Gondolom, dagad a kebled a büszkeségtől és szeretnéd, hogy örömödben osztozzunk Veled.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
pmheros
őstag
válasz Rawulf #45096 üzenetére
én csak tovább lapoztam.
Bakker, ennyit nem tudtok ti is megcsinálni ? ott van a dobozra írva nektek csak le kell olvasni rólanem vagyok tökéletes
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #45168 üzenetére
A kipp- kopp Szőregen van, és elég vicces banda. Megrepedt a szélvédőm, és bő egy hete kértem tőlük telefonon árajánlatot új szélvédőre (a kódját is tudtam, tehát még mazsolázniuk se kellett) és beszerelésre. Okés, holnap hívjuk. Egy hét után odaszóltam, hogy mégis mi van már. Nyeglén beleszól a csóka, hogy sajnos nem tudnak szerezni, 3 helyről kértek árat, és nem jött... visszhall.... Nos, ez azért érdekes hozzáállás, én tuti nem megyek hozzájuk. akkor inkább már az Algyői úton a bs brillux, nekik láttam már munkájukat is, a festés olyan volt amilyennek lennie kellett, ráadásul ott lehet venni mindenféle kevert festéket, kelléket, és nagyon jó áron adják azokat is...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ebegab92
senior tag
válasz Rawulf #46398 üzenetére
AGP drivert tettem fel.Az XP-s HDD-re már raktam GeForce 2,GF 4 és ATI RadeOn 9250 drivert.Windows 7-re csak a RadeOn-t + a GeForce FX5200-asé.TV-re van kötve egy szimpla VGA kábellel.
Egy másik kérdés addig: hogy lehet használhatóvá tenni a beszáradt nyomtatófejet a tintasugaras nyomtatóban?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
dudikpal
senior tag
válasz Rawulf #47082 üzenetére
"a külföldi online webshop-okra más vonatkozik vámügyileg, mintha csak simán postán rendelnél..."
Mielőtt a delikvens beleélné magát, gondoltam szólok, h ez így egyáltalán nem igaz. Elsősorban a méret, utána a szárm ország, végül az érték játszik.
Külföldről(websopp vagy sem) a szállítási forma játszik mindezek előtt szerepet. Gyorsposta alapértelmezetten vámkezelt, sima(flat, kínai airmail), meg szerencse kérdése.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Rawulf #47145 üzenetére
Én tudnék: Az Extreme Digital tuti itt lesz még, de az megint más kérdés, hogy a gariztatás náluk érdekesen folyik
Egyébként szerintem pont ezért a jövő a webshopban van, csak kell minden városba egy olyan, ami elég olcsó ahhoz, hogy megérje ott venni. Viszont ez csak azoknak jó, akik értenek is hozzá valamennyire, mert egy jóskapista, aki csak egy szimpla komplett gépet szeretne, az nem fogja tudni, hogy milyet érdemes venni, és pláne mennyiért. Bár, akkor meg írni lehet emailt, aztán..áhh, minden megoldható
Ui.: milkával is ugyanaz lesz, mint a milky wayyel. Annál finomabb csokit sose ettem még, aztán a kiadásától számított ~2 évvel valahogyan megváltozott az íze..
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
dudikpal
senior tag
válasz Rawulf #47153 üzenetére
Én már régóta gondolkodom egy ilyen kütyüben, csak lusta voltam utánanézni h is működik
Tehát ha rákötök 1 printert, akkor alapból látni fogom a gépen hálózatiként? Gondolom a driverét a gépre kell tenni.
Ugye nem kérdeztem hülyeséget?
Mai napig van 1 gép csak azért tartva, h a printereket elérjük hálóból... -
zeg
őstag
válasz Rawulf #47153 üzenetére
Anno összefutottam a beképzelt dagadt Mistral-os bunkóval az Edigitalban, karácsony után pedig egy dühöngő apukába amint üvöltözve követelte a panaszkönyvet egy percenként rommáfagyó mp3lejátszó miatt a paraszt módon reagáló, lenéző stílusú eladótól. Velem akkor b@sztak ki utoljára, amikor ahelyett hogy átvette volna TP-link routeremet, elmagyarázta az eladó képesítéssel(jobb esetben) rendelkező droid, hogy én egyeztessek futárral és én küldjem vissza a routert Pestre. Azóta már vettem tőlük egy usb kábelt.
Fél év alatt. Lehet fél év múlva talán már bontatlan egéralátétet is bevállalok , hacsak be nem csődölnek. Remélem eltakarodnak a fenébe a hozzáállásukkal együtt.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #47356 üzenetére
Amerikai alkatrészekkel foglalkozom, sajna ahhoz semmi, de a Punto-ba most tanulok bele. Az Opel meg GM termékeket használ, 99%, hogy van 140 alatt kompresszor. Már ha ezt még belemagyarázhatom
Ja, bocs hogy így egymás után én jövök, akinek nem tetszik, tekerjen tovább, vagy támadjon, aztán legyünk túl azon is
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
-
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #47744 üzenetére
Már megint a hülyeség, nem elég ha a nagyeszű nyugdíjpénztáras embereknek van? És ennek ellenére nem tudják használni? Megnéztem a saját nyugdíjpénztáram kimutatását évekre visszamenőleg. Egy közepes képességű általános iskolás is meg tudta volna azt csinálni amit ezek, sőt, ha csak blindre válogat a lehetőségek közül, 30% esélye lett volna egy jobb hozam elérésére. Ennyi kamat mindenhol lett volna, számolj már egy picit utána..
Nem lehet hogy az a bajom, hogy magam is jobb helyre tudtam volna tenni a pénzt, ahol többet fialt volna? Persze ebbe nem kell belegondolni, egyszerűbb támadni.Olyanokról meg már ne is beszéljünk, mikor a nyugdíjpénztár a saját alapját bízta meg az ezermilliárdok kezelésével, és egyszer sápolt a haszonból az alap, egyszer a nyugdíjpénztár. Ki járt rosszul? Naná hogy az ügyfél.. Fizeted 10 évig, bent van mondjuk a végén 750 ezer Ft, és kapsz hozam gyanánt 20 ezret, miközben a pénztár kezelési költségei sokkal több pénzt emésztettek fel? Miféle diploma kell annak a megállapításához, hogy ez rossz üzlet?
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest