- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
Aktív témák
-
skopy
tag
Keresek 478 as lapot olcsón jót.
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
őstag
-
Old fox
tag
válasz ShadowX #46292 üzenetére
Ezt olvasva érdekes a cikk amit linkeltél.
[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
ShadowX
őstag
Találtam egy jó kis cikket. Már a legelején is szörnyűlködtem, de mire a végére jutottam már kínomban röhögtem...
-
SirRasor
addikt
Valakinek van 7,5V-os 1000 mA-es tápja?
Munkahelyre kéne, szóval ingyenMake Love not war!
-
Digital
addikt
Tiszteletem!
SSD-hez keresek 3,5"-os beépítő keretet!
Elérhetőségem az adataimnál![ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
martonx
veterán
válasz Inv1sus #46279 üzenetére
Egy konkrét lakcím alatti bulira gondolsz, vagy úgy általában az utcák hangzavarára?
Mert konkrét bulit fel lehet jelenteni, kb. fél óra múlva ki is mennek a rendőrök.
Első körben csak figyelmeztetnek (feltéve, hogy csontrészegen nem szólnak be nekik), második körben már bírságolnak is.
Harmadik körben pedig előállítanak.Én eddig mindig csak a második körig jutottam el
Én kérek elnézést!
-
Inv1sus
addikt
szerintetek mi történne ha csendháborítással feljelenteném a belvárosi partyzást? Mert szerintem röhej, hogy minden egyes hétköznap másnap 4-ig valami idióta tuc tuc zene megy.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
A tepsi jobban át is melegszik, könnyebben túlsülne az alja úgy, ehhez képest a rács sokkal kevesebb hőt ad át.
A fólia mattabb oldala van felül. Egy hengeres pohárral nyújtottam el sima asztalon ugyanezen a fólián, aztán körben a széleinél megemelgetem, hogy menjen levegő alá, ne legyen odapasszírozva. Aztán így fóliástól tettem át a rácsra.
Csak akkor ragad le, ha a feltétről aláfolyik valami. De pár perc hűlés után általában akkor is lejön könnyen. Vagy legvégső esetben szeletelés után az aljáól lehúzom, de az már extrém peches esetAhogy megsült csak fóliástól áthúzom egy tálcára.
Szoktam egy kis oregánót szórni a tésztába, sokat dob rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
VGA-m eladó: [link]
Ha esetleg valakit érdekel
-
azbest
félisten
Nem rossz dolog a pizzasütés... amikor több időm volt, akkor rendszeresen csináltam... mondjuk ha nagyon akarok most is tudok, csak más ha 4 óra szabadideje van az embernek, mintha a nap nagy része
Az biztos, hogy a bolognais és sült kacsás pizzámat nem nagyon közelítik a pizzériák.. van amikor rendelek, van amikor csinálok... ha más nem változatosságból. Egyébként tényleg sokkal olcsóbb vagy komolyabb feltétes a saját gyártmány
Pár kép az eddigi pizzáimról: [link]
-
őstag
Valakit érdekel egy 450W-os Deer táp és egy fekete ATX ház csavarok nélkül?
-
Attix82
addikt
Fent már le lett írva, hogy nem csak arról van szó, hogy megveszi az alapanyagot aztán be a sütőbe.
Sok sok előírás,fenntartás,bérleti díj,alkalmazott, beszerzés, nem fogy el az alapanyagok akkor kuka....nyugott lehetsz ha tudnák jobbra és olcsóbban adnák.
Ha úgy lenne ahogy mondod mindenki nyitna egy kajádát
Arról nem is beszélve, hogy nagy részben csak a HUN embernek drága...
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
nekem az a bajom a vendéglátós velövel töltött ezerötszáz forintos szeletekkel karajokkal hogy sporolandó, nem igazan velő van benne, (tisztelet a kivételnek) csak velövel összekevert zsemlemorzsa tojás? mittudomén..(élesztőből tojásból készített hamisvelővel van keverve?) és némely helyen a velő aránya katasztrófálisan kevés ebben..
szóval nem olyan mintha én otthon beleteszem a tiszta, igazi velőt.. (mellesleg elég egy szeletbe 15-20 deka ami jo ha kétszáz forintba kerül.. nem értem miért kell még ezen is sporolni, nem fér bele az ezerötszázba??
nem vendéglátó ellenes vagyok.. csak ez nekem így nem jó..
biztos van olyan hely ahol odateszik rendesen is, de az meg már valszeg nem ez az árkategória..[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
van valakinek elfekvő felesleges flopy helyére rakható elölapi USB kivezetése?
akinek van, irjon privit lécci
egy régi házba kéne aminek nincs elöl kivezetése..Windy Joe: a konyhák belvilágáról inkább ne is beszéljünk..ellenörzés ide ántsz oda.. keményen gazdaságosági alapon működnek, veszteség és hulladék minél kevesebb lehet, a vendéggel mindent meg lehet etetni
[tisztelet a kivételnek, akivel nem][ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Na, gyerekek, ma megint a Brnóiban kajáltunk, hát, jobban megnézve az étlapot, mégse olyan fényes az, 1400-1600 a második, 350-500 a köret, Gőryben meg 2000-2500 a második, persze körettel. Ennek ellenére bőséges és finom is volt, de megint meg tudtam enni...
Aki szereti a velővel töltött sertéskarajt, annak kötelező darab, a tányér se otthoni méretű, nagyon bőséges volt...
Gergello, ne moss még fogat..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
szumoo
senior tag
Nem tudja vki, hogy miért törölték az energiaitalos topikot?
A nyúlon túl?
-
Szemi82
tag
válasz pschio #46129 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ és elnézést is szeretnék kérni amiért nem tudtam reagálni!
A hiba meglett: Meghalt a gépem!!
Pontosabban a letöltögetős merevlemezem ami olyan hibát produkált mintha az alaplap szállt volna el!
Mára már sikerült rendbe rakni a masinát!
Még egyszer köszönöm a válaszokat! -
őstag
Srácok ne vitatkozzatok, inkább vásároljatok.
Eladó: Kingmax DDR400 2*1 giga ram, nokia 6303 classic teló. Mindkét termékre lehet alkudni.
Üdv!
-
kispéé
senior tag
válasz pilóta #46239 üzenetére
Ha már témánál tartunk, hadd kérdezzem már meg, kinek milyen pizzasütője van? Meg dagasztója? Az is kell?
Mer amit mi vettünk ismerőstől egy ezresért! egy pizzasütő-nek nevezett valamit, hát azzal majdnem felgyújtottuk a lakást Odaégett mint a sz.r.... ,úgyhogy marad a elektromos tűzhely sütő,de az meg bazi drága felfűteni. Létezik jó gép, ocsóé? -
Rick4
félisten
válasz WindyJoe #46238 üzenetére
Nézheted úgy is, hogy mindenki szembe jön az autópályán, és csak te mész jó irányba..... :d
Te nem érted, hogy én miről beszélek, de én képben vagyok, és látom, Te megteheted, hogy a munkaidőd után még nekifogsz pizzát csinálni, én meg nem.... Te vagy az igazán gazdag ember, hidd el...Arra meg valahogy nem jött válasz, hogy akkor az amortizáció, előre kifizetett pénz, stb, ezzel mi lesz.. Na mindegy, látom rajtad van a szemüveg.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Gergello
addikt
LAPTOP DDR2-667 SODIMM
Ilyenből mennyibe kerül egy 2 GB-os modul?
-
proper
őstag
válasz pilóta #46241 üzenetére
de ha gugliba beirod hogy pizzatészta lesz egy pár fajta, ki kell kisérletezni kinek melyik izlik, mert sokféle van
mindenki irt pizzériát de a forza nem nagyon lett megemlitve ha jók az emlékeim
drága de szerintem autentikus olasz pizzájuk van, meg a csipős olivaolajos spagetti
egyszerü de nagyszerü -
nagyúr
válasz WindyJoe #46238 üzenetére
Van valami jó tészta recepted?
Én is szoktam néha pizzát sütni, de a tészta nem szokott olyan jó lenni, mint a pizzériás. (A pizzafűszer csomagolásán lévő receptet használom, ízre jó, de állagra kicsit száraz. Vagy a sütés miatt nem olyan?)A feltét viszont százezercsilliószor jobb, mint a pizzériás
Például múltkor paradicsomos alap (sok) - kétféle sonka (kb. 40 deka) - pirított csirkemáj - pirított gomba (nem konzerv, hanem rendes, felszeletelve, sóval-borssal mangalicazsíron pirítva) - paradicsomszeletek - rendes adag sajt (kétféle, trappista meg valami ami még volt). Na ezt nem tudja egyik pizzériás sem. Sem ízre, sem mennyiségre...Aki él és nem boldog, az téved!
-
WindyJoe
aktív tag
Te nagyon keveredésbe vagy...
Én arról beszéltem, hogy ha eleve otthon van az ember és éppen NEM dolgozik...
Mint mondtam, nem 1,5 óra, hanem 15 perc, az össz. rászánt idő, a többit megcsinálja a dagasztó és a sütő.
De jó neked, hogy napi 16 órában 13333 Ft-os órabéren vagy, ha jól számolom te már milliárdos lehetsz... (De ha nem értenéd arra célzok, hogy veled ellentétben az emberek nem munkaidőben akarnak pizzát sütni otthon.) Valamint, te is nyammogod a megvásárolt pizzádat legalább fél órán keresztül (+ "utána sziesztázol egy negyedórát még"), tehát eleve hibás a számolásod. Ilyen órabér mellett én nem sziesztázgatnék...
Másrészt nem érted a lényeget, hogy azt teszel rá, amit akarsz (ergo, amit szeretsz), úgy égeted oda a tésztáját, ahogy akarod tehát nyilván jobb, mint az akárhol megvásárolt pizzád.
Mellesleg ki tudja, lehet a konyhások azzal szórakoznak épp ki tud nagyobbat turházni.Összefoglalva a dolgot: Értelmetlenségeket beszélsz, rosszul számolsz, és nem érted a lényeget.
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
partymaci
aktív tag
Van pár eladó piercing, ha valakit érdekel:
kép
Félreértés ne essék, új cucc, csak fehérek mint a képen.600 ft/db
[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
Rick4
félisten
-
maláj
addikt
akinek van vatera acca ezt megrendelné nekem ???
-
maláj
addikt
annak mennyi az esélye, hogy ED-ban kibontanak dobozt, hogy megnyomkorásszam az adott terméket ???
-
kispéé
senior tag
válasz macilaci78 #46218 üzenetére
köszi!
-
kispéé
senior tag
Hol lehet olcsón utp kábelt venni? Kéne nekem 10 méter.
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #46214 üzenetére
Nekem inkább padlógáz lenne...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
Na fasza. Megfúrtak valami gázcsövet a nagyokos vizesek. Béke u. Dáni u. sarok.
Kb. 15 percig üvöltve ömlött a gáz, valami szép vastag cső lehetett. Remélem senki nem fog rágyújtani a környéken...Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
Attix82
addikt
"minden de qrv*ra túl van árazva ..."
Alapanyag, rezsi, helység fenntartása, állambácsi is a nyakán van az adóival (a különböző hatóságoknak meg kell felelniük, illetve a módosított szabályoknak eleget tenni) + meg kell élniük is.....aztán még talán fejlesztés, a helység rendbetartása.
Ebbe csak bele kell gondolni, hogy mi pénz egy ilyet fenntartani. Arról nem is beszélve ha mondjuk valaki bérli a helységet, vagy hitelre vett egy helységet.....
Mondják, hogy nagy a haszon, persze de láttatok már pizzás embert Fekete mercivel?
Csak nyissatok egy üzletet vagy bármit, kenyeren fogtok élni MO-n
[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
AOC 24" wide 2436Vwa LCD 5ms DVI monitor eladó
januári vétel, 33000Ft... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
maláj
addikt
hsz.-ból nemigen mondod + mi az ábra
sütögetni + szeretek mert tudom mit rakok bele a cuccba - a mosogatás + kibírható hátulütője a dolgoknak
nem azt mondom, hogy amit rendelsz az rossz ízű + minden de qrv*ra túl van árazva ...
és néhol a minőséggel is vannak problémák (csucsogó zsír, hajszálak, stb.)szerk: néha jó kimozdulni nyilván de akkor már had ne pizza legyen a vége a dolognak
étterem és akkor rendes fogások, stb.kertes házban laktam 10+ évig, tudom mi-merre-hány méter
mosogatni + szeretek ==> perverz vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Hidd el, a hozzászólásaidból látom, hogy nem 50K-t keresel.. Ha ennyi lenne a zsebedben, nem kezdenél el pizzát sütögetni, hidd el...
Aki pénzt keres napközben, utána elmegy csekket fizetni, bevásárolni, ne adj isten kertes háza van, ami körül mindig van mit csinálni, annak nincsen ideje utána pizzát sütögetni...
Vegyél alapul egy autószerelőt, aki 3 ezret keres óránként, semmi különleges nincsen benne, minden normális szakember ennyit keres aki nem adja igába a fejét. Megkeresi a magáét a napi 8 óra alatt, utána szerinted nekiáll pizzát sütni még két órán keresztül, vagy elmegy és bekajál rendesen? A csajodnak is biztos romantikus, hogy nem elviszed szépen kiöltözve pizzázni, utána sétáltok egyet a tiszaparton, hanem jól befűtesz a konyhába, és pizzasütés után még mosogathat, takaríthat fél órát.. Hajrá, proletár romantika...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest